Snak

Mere indhold efter annoncen

Neestrup langer ud efter ekspert: Respektløst!

Skrevet af bold
ons 21. sep 13:34

Jacob Neestrup langer ud efter TV3 Sport-kommentator Niels Christian Frederiksen, der mener, at den nye FCK-cheftræner burde sendes ned på klubbens akademi efter Jess Thorups fyring.Læs hele nyheden her
Skrevet af starks
Men NCF har vel ret. Neestrup var en del af Thorups team og bærer også et ansvar.
KSDH
Skrevet af Slettet(241022222210)
Bliv du bare provokeret. Det gør det hele lidt sjovere.
Skrevet af Slettet(241022222210)
Han bærer en kæmpe del af ansvaret.
Skrevet af puting kuneho
Istedet for at indtage offerrollen, så kunne Neestrup have kommet ud med et lille hint om hvordan han kan ændrer tingene osv osv . De her udtalelser hjælper ham ikke synes jeg ?


Og nu ville Frederiksen jo nok have sit job uanset, da der er andet end danske spillere i CL. Pinlig spydighed at komme med
Skrevet af Liverby
Nåhhhhh det er synd for dig neestrup
Hader Fck af hele mit hjerte.
Skrevet af Venstrefodet fjols
Hold nu din kæft Neestrup. Alt, NC sagde, var objektivt sandheden. Din forfremmelse ER uambitiøs. Du har været træner i Viborg, som desuden leverer endnu bedre i dag, end de gjorde under dig, og ellers var du assistent under Thorups gennemelendige FCK-hold.

Vi snakker Skandinaviens største hold. Skandinaviens stolthed i Europa. Som ansætter en 1. divisionstræner uden nogen erfaring, som tilmed var assistent under en af holdets værste perioder i nyere tid.

Der er absolut intet internationelt format over det.

Æd nu bare de kommentarer, der kommer, og så må du jo modbevise dem på banen. Simpelthen for patetisk andet.
Skrevet af Grizz
Trænerteamet har jo skuffet som helhed, og her er det klart at Neestrup må tage en del af ansvaret for at FCK har underpræsteret i den nuværende sæson. Man må dog gå ud fra at FCK kender det samarbejde mellem Neestrup og Thorup, samt Neestrup som træner bedre end vi gør, og de har måske set at Neestrup vil kunne have en mere positiv effekt på trup og hold som cheftræner end han gjorde som assistent.

Dog synes jeg det er groft af NCF at udtale at Neestrup burde blive sendt tilbage til akademiet og at antyde at hyringen af Neestrup mangler format.

Dog også fjollet at Neestrup føler sig nødsaget til at skulle nævne NCF specifikt og indgå i denne mudderkastning, medmindre de på podcasten har spurgt ind til dette specifikke citat.
Skrevet af ØjnenePåBolden
Jeg aner ikke en kæft om Neestrups kompetencer, så dem vil jeg ikke forholde mig til. Men jeg er helt enig med NCF i, at det i et internationalt perspektiv er uambitiøst ikke at satse på en trænerkapacitet, der kan styrke klubbens position i Europa.
I FCM ser vi allerede nu, de første gevinster af at have en ejerkreds der forlangte at få en træner med internationalt CV og format. Her tænker jeg ikke på resultaterne i den forgangne uge, men på tiltrækning og fastholdelse af spillere samt tegningen af en mere professionel kultur.
For Danmarks skyld kunne jeg derfor godt have tænkt mig et lidt større ambitionsniveau hos topledelsen/ejerkredsen i FCK. Måske det kommer…
Skrevet af Hvidemose
Av, Neestrup kommer til at slå sig på pressen....
Og her ser vi så allerede den manglende rutine...
Skrevet af CopenhagenNoice
Skråleaber i denne tråd.
Skrevet af Hermes Trismegistos
... er der mon en rådgivende kommunikationsmedarbejder med et minimum af mediekompetence tilstede i FCK? For christ´s sake.
* * * * AaB * * * *
Skrevet af Pnadwe
Fuldkommen enig. Niels Christian Frederiksen er ganske enkelt en kæmpe idiot. Manden ser fodbold mange gange uge efter uge, så man skulle tro, at hans fodboldforstand over tid ville vokse bare lidt. Men man må bare sande, at der er mennesker, der kan se fodbold over et helt liv, uden nogensinde at fatte mere end det helt basale. Med så lidt indsigt i spillet, såvel som alt det, der foregår bag scenen, så bør de her ekstremt uvidende journalister i langt højere grad konfronteres, når de kommer med deres uvidende statements.
Skrevet af Jake4
Det kører da rigtig for FC. Klovn. På den anden side er der vel en god grund til, at alle de såkaldte eksperter ikke er ansat i en fodboldklub.
Skrevet af 1992
NCF skal udtale sig om alt for tiden. Han er så dårlig en kommentator at man krummer tæer når han igen igen siger noget dumt.
Måske han vil prøve noget andet siden han har så travlt med alle andre :-)
Neestrup har jo sagt at man som hjælpe træner ikke har det afgørende ord, så mon ikke han har noget i ærmet! Ståle havde heller ingen erfaring og var ung, men det glemmer folk vist.
Skrevet af UndisputedEra
Få er ligeså bøvede at høre på som NCF. Det egentlige mysterie er, hvordan han stadig kan have et job der primært involverer at han snakker.
Skrevet af CopenhagenNoice
Neestrup er et kæmpe talent og besidder klubbens dna. Tænker at de fleste FCKere er enig i at han skal have chancen nu omend kontraktens længde er lidt overraskende. Det han generelt har ret i, er at journalister og kommentatorer er blevet mere end meningsdannere og er på visse tidspunkter dissiderede agitatorer ift trænerfyringer.
Skrevet af Venstrefodet fjols
Fuldkommen enig. Niels Christian Frederiksen er ganske enkelt en kæmpe idiot. Manden ser fodbold mange gange uge efter uge, så man skulle tro, at hans fodboldforstand over tid ville vokse bare lidt. Men man må bare sande, at der er mennesker, der kan se fodbold over et helt liv, uden nogensinde at fatte mere end det helt basale. Med så lidt indsigt i spillet, såvel som alt det, der foregår bag scenen, så bør de her ekstremt uvidende journalister i langt højere grad konfronteres, når de kommer med deres uvidende statements.

Hvad er uvidende ved NCs “statement”? Det kan da sagtens være, at Neestrup bliver den nye Guardiola, men faktum er, at det selvfølgelig er pisse uambitiøst at forfremme en assistent, der har trænet en 1. divisionsklub…
Skrevet af "Langt ude i en skov"
"Prøv at tænk"

Jeg ved godt det er, at fluekneppe, men det hedder altså TÆNKE...

At TÆNKE
Jeg TÆNKER
Jeg TÆNKTE
Jeg har TÆNKT
Skrevet af Caracola
Neestrup har jo helt ret her. NCF står bare på TV og fyrer en gang bodega-pladder af.
Real Madrid. Centrale midtbanespillere med mere skæg end fart.
Skrevet af Crooks
For en gangs skyld er jeg helt enig med NFC.
Ansættelsen af Neestrup er i bedste fald uambitiøs - i værste fald inkompetent (som så ville følge fint trop med mange andre tåbelige beslutninger af ledelsen).

Nu er Neestrup cheftræner. Indda til 2026 (WTF?!?) og han skal naturligvis have støtte og en fair chance.

Men sikke en katastrofe vi kigger ind i som klub, hvis det her sats ikke betaler sig.
Lige mu er vi ikke i top 6 - er vi det om 12 kampe?? Jeg håber, men tvivler.
Trøjer i klædeskabet: Barcelona - Laudrup Ajax - Laudrup Tottenham Hotspur DBU landskamptrøje FC København Brøndby IF
annonce
0