Snak

Mere indhold efter annoncen
Vejle kan være stolte af at have den spiller der. Virkelig en klassespiller, og man kan se at han kæmper for deres klub


Hans personlighed er vigtig på banen, men mindst lige så vigtig udenfor banen. Provstgaard, og flere af de yngre centerforsvarere på akademiet, får set og lært fra første parket hvad det kræver at spille på højt niveau...
Han virker nu allermest som en drama queen med et enormt opmærksomhedsbehov. Næsten værre end Neymar. Det er jo helt latterligt, som han smider og vrider sig ved enhver berøring, og agerer som om han er totalskadet og ude af stand til at spille videre. Han er lidt for meget i min optik.
Nu kan jeg læse at FCK fans kalder ham drama queen mm, men det er jo ikke ret lang tid siden at FCK havde Viktor Fischer, som fansene elskede. Han var mere teatralsk end Albentosa. Men sådan er fodbold idag, at kan man få et frispark og måske trække et gult kort til modstanderen, så vinder man den nærkamp og det er med til at frustrere modstanderne. Jeg bifalder ikke dem der falder teatralsk og de store spillere spiller bare på det.
Nu kan jeg læse at FCK fans kalder ham drama queen mm, men det er jo ikke ret lang tid siden at FCK havde Viktor Fischer, som fansene elskede.


Hov, hov. Nu skal du ikke skære alle FCK-fans over en kam her! Jeg synes bestemt at han er klasse!
Albentosa er undervurderet, fatter ikke hvorfor nogle superliga klubber ikke nappede ham
Altså Vejle bør bare ligge i den bedste række. Sådan er det!
KSDH!
Kæmpe chef! Har lige bestilt en trøje med hans navn 💪
Han gør det rigtig godt, og det er dejlig med noget "kant".
Hvis så bare han var en "kæmpe viking", og kunne tage lige så meget som han giver. Det kan han desværre ikke. Lige fra den første kamp jeg så med ham, har det irriteret mig, at han ofte "filmer". Det er næsten på niveau med Victor Fischer og hører ingen steder hjemme!
Jeg kan se andre også har fået øjnene op for hans usympatiske snyderi, som kun har til formål at forsøge at trække kort til modstanderen. Ærgerligt det ikke kan straffes.
@Ofoq: jeg synes han er god. Men mener også at han er på rette hylde. Virker utroligt langsom, men boldsikker og med godt overblik. Han kaster sig alt alt for meget. Jeg kan sagtens tage fejl, men tror simpelthen ikke han ville kunne følge med i SL hver uge.
annonce