Snak

Mere indhold efter annoncen

Napoli genoptager træningen på onsdag

Skrevet af bold
lør 21. mar 2020

Napoli har tænkt sig at genoptage holdtræningen på onsdag, meddeler klubben.Læs hele nyheden her
Skrevet af kimjen
KUK KUK.......
kimjen
Skrevet af martint
Hvorfor? De er givetvis testede og kommer til at tage forholdsregler. De skal næppe i direkte kontakt, men blot fysisk træne (sikkert udendørs) og spille trekant (og ikke kiks...)
Fan af Sir_C....
Skrevet af Slettet(230640220710)
ALLE ting i livet har også en mental side.
Også corona-epidemien i Italien.
Jeg har selv boet i Norditalien, og har et skattet netværk dernede, - så jeg er den allersidste til at bagatellisere sygdommen&dødsfaldene.
MEN: Hvad angår dén (forhåbentlig snart tilbagevendende) optimisme, som er nødvendig for at komme på den anden side af denne folkelige/helbredsmæssige/økonomiske krise, som ikke mindst Italien befinder sig midt i, - så er træningsgenoptagelse og de andre semi-positive meldinger fra Serie A et dejligt første skridt-på-vej-tilbage-til-en-hel-verden.
Skrevet af Slettet(211139200404)
Napoli ligger heldigvis en del længere sydpå end de skræmmebilleder vi ser fra Bergamo-området.

Det samme med Cagliari, som ligger på en ø.

Det kan give mental sundhed at træne og hvis de holder sig i grupper af 3-4 spillere, som alle er testede og ikke er syge kan det godt give lidt håb for fremtiden.
Skrevet af Slettet(561607200310)
Fordi de er højt betalte fodboldspillere gælder reglerne vel osse der lige p.t er parker og alt lukket ned i landet også vil de træne hvilket for mig virker latterligt .Der er vigtigere ting i livet end fodbold
Skrevet af Slettet(230640220710)
Ja, det er der. Ubetinget! Deres kæres liv&helbred. Og deres eget.

Dog skamrides den tit, den der ´der er vigtigere ting i livet end fodbold´. Specielt af fodboldspillerne selv, - for os andre er det en indlysende sandhed.

Kan ikke se rettere end at fodbold for professionelle Serie A spillere er:
Deres identitet.
Deres livsforsikring.
Deres eneste erhvervskompetence.
Deres (kæmpe)lønindkomst
Deres HØJE position i det offentlige hierarki
Deres livs-opfyldelse

Så, - så mange vigtigere ting end fodbold findes der vel ikke lige i deres liv. (Selvom de tit tyer til netop dén kliché).
Med undtagelse af det ovenfor allerførst nævnte.
Skrevet af BedreEndBeckmann
Fantastisk nyhed ! - Med den gæld beboerne i Europa, skal arbejde af de næste år, blir det spændende om nogle har tid og råd til at gå til fodbold ^^
Skrevet af inter bedre end sex
"Mange regner fodbold for at dreje sig om liv eller død. Denne indstilling skuffer mig meget. Jeg kan forsikre jer om, at det er meget vigtigere end det! "Bill shankly.
Skrevet af PFFChelsea
Lallende idioter.
Skrevet af mikkelbendtzen92
Grotesk. En nation er i knæ og man skider højt og helligt på det, da "det jo ikke er SÅ slemt i vores region".
Eksperter i Italien frygter at mange norditalienere er ved at flygte sydpå, for at komme væk fra de værst ramte områder. Hvis det sker, så udvikler katastrofen sig yderligere, da Italien er fattigere, jo længere sydpå man kommer, samt hospitalerne er i dårligere stand, når det kommer til udstyr.
Fodbold må simpelt hen ikke komme i første række. Det her handler om liv, død og et sundhedsvæsen der er på kanten af et kollaps.
Bliv. Nu. Hjemme.
Utilgiveligt
Skrevet af haraltidret
En stupid beslutning af Napoli. Og et helt skævt signal at sende i den utroligt alvorlige situation Italien står i. Men Napoli har med De Laurentis i spidsen også truffet en del stupide beslutninger i denne sæson, så det overrasker mig egentlig ikke at de nu går full retard.
Skrevet af Slettet(211139200404)
Det er rigtigt, at det ville være bedst at lade være. Især fordi der er over en måned til Serie A efter planen starter igen (3. maj).

Men når der fortsat kun er en anbefaling på området og ikke et påbud kan de jo egentlig gøre, hvad de vil. Det anbefales, at klubberne ikke træner sammen. Der er tydeligvis ingen regler for det på nuværende tidspunkt.

Hvis man skal tro de såkaldte eksperter vil Italien så småt begynde at se fremskridt i løbet af næste uge, fordi på det tidspunkt har de været isoleret i 2-3 uger og tendensen tyder på det, hvis man skal tro på samme tendens som den man så i Kina.

Napolis træningsanlæg ligger i øvrigt langt ude på landet næsten 60 km. fra Napoli. Så der er næppe ret mange mennesker og der kommer helt sikkert ikke andre ind på træningsanlægget end spillerne.

Men jeg ville nok stadig vente lidt med at træne samlet.
Skrevet af Acheron 3
Jeg vil tro at de ændrer holdning inden da. Hvad vil de gøre, hvis spillerne nægter at træne?
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Slettet(211139200404)
Hvis spillerne nægter at træne tror jeg, det kan få konsekvenser for dem.

Det er deres job og man kan ikke nægte at arbejde.

Selvom det kan være sundhedsskadeligt skal man leve op til den underskrevne kontrakt. Så må myndighederne gå ind og lave påbud. Ellers tror jeg ikke, det kan lade sig gøre, at nægte at udføre sit arbejde.
Skrevet af PFFChelsea
Selvom det kan være sundhedsskadeligt skal man leve op til den underskrevne kontrakt.


Selvfølgelig skal man ikke det og det vil enhver domstol også give dem ret i.
Napoli er ude og skide her og det er klamt af dem. Det kan godt være at der ikke er noget krav om isolation, men det er tilladt at bruge hjernen i sådanne tilfælde her.
annonce
0