Snak

Mere indhold efter annoncen
@ Pep Guadiola

Ja, jeg er enig på den måde, at i forhold til FCKs normale selvforståelse, burde de hav ageret på anden vis, end det nu har vist sig tilfældet.

Faktum er, at han var assistent under Thorup, og derfor i al fald ikke er uden skyld i at det er gået som det er.
Jeg er fuldt ud klar over, at han ikke bærer hovedansvaret, men mit syn på det er bare, at det ville være mere logisk om assistenten også røg samme vej, i samme moment.
Det har intet at gøre med hvem der konkret er tale om, det er en mere generel og principiel betragtning jeg gør mig her.

Jeg er således ikke ude på at tale ham ned, kalde ham en dårlig træner, eller andet negativt.
Men skulle der ryddes op, kunne man lige så gøre det fuldt og helt, og dermed afskedige assistenten også.
moderator
Men er Neestrup ikke en man har haft gennem hele systemet og som også var assistent under Ståle og dermed ikke Thorups opfindelse men en FCK har gjort meget ud af at have omkring holdet. Fx da man henter ham i Viborg.

"Men skulle der ryddes op, kunne man lige så gøre det fuldt og helt, og dermed afskedige assistenten også."


Måske hvis der var tale om en assistent som Thorup havde med sig/ansat, men det er jo ikke tilfældet.

Dette er en signatur.
@Sir
Jeg kan sagtens se din pointe.
Men når situationen er så alvorlig som jeg får indtryk af (bl.a. ved at læse kommentarer fra FCK fans), var det blot min tanke, at det måske alligevel ville være en bedre løsning "selv om" han som du har ret i, ikke er Thorups opfindelse.

Faktisk tror jeg, at jo større udskiftning, jo bedre for FCK lige pt.
Mon ikke en del FCK fans vil give mig ret i at "PC også burde være smuttet/smidt ud i denne forbindelse?
Uden kendskab til Neestrup udover pressen, vil jeg stadig mene, at det fuldstændigt uambitiøst, at FCK ansætter en “ukendt” assistenttræner i det øjeblik, man vælger at fyre cheftræneren.
Indad giver det måske mening, men udadtil? PUHA!
I den “store” fodboldverden er der ingen respekt for denne handling. Et ubeskrevet blad vendes i en klub, som har begrænset respekt blandt de store aktører (undskyld FCK)! Det er muligt, at fans vurderer klubben højere, men i udlandet?
Jeg siger ikke, at Neestrup ikke kan blive en succes for FCK - men i forhold til klubbens ambitioner og omverdenens respekt, er det simpelthen ikke godt nok. Hvilken god spiller vil tænke: FCK - det er lige mig.
Jeg har fuld respekt for Neestrup, men klubbens ansigt udadtil falmer alene ved den ansættelse.
Hvis han viser sig, som det nye fund i branchen er det flot set, men………….
Det er en kedelig sandhed NFC påpeger, men ikke desto mindre, så er det jo netop SANDHEDEN! Ledelsen i fck vil jo ikke have en international træner, med et team der kan skabe resultater, fordi så vil de i processen miste noget magt.
Det var jo lige præcis derfor de slagtede Ståle i sin tid, og derfor at de var nødt til også at slagte Per Wind, fordi også han var for populær til at ledelsen kunne have total styring, med William som kuglestøberen på bænken.

De vil have nogen de kan styre. Det er vigtigere for dem end resultater, klub dna eller noget som helst andet. Det viser alt hvad de har gjort siden de kom til, og slagtede Ståle Solbakken. Den topstyrede enhed, svarer nu til et hold, der er så afhængigt af den øverste ledelse, at der ikke er plads til selvstændig tankegang nogen steder.
Thorup var den perfekte kransekagefigur, men desværre for dem krævede fansene ham fyret, og dem kan de jo trods alt ikke klare sig uden. Men det er jo også ligegyldigt når man bare kan finde en ny kransekagefigur, som man kan styre i stedet for.

Så ja, kedelig sandhed NFC kommer med, men ikke desto mindrer er det netop det: SANDHEDEN, om det nye fck.
Helt ærlig! Giv manden en chance inden man kalder det uambitiøst. Der er forskel på at være CHEFtræner og ASSISTENTRÆNER! Det ligger meget godt i ordene. Ja han har et ansvar, men jeg synes også at han påtog sig det ansvar igår på pressemødet. Nu skal han bare vise det i kampene.

Og Neestrup er fuld berettiget til at skyde med skarp mod NFC! For hvis det passer at han ikke har set ham træne, så vil jeg forholde mig kritisk til Viaplay måde at dække fodbold. Det er et journalist arbejde nfc bestrider og hvis han ikke er ude og research, må jeg sige det desværre fortæller mig mere om NFC’s journalistiskeevner end Neestrup’s trænerevner, når han vælger at udtale sig!

Og så en anden ting! Hold kæft det ville have været UANSVARLIGT hvis de havde hentet en træner udefra. 47 mio har de brugt på trænerfyringer de sidste 2 år. Og det købte også JT fra et par millioner fra Genk.
Zinedine Zidane, Hansi Flick, Pep Guardiola og Joachim Löw var også super uambitiøse.
NCF taler som han har forstand. Han nævner endda 3 navne, hvorefter han selv skyder dem ned igen.
At han samtidig antager at Neestrup kunne trumfe samtlige af hans idéer igennem, viser hvor lidt han reelt ved om emnet.
Hvor er det sødt alle de mennesker, der forsvarer Neestrup med ligegyldige indlæg der ikke omhandler om noget som helst.

Forfremmelsen virker mildest talt noget hovedløst. Manden har nul erfaring fra topfodbold. FCK som alle forventer vinder Superligaen og med det mål om europæisk gruppespil hvert andet år, så skal der sidde en ude på bænken med noget erfaring i bagagen, som ved hvordan man skal gribe de vigtige playoff kampe an. Nu skal han også bygge truppen op, samt gøre et godt indtryk i CL. Og her ville en 3. plads da hjælpe , da det så hedder EL efter vinter.

Han har brug for at stå i spidsen for et mindre hold i Superligaen og den vej igennem bevise at han kan begå sig, før at man smider ham for ulvene.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Nu hvor Neestrup er kravlet helt op i træets top, bliver det spændende om han kan holde fast, når efterårsstormene begynder at rase.
@pib

Det er mindst ligeså sødt at du udtaler dig om hvad han har brug for, uden overhovedet at bakke det op med noget konkret.

Meget få personer ved hvor dygtig eller dårlig Neestrup reelt set er. Det lyder som om du ikke er deriblandt.
annonce