Snak

Mere indhold efter annoncen

Neestrup hylder Zeca: Det er så dybt tragisk

Skrevet af bold
man 3. okt 10:28

Jacob Neestrup er berørt over Carlos Zecas skade mod AGF og kalder det efter kampen dybt tragisk, selvom de ikke kender den endelige diagnose endnu.Læs hele nyheden her
Skrevet af Sanchez78
Det er ikke DYBT TRAGISK, at en velbetalt, priviligeret fodboldspiller bliver skadet. Det er enormt trist og meget synd for Zeca - men ikke tragisk.
Skrevet af ImodGammeldagsFodbold
Det er så synd for Zeca! Anden alvorlige skade på så kort tid.

Den kamp, der formentlig bliver vendepunktet for FCK, blev samtidigt Zecas sidste i professionel fodbold. Tak for alt.
Skrevet af ImodGammeldagsFodbold
Sanchez: Sikke en vigtig og relevant rettelse. Hvor er du dygtig 🙄
Skrevet af Thiago Random
Ærgerligt for FCK og rigtig synd for Zeca.
Skrevet af MesutCazorla
Det er ikke DYBT TRAGISK, at en velbetalt, priviligeret fodboldspiller bliver skadet. Det er enormt trist og meget synd for Zeca - men ikke tragisk.

Hvad i alverden har hans løn og arbejde at gøre med, hvorvidt situationen føles tragisk for Neestrup? Mig bekendt relaterer ordets definition sig ikke til, hvilken socialstatus personen har.
Skrevet af Tom Wanks
Jeg tror ikke at Zeca selv vil tale det op i tragedie-niveau, men sproget er billigt til salg. Enig i at det er en elendig timing, skaden kommer med - og jeg håber for at ham at han snart bliver klar så han kan spille sig til en god karriereafslutning i det græske (jvf. forlydenderne herom). Vi skal uao. igang med at se på 6´er-situationen, men det er Neestrup helt i øjenhøjde med.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Fiskeren92
Man kan ikke andet end at have virkelig ondt af manden. Trods tilhørsforhold synes jeg han virker gennemsympatisk, og håber han rejser sig igen. God bedring til Zeca.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af Sanchez78
Ret meget.
Skrevet af kratlusker
Jeg fatter simpelthen ikke at man ikke flår ham ud efter det første store skrald han får på knæet små ti minutter før. Han humpede rundt og lignede ikke en der kunne stille sig i vejen på et hjørnespark.
FCK - HSV - Atlético de Madrid
annonce
0