Snak

Mere indhold efter annoncen

Neestrup afviser Roony-spekulation: Jeg spiller med de bedste

Skrevet af bold
man 17. okt 07:48

FC København-cheftræner Jacob Neestrup slår fast, at Rooney Bardghjis manglende kontraktforlængelse intet har med at gøre, at han ikke spiller fra start.Læs hele nyheden her
Skrevet af LARSENSmening
Fejl af træneren, at Roony ikke startede inde. Med Falk ude mangler der kreativitet på midbanen, og den har Roony!
LARSENsMening
Skrevet af Pedro1
Og tuder over Alle dem som ikke kan spille…! Tabermentalitet!!
Skrevet af Miggle11
Jeg er helt med på at det er bedst for de unge spillere at starte på kanten. Men jeg glæder mig til den dag Roony starter centralt eller lige bag en 9er.
Skrevet af Edinho
Jeg forstår ikke præmissen for denne her artikel. Hans kontrakt udløber om mere end et år, og derfor skulle Neestrup ikke ville bruge ham? Er det fordi Roony allerede har afvist at forlænge eller hvordan? Det står der intet om.
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
Skrevet af Soccerjedi
Jeg er helt med på at det er bedst for de unge spillere at starte på kanten


Af ren nysgerrighed - hvorfor er det det?

Det er vel nærmere bedst for holdet at have de yngre og mindre erfarne spillere på kanterne hvor eventuelle fejl har mildere konsekvenser, men som spiller udvikler man sig da bedst når man får ansvar og mulighed at lære ‘by doing’.

Om Roony er en central spiller skal jeg ikke kloge mig på, men hvis han er det, så er det da bare at smide ham derind hvis man udelukkende tænker hans udvikling.
Skrevet af Tangopro
@Soccerjedi

Lige mod Brøndby og med den øvrige midtbane-besætning. ville det nok ikke være klogt at spille Roony centralt. Stamenic er også i en læringsprocess og Lerager kan ikke bære to lærlinge på derinde - og slet ikke mod en 4 kæde fra BIF. Ellers er jeg enig i, at de unge skal spille på favoritpositionen - det er vel også på denne, at talentet blev spottet. Nu ser jeg så ikke det store problem med at Roony starter på kanten og trækker ind i banen som 10 er....
Skrevet af BeerBellyBoy
Jeg ville vælge Mukairo, Roony eller en fodlænket Amoo over Isak på kanten til enhver tid. Han får de aldrig de 35m hjem på igen.
annonce
0