Snak

Mere indhold efter annoncen
Ansættelsen af Neestrup er i høj grad kompetence. Hans ansættelse som assistent, var med henblik på at han senere overtog cheftrænerrollen, at det så sker før planlagt er hvad det er.

Der er masser af eksempler på assistenter der bliver forfremmet i international fodbold.

Personligt synes jeg at FCKs håndtering er bedre end ex Midtjylland, som til vigtige kampe endte med at stå uden træner.

Som mange andre har pointeret har FCK før ansat en ung træner med stort kendskab til klubben og der gik det vel meget godt.
Så at de viser rettidigt omhu og udvikler ikke bare spillere, men også træner til fremtiden er vel at fortrække frem for Chelseas panikløsning, hvor en af verdens bedste trænere sendes på porten for at hive en ny lottokupon ind.

At NCF skal benytte lejligheden til at svine Akademitrænere, viser også tydeligt manglende indsigt og at Neestrup påpeger det viser netop medietække, fordi han fremstår yderst kollegial, samtidig med at han peger NCF angreb tilbage mod ham selv.
Det kan selvfølgelig godt være at det er for subtilt til gængse fodboldfans, og havde været bedre med “kærlighed, kærlighed …ingen over klubben” som svar.

Som FCK fan er jeg vild med ansættelsen, og glæder mig til at sende Neestrup afsted til en af de store ligaer, efter 2-3 mesterskaber på stribe .
Pep

Hvorledes giver det mening at sammenligne FCK med storhold der spiller i en 20 holds turnering, hvor enkelte spillere koster mere end superligaen, og konkurrenterne altid er i europæisk gruppespil ... Så istedet for at sidde og bræfe op omkring Chelsea, Barcelona og Ståles CV inden han dukkede op i FCK, så skulle du måske hellere kikke på Brøndby og til dels Midtjylland og se hvorledes det er gået for dem og deres såkaldte træner talenter og assistent trænere...

For det endte jo ikke så for Henrik Jensen, Auri S, og Kent Nielsen... Tværtimod var disse tre med til at hive Bifferne helt ned hvor de var et enkelt mål fra nedrykning... Og det på trods af Auri og Jensen havde et godt indblik i klubben og Kent Nielsen var blevet kåret som årets træner, da Bifferne hentede ham.. Priske og Kenneth A, viste jo de sidste 6 måneder af deres ansættelse hvorfor man ikke hyrer hjælpetræner eller ungdoms træner til et tophold i Danmark..

Kritikken/bekymringen af Neestrup manglende superliga erfaringer er vel fuldt berettiget, altså indtil manden viser resultater.... Man kan dulme ikke smide alt den erfaring Ståle endte med at besidde ud af klubben, for så at ansætte en Thorup med minimum erfaringer i det FCK gerne vil, for så 2 år senere erstatte Thorup med en der har nul erfaringer i at vinde mesterskaber, spille europæisk og nedbryde beton, efter Thorups manglende erfaring med tophold..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
De fleste kommentarer herinde, starter med en linje ala denne:
"Uden kendskab til Neestrup udover pressen........" og derefter kommer en smøre, der beskriver hvor dårlig han er!
Det er jo komplet latterligt at støtte op om en fodboldkommentator, når man ikke kender Neestrup og hans kompetancer. Det er de samme tåber som skriver, at "enhver idiot kan træne FCK, med de dyre spillere der render rundt derinde!

Check hans omdømme i Viborg og de kommentarer der faldt, da han forlod klubben. Og selvfølgelig var der en langsigtet mening med hans ansættelse som assistent for Thorup for 2 år siden. Han skulle køres i stilling til cheftræner.

Og når AaB forsøger at hente ham til cheftræner for et par uger siden, så siger det jo også en del om hans kompetancer
Langt ude i en skov

Det er ikke kun at fluekneppe, du leger også skolelærer på et boldforum hvor ja; der kan være svipsere i ny og næ, men hvor man jo sagtens kan følge konteksten.
Åhhh, så bliver man så uendelig træt når folk skal ind og vifte med små grammatiske korrektioner. Hold nu op og koncentrer dig om indholdet. Tak!
Egentlig synes jeg, at det er et fedt men også modigt valg, at man vælger den unge ambitiøse træner.
Men, og der er et men.
NCF har vel en pointe i, at hvis man mener at have siddet med løsningen på at forløse truppen, virker det sært ikke at have formidlet den videre.
Så kan man spekulere i, om Thorup har fået denne formidlet og ignoreret den, eller om man har siddet, og grundet egne ambitioner, ikke ment at det gav mening at formidle.
I begge tilfælde vil det stille klubben ringere, og så har man vel fejlet i sin opgaveløsning.
Har squaredanset 2 gange i byer du aldrig har hørt om. Slagelse BI. AB ( Savner de hvide sokker på trænerbænken. Og Per Frimann: Jeg er stadig sur på dig)!
Samtidig er det jo direkte løgn, at storklubber ikke forfremmer deres assistenter - og endda med succes. Hansi Flick i Bayern München er allerede nævnt, og Zidane gjorde det også ret så hæderligt i Real Madrid, selv om Zidane "kun" havde været assistent og reserveholdstræner indtil da.Vildt nok at sammenligne Neestrup med Zidane, og Flick :)!

Så er Neestrup jo klar til at overtage efter hjulmand engang :D
Hvorledes giver det mening at sammenligne FCK med storhold der spiller i en 20 holds turnering, hvor enkelte spillere koster mere end superligaen, og konkurrenterne altid er i europæisk gruppespil ... Så istedet for at sidde og bræfe op omkring Chelsea, Barcelona og Ståles CV inden han dukkede op i FCK, så skulle du måske hellere kikke på Brøndby og til dels Midtjylland og se hvorledes det er gået for dem og deres såkaldte træner talenter og assistent trænere...


Du misser min pointe i et niveau der får mig til at undre mig om hvorvidt du overhoved har læst mit indlæg. Jeg stiver jo netop at det er latterligt at sammenligne med Chelsea og at det er udtryk for at NCF ikke har lavet et ordentligt stykke arbejde. At jeg så nævner Barcelona er mere for at sige at han, udover at vælge et sammenligningsgrundlag som ikke eksisterer, vælger vel nok den europæiske topklub med mest kaos på trænerposten. Han kunne, hvis han insisterer på at sammenligne med en top 10 klub Europa, ligeså vel sammenligne med Barcelona eller Bayern München som med succes har forfremmet internt.

Men ja Brøndby og FCM er imo mere sammenlignelige.

For det endte jo ikke så for Henrik Jensen, Auri S, og Kent Nielsen... Tværtimod var disse tre med til at hive Bifferne helt ned hvor de var et enkelt mål fra nedrykning... Og det på trods af Auri og Jensen havde et godt indblik i klubben og Kent Nielsen var blevet kåret som årets træner, da Bifferne hentede ham.. Priske og Kenneth A, viste jo de sidste 6 måneder af deres ansættelse hvorfor man ikke hyrer hjælpetræner eller ungdoms træner til et tophold i Danmark..


Priske vandt et mesterskab og blev hentet til udlandet. Riddersholm var i øvrigt samme historie. Hjulmand i FCN er samme historie.
Mon ikke sandheden er at det i nogle tilfælde kan være godt at forfremme interne, hvis man ellers har den rigtige person rendende, mens det i andre ikke er smart. Altså at man skal vurdere det fra sag til sag.

Kritikken/bekymringen af Neestrup manglende superliga erfaringer er vel fuldt berettiget, altså indtil manden viser resultater....


Igen, det har jeg jo netop skrevet i mit indlæg at jeg også mener er okay. Det bliver en lidt lang debat hvis jeg skal forsvare standpunkter der er i kontrast til dem jeg rent faktisk står på.
Ja, bekymringen er fair. Men bekymringen skal så rejses til FCK (i hvert fald fra journalistens side). Min anke er i mod at man beslutter sig og konkluderer at Neestrup ikke er den rigtige alene fordi han kommer fra en stilling som assistent. Jeg argumenterer netop for at man må give manden en chance og lidt tid til at vise at han er en rigtige. Og ja, så kan man have bekymringer om det ene eller andet, men at være skuffet over udnævnelsen kan jo kun komme af at man havde forventet mere/bedre, og hvordan kan man det når man ikke ved hvilken kvalitet Neestrup har? Hvordan kan man kategorisk afvise at han er den rigtige uden at kende ham eller hans kompetencer?

Man kan dulme ikke smide alt den erfaring Ståle endte med at besidde ud af klubben, for så at ansætte en Thorup med minimum erfaringer i det FCK gerne vil, for så 2 år senere erstatte Thorup med en der har nul erfaringer i at vinde mesterskaber, spille europæisk og nedbryde beton, efter Thorups manglende erfaring med tophold..


Jeg er ikke sikker på at jeg forstår hvad du mener her, men jeg skal da forsøge at svare dig. Så må du jo sige til hvis jeg misforstår dig.

Hvordan havde Thorup minimum erfaring i det FCK gerne ville? Hvad tror du FCK ville - for ledelsen i klubben med Kvist i spidsen formulerede netop at Thorup rummede det de ville, men måske du ved bedre?
Mig bekendt blev Thorup ansat netop fordi han havde erfaring med det FCK gerne ville blive til efter Ståle ift spillestil, men også ift resultater; mesterskab (med FCM), europæisk fodbold (med FCM og Gent/Genk - jeg kan ikke huske hvilken af dem han startede i).
At han så ikke lykkedes i sidste ende er en anden sag, men hans erfaring passede jo netop til det ledelsen ville, i kontrast til hvad du mener FCK ville.
Alene det at Thorup har “manglende erfaring med tophold” er jo helt skudt forbi målet. FCM, Gent og Genk er tophold som FCK måler sig med. Men det kan være jeg misforstår dig?
Når Jacob Neestrup farer ud som han gør her, er jeg sikker på, at han gør det for at få luft. Han er ægte indigneret! Først og fremmest på Jess Thorups vegne, der har måttet stå model til for meget useriøs - og i bedste fald unuanceret - kritik i lang tid, blandt andet fra medier. Hans udbrud og udfald mod NCF er utvivlsomt et udtryk for længere tids opsparet irritation og vrede.

Jacob Neestrup gør det eneste rigtige. Han går i clinch med udtalelser fra en mand, der ikke har gjort sig sine forberedelser, men omkostningsfrit kan fortælle sin uforbeholdne mening til en taknemmelig og umættelig seerskare, om ansættelsen af den nye, unge og i nogen grad - uprøvede chef, inde i Parken. Det Parken, hvor historiens vingesus nok skal ramme den nu tidligere assistent med voldsom kraft - må man forstå! At NCF ovenikøbet kommer til at nedgøre akademiet i samme omgang, er blot dobbelt selvmål og slet ikke noget han skal bryde sig om at gøre overfor Neestrup!

Som bekendt havde vi fornøjelsen af Jacob Neestrup i Viborg (i det som nogen herinde kalder en random klub i Jylland), i halvandet år, inden han vendte retur til hovedstaden. Allerede inden tiltrædelsen i VFF, har det utvivlsomt været planen, at han skulle tilbage til FCK og på sigt indtage rollen som cheftræner en dag.

Jeg nåede aldrig at overvære en træning under Nees. Da jeg på et tidspunkt var på Kirkebækvej i et ærinde, spurgte en af lederne om jeg havde været ude at se en træning. Det havde jeg jo ikke, men jeg kunne forstå, at det var noget ganske særligt, og noget helt andet end man tidligere havde set. I Viborg (en random klub, der p.t. indtager tredjepladsen i en eller anden random række), nyder vi stadig godt af det arbejde Jacob Neestrup satte i gang. I de gamle, og nu hedengangne kontorer, plejede man ikke at kunne høre råbene og kommandoerne fra træningsbanen så tydeligt, hed det...

Det aftryk han satte i Viborg, er vi ham evigt taknemmelig for. En københavner med den berømte/berygtede positive arrogance, javel! Men som en vis tysker, der i sin tid, blev landstræner, forstod han at stikke en finger i jorden og tilpasse sig.

Jeg er overbevist om, at Jacob Neestrup er klar til at tage FCK derhen, hvor de ser sig selv.Pep

Ville da gerne indrømme jeg har læst lidt for hurtigt, og misforstået noget her.. Så beklager, det var før morgen kaffen og sådan..

Priske tabte så også et mesterskab, da der pludselig stod Chl og pokal bold på programmet igen.. Det første år rammer han +80 point og året efter rammer han så 60 point, og ville nok havde fået en fyre seddel, såfremt udlandet ikke havde ringet ham op.. Riddersholm var så 20 år inde i sin træner karriere, før han på sin fjerde sæson som chef træner blev mester med FCM.. Og Hjulman fik vist ikke mere end en tredje plads som chef træner for Nordsjælland.. Men så kan jeg godt nok heller ikke huske andre end de tre når kommer til ungdoms træner, og assistenter med succes i ligaen..

Jeg kan godt forstå man fra FCKs side vælger at give Neestrup en kontrakt, det bliver måske lidt svært at sætte spillerne op, såfremt de ved der kommer en ny træner efter nytåret.. Og ja, selvfølgelig skal han lige have en chance for at leve op til al den ros ham ellers får rundt omkring.. Men jeg har siddet og råbt erfaring erfaring og ja erfaring, til Midtjyderne lige siden de ansatte Kenneth A, og tager vi Thorup i FCK med, og ja så er det blev til 4 gange hvor jeg har måtte sige "hva sagde jeg"...


FCK fyrer Ståle som alene med FCK havde 12 års erfaring, hvor det blev til 7 mesterskaber og 10 gange europæisk gruppespil... Ham skifter man så ud med en der har 1 mesterskab og en måske to ture ude i Europa(kan ikke huske om han var i El med sit belgiske hold), som så igen bliver afløst af en med nul superliga erfaringer og nul ture i Europa som cheftræner.. FCK vil gerne vinde mesterskaber og bide skeer med de store i Europa, ikke kun deltage eller være med,dvs de skulle have fat i en der har prøvet at deltage europæisk og blive mester mere end en enkelt gang. Og Jess havde i FCM kun et Europa løst mesterskab, en 3 og 4 plads, samt et enkelt besøg i Europa, så ville jeg mene man godt kan kalde det minimum erfaring, i forhold til hvad FCK gerne vil.. Så er det skam underordnet hva Kvist mener, når der sidder en sofa træner 2 år efter kan sige "hva sagde jeg"... Lad vær med at hente danske trænere, eller andre der først skal til at lære på jobbet efter de har skrevet under..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Det har sikkert hele tiden været planen at Nestrup skulle overtage efter Thorup, og det var sikkert også en fin plan. Planen var sikkert at Thorup efter et succesfuldt ophold i FCK bliver solgt til en større udenlandsk klub, hvis FCM kan så kan FCK også, (positiv arrogance) og så giver det fint mening at assistenten overtager.

Når første del af planen slår fejl synes jeg det havde været på sin plads med en evaluering. Måske en forfremmelse af assistenten for den fejlslagne træner ikke er den bedste løsning. Måske trænger holdet til et spark i r**** fra en ny og udefra kommende træner. Nestrup kender klubben, men er det nødvendigvis en fordel ? Måske trænger klubben til at finde tilbage til sit ståsted, men det kunne også tænkes at den trænger til nye input udefra.
annonce