Snak

Mere indhold efter annoncen

Nedslået FCH-chef har opgivet oprykningen

Skrevet af bold
ons 18. maj 19:57

FC Helsingør-cheftræner Morten Eskesen fortæller til bold.dk, at han har opgivet håbet om at rykke op i Superligaen, efter de onsdag tabte til Lyngby.Læs hele nyheden her
Skrevet af Xperten1
Ærlig snak fra Morten. Jeg nærer ham stor respekt, men tror bare ikke at han er den rette mand, specielt har jeg her i foråret fået en tvivl ved hans evner til at styre omklædningsrummet. Episoden på Retro har uden tvivl været med til at puste til ilden, hvor han eftersigende mistede respekten fra flere spillere, hvilket uden tvivl afspejlet sig i vores spil de sidste par måneder.
FC Helsingør 4life
Skrevet af Madsfs
Hvilken episode er det?
Skrevet af Heko
Ærgerligt, men når man ikk rykker op med et forspring på 8 point inden slutspil. Så må træneren tage et ansvar og pakke sine ting og gå.
Skrevet af Slemigen
Hvilken episode på retro? Hilsen en der selv er vokset op i Helsingør og har været på retro +1000 gange
Chelsea FC
Skrevet af nutmeg7
Var det da han gav finger til Mugges ex nede på handikap toilettet?
Vagtelæg. Miniskørt. Gren. Klejnsmed. Velsmurt. Melorm. Urt. Biksemad. Læder.
Skrevet af Xperten1
En episode jeg også henviste til for godt en måned siden, hvor flere spillere havde været en tur på Retro, og nogle af vores profiler blev eftersigende smidt ud, da de var ved at komme op at slås med hinanden indbyrdes. Morten mistede respekten da han ikke formåede at få kemien tilbage i truppen, og nogle fra truppen har haft problemer med de meget lempelige straffe som spillerne fik (ingen disciplinærsag). Rygterne går hvert fald på, at der har været stor splittelse og at der er opstået store kliker sidenhen.
FC Helsingør 4life
Skrevet af FMVR
Ved samme lejlighed er der også en masse rygter om at Xperten1 og hans kammerater fra Horsens gik fuldstændig amok på Retro.
Den store begejstring udmøntede sig i at den nye verdenskendte abekobber, rent faktisk startede i et futtog med Xperten1 som hovedaktør.
Derefter stak han af til Spanien, hvor forlydender siger at han måske er ophav til en ny pandemi.
annonce
0