Snak

Mere indhold efter annoncen

Nedslået Stage: Kom til FCK for at vinde guld

Skrevet af bold
man 20. jul 2020

Jens Stage begræder, at mesterskabet er glippet, og at FC København nu er dumpet ned på tredjepladsen. Han kom til FCK for at vinde guld, siger han.Læs hele nyheden her
Skrevet af Él Capitano
Har faktisk ondt af stage!
Kæmpe Århus dreng der stod over for et skifte til Europa og dm guld med FCK.
Vil hellere have haft ham i agf..
Skrevet af Søren Høj
Kan ikke finde ud af om Stage er et fejlkøb eller blot fejlplaceret. Uanset falder det tilbage på Ståle Solbakken.
Skrevet af Lewandowski er gud
Han kan vel tage et skridt op og skifte til AGF -:)
MIA SAN MIA
Skrevet af ulricht
Fodbold er både forretning og passion. Stage gjorde intet galt ved at skifte til FCK for at prøve en større og international platform, mens AGF tjente gode penge på det.

Alt er godt - på nær for Stage, der så må æde en skuffelse lige nu. Men mon ikke FCK kommer tilbage på toppen inden alt for længe..
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Skrevet af MalkDeKoin
Han er ikke god nok til AGF længere og kan virkelig ikke se ham i klubben igen, efter det skifte. Han skulle have taget udenlands i stedet.
Skrevet af somefun
Rigtigt valg, han skal nok vinde guld med fck, det vil aldrig ske med GF
Skrevet af Sir Alex F
Stage skal simpelthen ikke spille kant...
Skrevet af ulricht
@Søren Høj

Vi er jo mange sofatrænere, - men efter at have fulgt ham nogle år ser jeg afgjort Stage som primært defensiv midt eller balancespilleren på midten i en 4-5-1

Naturligvis sidder Zeca på 6´eren i FCK. At benytte Stage på kanten er en nødløsning.

Han har problemer nok med tempoet i forvejen. Hans styrke er arbejdsiver og løbepensum. Det er blot ikke helt nok til øverste niveau. For mig at se er Stage både fejlplaceret pga holdsammensætningen i FCK, ikke super scoutet af samme årsag, og så har han indtil nu ramt et topniveau i sit talent, der ikke rækker.

Håber for den sympatiske unge mand, at han kan udvikle sig mere. Fordi det er der brug for. -Og så skal han spille på midten. Det er som knokler og bølgebryder, han har en berettigelse på et hold.

AGF ville kunne bruge ham som supplement til Poulsen og Hvidt. Men som det ser ud lige nu, og hvis de to er klar, er han ikke særlig savnet.
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Skrevet af Søren Høj
@ulricht
Meget enig. Han har indtil videre ikke vist et tilpas niveau endnu, men vi kan håbe at det kommer. Men kantspiller bliver han aldrig.
Skrevet af Dindane
Det skal nok ske for FCK og Stage, men som AGF-fan kan jeg ikke undgå at være lidt skadefro.
Skrevet af Byens Hold
Kunne faktisk være interessant bat se ham i forsvaret ved siden af Nelsson. Hovedspillet har han jo utvivlsomt, og han har jo også spillet pladsen før i AGF.
Det smukkeste stadion i Danmark ligger i København! Pirlo, Buffon, Grønkjær, Lars Jacobsen og Zuma <3
Skrevet af Slettet(471144201209)
Stage er en Judas uanset hvor meget Aarhus der er (var) i ham. Man skal ikke køre med på hypen (som der vitterlig var om ham her i byen) med interview-sessions og udtalelser a la jeg kan ikke se mig i andre DK-klubber, jeg skal være med til at genrejse AGF, etc. for så præcis at skifte til FCK. Fair nok at tænke på sin egen tegnedreng, men så kunne han have skiftet til en af de udenlandske klubber, der også var klar til at smide 25 mio. for ham dengang. Ellers skulle han bare have holdt sin k...

Hvad angår det fodboldmæssige, så må det være et nederlag for ham, at man forlængede med Zeca som sidder på den eneste position i FCKs system, hvor Stage ville kunne komme til sin ret.

Og jo, selvfølgelig ville han have spillet i AGF in position. Han er der fuldt på højde med Hvidt og Poulsen, men har det store + at han, for sin position på banen, er utrolig målfarlig. Hvidt og Poulsen scorer hvert 3. år.
Skrevet af Snigskytten
Han spillede central forsvar i en kamp mod fck faktisk. Han lavede en fejl i den kamp, og med medførte desværre et mål... Stages styrke er helt klart løbepensum og arbejdsiver som en anden skrev.
Moral er godt.....
Skrevet af Flæske
som SBD skriver: han er målfarlig. Han har virkelig næste både på standarder og I åbent spil. Stort plus og han bør ikke afskrives endnu.
Skrevet af Groggster
Jeg begynder, som AGF-fan, at være lidt træt af at høre på Stages snak om, hvad der er "FCK værdigt". Du presser fan-citronen, unge mand. Fint nok at skifte til en større klub i Danmark, men man kan ikke både blæse og have mel i munden - det stritter på mig, at han har "AGF i blodet" og samtidig taler, som om han er vokset op med FCK - om storhed, om forventning og med arrogance. Man hørte heller ikke Duncan og Mads Jørgensen snakke om, hvad der var Brøndby værdigt - de lavede det forbudte skifte, men i det mindste tiede de stille og spillede på banen.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af stokholmeren
Selvfølgeligt er Stage skuffet, og udtalelsen faldt en halv time efter et voldsomt skuffende nederlag til klubben. Ud over, at det selvfølgeligt nok er sjovere at spille i AGF lige nu, end FCK, så tror jeg ikke det betyder så meget, om han havde vundet sølv i stedet for bronze. Selvom AGF har haft en pisse fed sæson – ja den bedste i 23 år – så har Stage fået nogle europæiske oplevelser med ChL-kampe under bæltet, videre fra det europæisk gruppespil, slået Celtic ud i en kamp, der vil gå over i FCK-historien – Noget som han formegentligt aldrig ville opleve i en AGF-trøje (uden nogen form for arrogance, men chancen er trods alt lille, uagtet at de har spillet et godt mesterskabsspil). Og mon ikke, hvis han lige slår koldt vand i blodet, nok skal få guld om halsen inden hans kontrakt løber ud.
Skrevet af ulricht
@SBD

Det er fantastisk for stemningen på stadion, at der findes hardcore fans af klubberne.

Alle de, som forstår at klubber er forretninger, og at spillere er mennesker/arbejdere som vi andre, benytter ikke ord som "judas."

Klubberne afslutter kontrakter og presser lønsatser lige så kynisk som alle andre virksomheder. Spillerne er nødt til at pleje deres fremtid og pengepung. SAMTIDIG kan både ansatte og spillere da have loyalitet for klubber, ligesom alle andre fodboldglade mennesker. Gad vide om PC og Jacob Nielsen reelt er AGF´ere..? Eller er de blå heste i hjertet?

Duncan blev kaldt forræder i langt højere grad end Stage - fik kastet øl efter sig på Aarhus stadion. Og nu arbejder han for FCM + jubler, når de scorer imod Aarhus. Tøfting spillede både for Randers og OB. -- Alligevel er ingen vel i tvivl om, at de først og fremmest holder med AGF, når de ikke er betalt for at gøre noget andet.

Stage er Aarhus dreng. Men det var det rigtige både for ham og for AGF´s klubkasse, at han skiftede. Kald I ham bare judas og pift. Men når I køler ned, og når Stage en dag enten er tilbage i Aarhus, eller stopper sin karriere, så ser I nok lidt anderledes på det.
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Skrevet af Pumastuvning
Jeg tror faktisk det beløb AGF fik for Jens Stage, er afgørende for deres succes for tiden. Så de kunne holde på profilerne og få tilføjet et par stykker.

Så stort tak til Jens herfra og velkommen tilbage når din kontrakt udløber.
Skrevet af DeHvideGunners
Jeg tror faktisk det AGF har gang i denne sæson, går mere over i historien end FCK´s gøren i Europe denne sæson. Ja de slog Celtic ud men AGF har ikke være i nærheden af noget som helst i flere årtier.

Jeg kan garantere at de drenge der spiller for AGF denne sæson og som hiver det første sølvtøj hjem uanset farve, vil blive husket i Århus for evigt.
Skrevet af Slettet(520919210703)
grogster

Duncan kom da så vidt jeg husker med de mest uheldige udtalelser da han spillede i brøndby omkring hans forhold til Bif. At Stage skifter til Fck og smider 25 mil den anden vej i en trængt kasse, kan jeg ikke se noget galt i, han skal nok komme til at løfte pokaler derovre, dog havde han nok troet at det skulle ske allerede i denne sæson, det skulle det bare ikke...go nat og sov godt.
https://www.youtube.com/watch?v=Zwl0DHG61W0 Manchester United
annonce
0