Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Groggster
Jeg synes, Neestrup har ret, og jeg kan virkelig godt forstå behovet for at tage til genmæle med så respektløs en udtalelse. Ét er at ytre sin mening om ansættelsen, men noget andet er på den måde at fortælle om, hvad der bør ske med ham. Det, synes jeg, er helt og aldeles takt- og smagløst - og fuldstændig unødvendigt.
Han kunne nøjes med at sige, at han synes, det er uambitiøst, da han mener, klubben har brug for en international trænerkapacitet.

Jeg synes overhovedet ikke, NCF er “en kæmpe idiot” og alle de sædvanlige, vulgære domme på sociale medier, men jeg synes, denne udtalelse er usmagelig, og Neestrup er i sin gode ret til at påpege det. For mig er det noget helt andet end Thorups offer-det-hele-er-svært-retorik.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af hkb500
Man kan virkelig mærke at fans fra andre klubber ryster lidt i bukserne over at der er kommet en ny mand ved roret med alle de spidse bemærkninger herinde :) Elsker ham allerede i rollen som Chef.


Det var godt nok en interessant konklusion, og nok mest ønsketænkning fra din side. Han kan da være en glimrende træner, er der vel ikke mange der har nægtet. Men han kunne godt tage PC i hånden og finde en kvalificeret medie konsulent. Jeg synes at kunne forstå der allerede er en ansat? Han må være på ferie
Skrevet af smalldeine
Niels Christian Frederiksen har ret i, at Jacob Neestrup også bærer en stor del af ansvaret for klubbens manglende resultater. NCF har også ret i, at Neestrup på ingen måde er en internationalt anerkendt træner - begge dele er fuldstændig åbenlyst.

Neestrup har imidlertid også ret i det, at det er en meget gratis omgang fra NCFs side.

Og nu vi er i gang med Niels Christian Frederiksen. Hvordan er den mand nogensinde kommet i hus med at lande en ekspertrolle i fodbolddanmark?
Jeg er med på at han har skrevet nogle fodboldrelaterede bøger engang, men jeg kan simpelthen ikke at finde ud af hvad den mand bidrager med udover ligegyldig smagsdommeri.
Hvad er hans kvalifikationer og hvorfor skinner de aldrig igennem i hans arbejde? For der kommer da ingen dybdegående og/eller kritisk journalistiske indslag fra hans side, på trods af hans uddannelse.
Jeg kan slet ikke forstå, hvorfor et folkeligt sludrechatol med interesse for fodbold er interessant og skal have eget show osv., men det siger desværre alt om mediedanmark.
Skrevet af Pep Guardiola
Hvis FCK vil betragtes som en stor international klub, bør de agere som sådan.

Her har NCF jo objektivt set ret i, at man internationalt meget ofte ser, at ryger en træner, ryger resten af staben med.


Så du er enig med NCF i at det er bemærkelsesværdigt at FCK og Chelsea ikke agerer ens? Jeg synes sammenligningen var helt off. Alene det at hive Chelsea ind som pejlemærke viser hvor dybt han har måtte grave. Chelsea er ikke en klub FCK måler sig med, det er en helt anden liga ffs. Og så er netop Chelseas historik med og håndtering af trænere i øvrigt næppe noget at stræbe efter.

Og hvorfor ikke pege på Barcelona, hvis vi alligevel skal lave intetsigende sammenligninger, hvor både Guardiola og Enrique kom fra b-holdet og med indgående kendskab til klubben fik stor succes?

Eller Ajax, hvor kun cheftræner og assistent er nye (akkurat som tilfældet bliver i FCK)? I Ajax smuttede ten Hag med assistenttræneren, men han tog ikke andre fra staben med og den nye træner kom heller ikke med en hel stab.
Men klart, Chelsea er det absolut mest nærliggende at sammenligne med fordi.. reasons..

Derfor ville akademiet heller ikke være en løsning, men han ville skulle helt ud. Jeg tror at det bedste ville være at få en ind udefra, som kan starte fra 0 med sit eget team og egne ideer.


Akademiet er essentielt for FCKs forretning. Wind, Daramy, Zanka, VK, Delaney og Cornelius har foruden det økonomiske bidrag også været sportslige og personlige frontfigurer, kulturbærer og ledere på holdet over de sidste 10-15 år. Det er en prioritet at få de her spillere frem. Derfor skal det være en træner der kan bringe det, frem og som man forhåbentligt kan holde på i noget tid. Neestrup,

Jeg tvivler på at det hjælper noget at ansætte en som har været assistent under, og dermed en væsentlig del af den periode, hvor det mildest talt er gået elendigt for FCK.


Og det står dig da frit for. Jeg synes det er unfair at kalde ham en forkert løsning uden indsigt, belæg eller viden om ham eller forholdende før han kom til.

Jeg ved da heller ikke om han bliver en succes, men jeg kan godt lide at han er dansk, kender klubben og kommunikerer i tråd med FCKs ånd. Ift. kompetencer lytter jeg til dem der kender ham og ser ham på træningsbanen og i taktik rummet og fra dem er der lutter rosende ord. Det ville da være skidt om han havde forladt klubben og blevet en succes et andet sted nær nu han er en af vores egne!

Det kan jeg da langt bedre stå bag end et eller andet ukendt internationalt navn der har vundet mesterskaber på Cypern og i Azerbasjan samt en pokaltitel i Tjekkiet, for ærligt, hvilken hylde tror i FCK kunne have hentet fra? Tuchel som en spade-journalist foreslog på pressemødet? Klart hellere en af vores egne, så lader vi andre klubber om Zorninger, spanske akademichefer og andre dygtige quick-fixes. Jeg er fint tilfreds med at man ikke gik den vej.

Nu var der en der nævnte Hjulmands gennembrud i Nordsjælland efter en tid som assistent for Wieghorst, mon ikke også der er andre fine eksempler der bliver ignorerer i kritikernes kamp for at tale valget af Neestrup ned.

Allerede inden han er startet skal han og hele projektet tales ned, trods 0 indsigt i hvem han er og hvad han kan. Han får tildelt ansvaret for en krise som trods alt også gav mesterskab og CL, uden nogen ved hvordan arbejdsgangen har været.
Skrevet af steiger
Shit, en tåkrummende pinlig start af Neestrup.
Skrevet af Tom Wanks
Neestrup burde have fået en kontrakt sæsonen ud, med klare resultatkrav - så kunne man derpå se fremtiden an. Igen kører det skævt for PC´s ledelsesdispositioner, ligesom man igen fumler rundt i pressen (og råber om toptræner??!). Neestrup køres ikke under nogen bus (forstår han hvad udtrykket betyder?), men han får en sviner som han burde tsk´e af. Håber at han lærer det, så vi ikke får mere krænkelsesparathed fra ham.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Djolas
Disse såkaldte eksperter ved jo ikke hvad der ligger bag en fyring eller ansættelse. Det er primitivt at høre og læse deres mening. Senest i FCK’s og AaB’s tilfælde. Det er så utrolig let at udtale sig på andres bekostning.
Skrevet af Morisot
Kan man dog for pokker ikke bare lære at holde sin mund og vise lidt overskud og format. Det er en del af jobbet, som man skal lære at bruge så lidt krudt på som overhovedet muligt.

Kan nu videre. Der er vist vigtigere ting at tænke på.
Skrevet af TheUnitedWay
NCF sammenligner æbler og pærer. Man kan overhovedet ikke sammenligne Chelsea med FCK alene pga. økonomien. Dertil kommer at der kan være en anden analyse af situationen i FCK ift. Chelsea. Ingen af os kender ret beset rollefordelingen imellem Thorup og Neestrup. Det er mærkeligt at mene Neestrup skulle have kommet med flere inputs til det taktiske, hvis det ikke var rollefordelingen.

Jeg synes ellers ofte at NCF kommer med fine analyser, men den her er uden for skiven.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Pep Guardiola
Shit, en tåkrummende pinlig start af Neestrup.


Ja, det kan nærmest ikke blive værre vel? Omg, det er helt vildt tåkrummende og pinligt! Så pinligt at vi ikke engang kan formulere en sætning med indhold der bringer noget som helst og derfor blot nøjedes med at lyde som to teenager piger dr er flove over deres fædre. Kom dummere.
Skrevet af KiksetIndspark
Han er da helt sikkert PC og Kvist’s mand. Ligeså dum og elendig til at tale med pressen.
Skrevet af SotD
Alle medlemmer af den nuværende FCK stab skulle lære “at holde sin kæft” for tiden er langt klogere end at gå ud i medierne og være fornærmet. Det klæder dem virkelig dårligt…
Silkeborg IF
Skrevet af schmede
Det er jo troll paradis denne her tråd. Holder moderatorne fri?
Neestrup er på ingen måde pinlig, men dejligt forfriskende klar i spyttet, i modsætning til NCF, som jo ikke er fodboldekspert, bare en idiot.
De eneste pinlige her, er dem der æder det lort NCF fyrer af, eller troller fordi de ikke bryder sig om FCK.
Skrevet af weeman05
Pas nu på nees
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af Mazraoui
Hele DK’s største galehus og Cirkus FCK fortsætter. NCF har jo fuldstændig ret!... det grænser sig op af det mest pinlige og amatøragtige længe, alle de hændelser der er sket i FCK i nyere tid. Og ja i stedet for at klage, så modbevis dog hellere dine kritikere, i stedet for det der tøsefornærmende jammeri.
Skrevet af TheUnitedWay
Alle medlemmer af den nuværende FCK stab skulle lære “at holde sin kæft” for tiden er langt klogere end at gå ud i medierne og være fornærmet. Det klæder dem virkelig dårligt


Så man skal bare finde sig i usaglig kritik? Hvordan vil du have det hvis der var en der mente at du skulle fyres eller omplaceres på et lavere niveau? Det er da helt fair at de har en holdning til det.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Ntx32
Jeg synes bestemt også at det er voldsomt uambitiøst af en klub som FCK at ansætte en rimelig uerfaren assistent. Uagtet om han er et træner talent. Det er der rigtig mange der er.
Voldsomt forkert.
Skrevet af BeerBellyBoy
Jeg kan sagtens se det fra begge sider. Det er en helt fair bekymring, at Neestrup er en stor del af FCKs nuværende form, men man kan ikke konkludere det så hårdnakket som Niller drengen.
Skrevet af Ph.C.
Læste de første par kommentarer og kan se, hvordan det udvikler sig, så jeg vil nøjes med at sige: Intet af det, I kalder “fakta”, er “fakta”. Det er muligt, I er overbeviste om, at det er uambitiøst, men det er per definition ikke et faktum, men netop en holdning der kan debatteres. Et faktum er det til gengæld, at det er helt gratis for journalister som NCF at kaste om sig med mere eller mindre kvalificerede synsninger.
Skrevet af andyone
NCF er kommentator, hans job er at kommentere. Det er dog fair at forvente at det sker på baggrund af indsigt, forståelse og viden. Det er nok også kun på bold.dks forum at så mange kan være uenig i følgende som er det Neestrup rent faktisk siger;

- Det er sådan noget, der kan provokere mig, for manden har set mig træne nul gange. Han har lavet nul interviews, og jeg har ikke set ham herude. Og så bliver det for billigt, siger han.

Der er da ingen tvivl om at NCF udtaler sig uden betydelig indsigt i Neestrups rolle og ansvar og på så tyndt grundlag er det svært at konkludere at FCK er uambitiøse eller at Neestrup er ansvarlig for resultaterne under Thorup. Han kan spekulere i det og forholde FCK det, men han kan altså ikke konkludere det, heller ikke på egne vegne, for så er det for billigt og for let.
Det kan da sagtens være at Neestrups råd gennem længere tid er blevet affejet og at Thorup har valgt andre veje end Neestrup har villet. Sådan har jeg det i hvert fald jævnligt med min egen chef, hvor der da er ting jeg ville gøre anderledes, selvom jeg ikke opfatter mig selv som illoyal.

Neestrup har ret i at det er billigt al den stund NFC ikke har forudsætningerne for at konkludere at Neestrup er et uambitiøst valg. At spekulere i det er fair nok, men håndteringen skulle have været at man forholdt Neestrup eller PC som ansatte ham den del. I sidste ende må Neestrup dog acceptere, uden at blive provokeret, at der er folk udefra der har holdninger til ham og FCK, for det er præmissen for jobbet. På godt og ondt.

At han så siger fra overfor en journalists vinkel synes jeg kun er fedt. Ståle fandt sig heller ikke i hvad som helst fra journalisterne og det er kun fedt han tør sige fra, selvom det for FCK-haters nok tolkes som dårlig kommunikation.


SÅ enig!!!

Samtidig er det jo direkte løgn, at storklubber ikke forfremmer deres assistenter - og endda med succes. Hansi Flick i Bayern München er allerede nævnt, og Zidane gjorde det også ret så hæderligt i Real Madrid, selv om Zidane "kun" havde været assistent og reserveholdstræner indtil da.

At Neestrup så reelt også har været cheftræner før i en - trods alt - relativ stor dansk klub, gør kun udtalelsen endnu mere latterlig. Og ja, Viborg er ikke FCK. Men når NCF kan nævne en træner for Randers, burde han altså heller ikke gøre nar af en succestræner for Viborg.

For mig slår NCF sig som en, der har spillet for meget managerspil. Neestrup ligner til at have alle de kompetencer, der skal til. Han har været oplært under både Ståle og Thorup og stået på egne ben med stor succes. Han kender truppen ud og ind og virker til at have en klar plan for, hvad der skal gøres.

Og nej, NCF. Neestrup kunne - som alle andre assistenter - ikke "bare" have fortalt Thorup, hvad der skulle gøres, og så var det jo nok blevet gjort. Thorup havde sine tanker og satte sin retning, og Neestrup sætter naturligvis den retning, han tror på.

Kom ud i virkelighende, NCF og få bare et gram indsigt i det, du udtaler dig om. Ellers bliver det for letkøbt og pinligt.
annonce
0