Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SerieAPåDanskTVNu
Neestrup har da fuldstændig ret! Hvordan skulle det også rent praktisk fungere at sende en træner til akademiet? Skal du så fyre de folk der i øjeblikket gør et glimrende stykke arbejde? Også en god pointe at mange eksperter ikke sætter sig godt nok ind i tingene når de kritiserer. Det er langt henad vejen arbejdet på træningsbanen der afgør hvordan det går i weekenden, men har man nogensinde hørt en ekspert sagligt kritisere trænernes træningsarbejde?
Skrevet af torbenandree
For helvede hvor bliver man da træt af de såkaldte fodbold eksperter
De skal absolut kloge sig på noget de ikke har et klap forstand på
Skrevet af Paul Allen.
Mon ikke den gode Neestrup bare er igang med at sætte den nye (gamle) stil i FCK. I to år har vi nu været vidne til hvordan medierne/sociale medier har kunne køre rundt som det passede dem med Thorup og FCK generelt. Det var aldrig nogensinde gået under Ståle og før ham også.

Som Niels Christian Holmstrøm så smukt udtrykte det: Medierne sætter ikke dagsordenen i FC København.

Det er nye tider igen og det får alle at føle. Der bliver no bullshit kultur igen.
Skrevet af Sjællænderen
Så dumpede han allerede dag 1... lad dog vær med at kommentere eller lav en joke ud af det.
Skal nok blive spændende at følge hans kommentarer når de bliver rundbarberet i Manchester og efterfølgende i Brøndby om et par uger og kritikken af ham for alvor taget fat.
Skrevet af Beenhakker
Desværre ikke meget overskud fra Neestrup her. Jeg tvivler ikke på at han er dygtig træner og jeg synes også at han virker som en meget bedre kommunikatør end Thorup, men jeg er bekymret for at han mentalt er sølet for meget ind i miseren til at han kan bringe det, der skal til for at komme ud af den igen. Jeg håber.
Skrevet af Paul Allen.
Benhakker

Det er jo ikke det som det handler om. Prøv og læs mit skriv længere oppe.
Skrevet af Rushaldo
Som Brøndby -fan ville jeg have betænkeligheder ved at ansætte en af vores assistenter som cheftræner. Hvis det bliver en succes, så har det været en billig og god løsning for FCK, og hvis ikke sætter PC sin røv i klaskehøjde. At NFC mener, at FCK burde hente noget større, og at assistenttrænere også har ansvar kan jeg ikke se noget forkert i. Neestrup ville have mere format, hvis han bare grinte af det og leverer resultater.
Skrevet af K-Ching
Man kan også vende den rundt. Bayern spillede helt forfærdeligt under Niko Kovac og Hansi Flick var assistent. Efterfølgende blev Kovac fyret og Bayern vandt samtlige titler - både nationalt og internationalt, og samtidig spillede de helt forrygende fodbold. Hvem var træner? Hansi Flick.
What you see is what you get.
Skrevet af Pep Guardiola
NCF er kommentator, hans job er at kommentere. Det er dog fair at forvente at det sker på baggrund af indsigt, forståelse og viden. Det er nok også kun på bold.dks forum at så mange kan være uenig i følgende som er det Neestrup rent faktisk siger;

- Det er sådan noget, der kan provokere mig, for manden har set mig træne nul gange. Han har lavet nul interviews, og jeg har ikke set ham herude. Og så bliver det for billigt, siger han.

Der er da ingen tvivl om at NCF udtaler sig uden betydelig indsigt i Neestrups rolle og ansvar og på så tyndt grundlag er det svært at konkludere at FCK er uambitiøse eller at Neestrup er ansvarlig for resultaterne under Thorup. Han kan spekulere i det og forholde FCK det, men han kan altså ikke konkludere det, heller ikke på egne vegne, for så er det for billigt og for let.
Det kan da sagtens være at Neestrups råd gennem længere tid er blevet affejet og at Thorup har valgt andre veje end Neestrup har villet. Sådan har jeg det i hvert fald jævnligt med min egen chef, hvor der da er ting jeg ville gøre anderledes, selvom jeg ikke opfatter mig selv som illoyal.

Neestrup har ret i at det er billigt al den stund NFC ikke har forudsætningerne for at konkludere at Neestrup er et uambitiøst valg. At spekulere i det er fair nok, men håndteringen skulle have været at man forholdt Neestrup eller PC som ansatte ham den del. I sidste ende må Neestrup dog acceptere, uden at blive provokeret, at der er folk udefra der har holdninger til ham og FCK, for det er præmissen for jobbet. På godt og ondt.

At han så siger fra overfor en journalists vinkel synes jeg kun er fedt. Ståle fandt sig heller ikke i hvad som helst fra journalisterne og det er kun fedt han tør sige fra, selvom det for FCK-haters nok tolkes som dårlig kommunikation.
Skrevet af grumblesnake
"Men jeg er helt enig med NCF i, at det i et internationalt perspektiv er uambitiøst ikke at satse på en trænerkapacitet, der kan styrke klubbens position i Europa.
I FCM ser vi allerede nu, de første gevinster af at have en ejerkreds der forlangte at få en træner med internationalt CV og format. Her tænker jeg ikke på resultaterne i den forgangne uge, men på tiltrækning og fastholdelse af spillere samt tegningen af en mere professionel kultur. "
Hvordan ved du at Neestrup ikke kommer til at styrke klubben position i Europa? Hvis han er det store talent som folk i trænermiljøet siger, så burde han da have gode muligheder for at forløse deres ambitioner. Han kender også klubben indgående og kan bygge videre på det grundlag der er blevet lagt af Thorup.
Så kræver det bare at han får den nødvendige støtte af ledelsen...

Jeg var fra begyndelsen vild med ansættelsen af Capellas, men ham mente mange også var et uambitiøst valg og var jo kun en mulighed fordi han aldrig havde været cheftræner i en klub.

De rigtige ambitiøse internationale valg er bare ikke tilgængelige i for klubber i Superligaen.

Ordet "format" bliver slynget meget omkring, men virker som en ren floskel, for det er ingen der faktisk fortæller hvad de lægger i ordet, nok fordi det kan betyde vidt forskellige ting alt efter hvem du er.
Skrevet af suppedasen
Jeg synes egentlig at det er fint at man prøve Neestrup af og at han får lov at bevise sig, men de skulle nok ikke have slået det så stort op og givet ham så lang en kontrakt. Man burde vel også lade være med at lade sig provokerer af hvad medierne mener og fokuserer på arbejdet i stedet.
Skrevet af Mickey HFH
Som FCK fan må jeg bare give NFC fuldstændig ret. Og det er nok også derfor at neestrup føler sig ramt - Fordi det jo er rigtig hvad der bliver sagt! Man fyrer Thorup men beholder samtidig en del af problemet?! det er ganske enkelt amatøragtigt. Alle i trænerstaben deler ansvaret for hvor holdet står pt. og derfor bør man rense helt ud. Det er faktisk utrolig dårlig stil overfor Thorup også, at man beholder Neestrup som jo tydeligvis også har fejlet i sin rolle som assistent...
Skrevet af Pep Guardiola
Så dumpede han allerede dag 1... lad dog vær med at kommentere eller lav en joke ud af det.


I din optik. Tror de fleste FCKere er ok med at han siger fra overfor journalister som de gamle koryfæer plejede at gøre det; Don Ø, Holmstrøm, Ståle.
Så nej, han dumpede ikke første dag, du har bare ikke forstået jargonen og kommunikationen i FCK.

Som Brøndby -fan ville jeg have betænkeligheder ved at ansætte en af vores assistenter som cheftræner.


Nu havde FCK så heller ikke Retov som assistent, vel?
Spøg til side er jeg enig i det du siger, men det virker lidt unfair at angribe manden første dag i jobbet og uden indsigt i hvad han laver på træningsbanen.
Skrevet af schmede
NFC er et fjols at høre på. Som Neestrup siger, han har ikke engang gidet og undersøge på det han snakker om. Det er jo ikke journalistik, men bare en hjemmelavet synsning. Hvad skal man bruge det til?
Neestrup er super spændende, og selvfølgelig kan han tilføre holdet noget, som er noget andet, også selvom han var assistent.
Da Wieghorst var træner i Nordsjælland, da hoppede Hjulmand da i den grad ud af skyggen, og nu har de sjovt nok endt med at bytte roller.
Det er jo ikke et spørgsmål om at sidde på guldet,
Det er pinligt, og endnu mere pinligt at alle mulige tosser hopper med på sådan en gratis udtalelse.
Lad os håbe, altså os FCK´ere, at der er en stor fed langemand til NCF, når Neestrup effekten har taget over.
Skrevet af Kasadin
Man kan virkelig mærke at fans fra andre klubber ryster lidt i bukserne over at der er kommet en ny mand ved roret med alle de spidse bemærkninger herinde :) Elsker ham allerede i rollen som Chef.
Skrevet af Soccerjedi
Utroligt. De bekendtskaber jeg har med stort kendskab, har anført at Neestrup er en super stærk kommunikator. Det her er i bedste fald en dårlig start. I værste fald en anden virkelighed end den opfattelse der er omkring ham i FCK kredse.

Hold da op han fremstår ufattelig grøn og småpinlig
Skrevet af XSDU
Hvis FCK vil betragtes som en stor international klub, bør de agere som sådan.

Her har NCF jo objektivt set ret i, at man internationalt meget ofte ser, at ryger en træner, ryger resten af staben med.

Derfor ville akademiet heller ikke være en løsning, men han ville skulle helt ud. Jeg tror at det bedste ville være at få en ind udefra, som kan starte fra 0 med sit eget team og egne ideer. Jeg tvivler på at det hjælper noget at ansætte en som har været assistent under, og dermed en væsentlig del af den periode, hvor det mildest talt er gået elendigt for FCK.

Jeg ville endda kunne forstå det, hvis der var tale om en overgangsfigur, men det ser jo ikke ud til at være tilfældet.
Skrevet af Jonson10
NCF uddyber, at han ikke har haft tid til at tage ud og se FCK træne:

Viaplay-kommentatoren forklarer desuden, at han har andet at lave end at se FCK træne.

- Når de ikke har set mig meget ude på træningsbanen i FCK, så er det, fordi jeg har haft travlt med at kommentere FC Barcelona, Manchester City, Bayern München og alle de andre i Champions League.

- Jeg har besøgt 65 akademier i hele verden. I Boca Juniors, FC Barcelona, Manchester City. Jeg kunne blive ved. Så når jeg ikke har haft tid til at se FCK træne - og det jeg vil gerne give dem en stor undskyldning for - så er det, fordi jeg har haft travlt med at besøge nogle klubber, der er en lille smule større end FC København.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af AGF-Vestegnen
"Niels Christian Frederiksen prøver at køre mig under bussen i går."
Fascinerende udtryk. Hvilket transportmiddel tager hr. Frederiksen mon i anvendelse, når han kører folk under en bus? Der kan vel højst være tale om et skateboard eller noget lignende, hvis den gode træner og chauffør-Frederiksen skal kunne ligge på det uden at knalde knoldene op i bunden af bussen, når Frederiksen kører af sted.
Skrevet af Machagen
NCF har helt ret, FCK viser ikke klasse i det der foregår, men desværre for dem, er deres sportchef ikke egnet og kan åbenbart tage den ene dumme beslutning efter den anden, uden konsekvens. Det er en skam at Thorup skulle ofres.
annonce
0