Snak

Mere indhold efter annoncen
Gør det ondt?? I plejer da at elske når man snakker om jer. Positiv arrogance du ved nok.
Hvad er det efterhånden nogle af jer vil have herinde?

Først er det for dårligt, at FCK ikke kommenterer det på nogen måde.

- Og så er det gudhjælpemig også for ringe, når Neestrup går ud og så siger noget.

Så er det heller ikke nemt at gøre noget rigtigt...
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Taco Mix

Niveauet herinde er bare dalet siden Ekstra bladet droppede Nationen. Vi må bare indse at en god debat ikke kan finde sted herinde, pga en strøm af Nationen brugere måtte finde et nyt anonymt sted, at komme ud med en masse had og surhed og det blev så desværre herinde.
Men nu er det selvfølgelig ikke kun gamle brugere af Nationen men også bare folk der liiiige bliver det 5% mere røvhul fordi de kan være anonyme med det.
Ham som ikke skal spille - åbenbart M Ryan. Kan da være ligeglad med træneren gerne vil holde den internt og lukke den. Hvis han er uenig så kan han sige lige hvad der passer ham. Og sige til sin træner du starter en dårligere spiller end mig er vel fair nok hvis han mener det.
Hvad er det værste som kan ske, at han ikke skal spille??
Jeg glæder mig til januar/februar, når VM nu er slut…. - snart….
Så kommer juleferien, roen sænker sig, og PL er heldigvis på vej igen -
God jul og godt nytår - også til Grabara
@Dame
Hvorfor skulle jeg have ondt bagi????
Man skal derimod være overordentlig pro-FCK, hvis man for alvor forsøger at forsvare den udtalelse, uden at kunne se paradokset.
En cheftræner burde være i stand til at modstå trangen til at udtale sig om en sag som sportsdirektøren har udtalt bliver håndteret internt.
Tåfræser

Man skal godt nok være anti-FCK hvis man synes der er et paradoks i at Neestrup udtaler at han har sagt nok er nok. Synes du seriøst at det er et paradoks at sige det? Hvis han havde udtalt sig om hvordan Kamil eller Ryan havde opført sig, så kunne vi snakke om det.
"positivt"

Intet som en god stråmand som argument. Kom bare med flere af dem, jeg ved du ikke har andet.
Jeg forstår ikke, hvad Neestrup er utilfreds med. Ved han slet ikke hvordan tingene normalt foregår i et elitesportsmiljø?! :-)

Spøg til side, så er det selvfølgelig helt på sin plads at han har haft fat i dem begge. Og selvom han siger at han har snakket med dem, så er snakken da foregået internt præcis som FCK har meldt ud, så jeg forstår ikke helt hvorfor deres kommunikationsafdeling skal kritiseres her.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
@Mahimahi
Selv om man gengiver en samtale helt eller delvist om et internt anliggende så er det ikke holdt internt. Så uden at være lingvist, så er svaret på dit spørgsmål - ja det er et paradoks.
annonce