Snak

Mere indhold efter annoncen
NCF er journalist. Ingen erfaring med ledelse eller med at spille fodbold, samt uden føling på de indre linjer af klubberne.
Når click-bait bliver personificeret, så fremstår man som et båthorn.
NCs kommentar og kritik var fuldstændig på sin plads. Desuden er akademier/ungdomshold en losse- eller lærlingeplads. At påstå andet er jo decideret idioti.


For det første siger Nees jo netop at kritikken af ham selv var berettiget, og at det er helt fair at NC ønskede en anden træner. Jeg spekulerer på om du overhoved har læst artiklen siden du går i rette med, hvad han siger, når i nu er enige?

Han adresserer den manglende respekt NC udviser for akademiet, og du trumfer så med en endnu mere nedladende tone overfor et akademi der senest har udviklet Wind, VK og Daramy som har indbragt enorme summer samt Jelert, Clem og Roony (omend anderkendelsen for den sidste ikke er ekslusiv FCK). Det er bl.a. egenudviklede spillere som dem samt Zanka, Cornelius og Delaney før dem som har skabt et Champions League fundament i FCK.
Alt i alt udviser du mest af alt en komplet uvidenhed og mangel på indsigt i de mekanismer der får FCK og mange andre danske klubber til at løbe rundt og som i dag er den primære årsag til vi jævnligt har danske hold med i Champions League.

Du har modbevist NC, men anerkend nu bare, at du kom til et kæmpe job i FCK, mens din eneste erfaring var fra 1. division. At kalde din ansættelse for ambitiøs eller seriøs i Skandinaviens største klub med dit CV


FCK sagde den var ambitiøs og seriøs fordi han er et stort talent. Er det i din optik altid useriøst og uambitiøst at satse på store talenter? For ellers vil din kommentar indikere at det aldrig er ambitiøst at gå med unge spillere eller trænere.
Er Ajax uambitiøse når de henter unge spillere frem for proven, 26+ år etablerede spillere?
Eller kan man godt gå med talent og potentiale og stadig være ambitiøs? Jeg mener det sidste og Nees er godt i gang med at bevise det.
Jeg tror kun det er indsnævrede sind der ikke kan se det ambitiøse i at ansætte en ung sulten mand som kommer indefra med en klar ambition om mesterskaber og europæisk. Alder er ikke ensbetydende med ambition.

Han blev da kun ansat fordi lønbugettet var tømt på Thorup (og mere til). At han så gør det godt, er da fint, men FCK burde så også vinde de fleste kampe når de har brugt det dobbelte af midtjylland og brøndby på spillere.


Dit første statement lyder ret dumt i dag. Det har længe været ret tydeligt at man i FCK anså Nees som en kommende cheftræner. Fordi han er dygtig, ikke fordi han er billig. Og han beviser det pt. hver søndag.
De har i øvrigt heller ikke brugt det dobbelte af FCM (som i øvrigt heller ikke har brugt det samme som Brøndby).
Han siger i øvrigt også selv at FCK skal vinde mesterskabet hvert år.

OB som de slog i går, har brugt 1/7 på spillere ift. FCK...


Og FCK vandt 7-0.

Det er da kun pinligt hvis FCK ikke vinder ligaen hvert år, med de mange flere penge der bruges og nej, har intet imod FCK men det er jo bare fakta.


Men det er jo netop også det Neestrup selv siger, så hvad brokker du dig over?
Han burde være en mand efter dit hoved som ikke gemmer dig, men står ved at de har det største budget og skal vinde hvert år.

Silkeborg, Viborg, Randers gør det sku godt ift. hvor mange penge de faktisk smider efter trænere og spillere


Ja, meget. Enormt imponerende.
Men nu du ikke er imponeret over Nees, så tjek lige op på hans tid i Viborg og hvad de har at sige om ham derovre ud. Han var netop en af deres kloge beslutninger, endda på et ret afgørende tidspunkt, og kom ind i starten af deres nuværende epoke og var med til at støbe fundamentet til det vi ser i dag. Og nej, jeg siger ikke at han er årsagen til Viborgs succes, det er der rigtig mange der skal have ære af, nok særligt Fredberg, men Nees er uden tvivl blandt dem med en andel.
NC er altid en skandale.

Neestrup er derimod retorisk fremragende.

0-2
Ikke bare en go start nees men fremragende! Hvem er ubesejret i ALLE danske kampe siden han kom til som chefen ! Kun 1 mand er ubesejret i sæsonen her så det falder tilbage på Thorup at spillerne ikke havde respekt for den skaldet fcm mand han kom for at sabotere FCK tror jeg.
“ Når de ikke har set mig meget ude på træningsbanen i FCK, så er det, fordi jeg har haft travlt med at kommentere FC Barcelona, Manchester City, Bayern München og alle de andre i Champions League.

- Jeg har besøgt 65 akademier i hele verden. I Boca Juniors, FC Barcelona, Manchester City. Jeg kunne blive ved. Så når jeg ikke har haft tid til at se FCK træne - og det jeg vil gerne give dem en stor undskyldning for - så er det, fordi jeg har haft travlt med at besøge nogle klubber, der er en lille smule større end FC København. “


Hvis det rent faktisk er NC’s svar, så siger det jo alt. Når han bliver konfronteret med det er konklusion “ det er faktisk så langt under mit niveau at jeg ikke bruger tid på det “, det siger vel alt om mennesket. Han er perfekt til Viasat. Han personificerer det shitshow. Sikke dog en tabermentalitet.
Godt skrevet. NC er seriøst en amatør du kunne ikke ha skrevet det bedre.
NCF er seriøst også en klovn af Guds nåde. Han, og for den sags skyld Mølby, kan ødelægge enhver kamp med deres støjforurening.
neestrup har intet format. han er umoden som menneske
neestrup har intet format. han er umoden som menneske


Du derimod virker både skarp og moden
tak søde
annonce