Snak

Mere indhold efter annoncen
Han er da helt sikkert PC og Kvist’s mand. Ligeså dum og elendig til at tale med pressen.
Alle medlemmer af den nuværende FCK stab skulle lære “at holde sin kæft” for tiden er langt klogere end at gå ud i medierne og være fornærmet. Det klæder dem virkelig dårligt…
Silkeborg IF
Det er jo troll paradis denne her tråd. Holder moderatorne fri?
Neestrup er på ingen måde pinlig, men dejligt forfriskende klar i spyttet, i modsætning til NCF, som jo ikke er fodboldekspert, bare en idiot.
De eneste pinlige her, er dem der æder det lort NCF fyrer af, eller troller fordi de ikke bryder sig om FCK.
Pas nu på nees
Hele DK’s største galehus og Cirkus FCK fortsætter. NCF har jo fuldstændig ret!... det grænser sig op af det mest pinlige og amatøragtige længe, alle de hændelser der er sket i FCK i nyere tid. Og ja i stedet for at klage, så modbevis dog hellere dine kritikere, i stedet for det der tøsefornærmende jammeri.
Alle medlemmer af den nuværende FCK stab skulle lære “at holde sin kæft” for tiden er langt klogere end at gå ud i medierne og være fornærmet. Det klæder dem virkelig dårligt


Så man skal bare finde sig i usaglig kritik? Hvordan vil du have det hvis der var en der mente at du skulle fyres eller omplaceres på et lavere niveau? Det er da helt fair at de har en holdning til det.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Jeg synes bestemt også at det er voldsomt uambitiøst af en klub som FCK at ansætte en rimelig uerfaren assistent. Uagtet om han er et træner talent. Det er der rigtig mange der er.
Voldsomt forkert.
Jeg kan sagtens se det fra begge sider. Det er en helt fair bekymring, at Neestrup er en stor del af FCKs nuværende form, men man kan ikke konkludere det så hårdnakket som Niller drengen.
Læste de første par kommentarer og kan se, hvordan det udvikler sig, så jeg vil nøjes med at sige: Intet af det, I kalder “fakta”, er “fakta”. Det er muligt, I er overbeviste om, at det er uambitiøst, men det er per definition ikke et faktum, men netop en holdning der kan debatteres. Et faktum er det til gengæld, at det er helt gratis for journalister som NCF at kaste om sig med mere eller mindre kvalificerede synsninger.
NCF er kommentator, hans job er at kommentere. Det er dog fair at forvente at det sker på baggrund af indsigt, forståelse og viden. Det er nok også kun på bold.dks forum at så mange kan være uenig i følgende som er det Neestrup rent faktisk siger;

- Det er sådan noget, der kan provokere mig, for manden har set mig træne nul gange. Han har lavet nul interviews, og jeg har ikke set ham herude. Og så bliver det for billigt, siger han.

Der er da ingen tvivl om at NCF udtaler sig uden betydelig indsigt i Neestrups rolle og ansvar og på så tyndt grundlag er det svært at konkludere at FCK er uambitiøse eller at Neestrup er ansvarlig for resultaterne under Thorup. Han kan spekulere i det og forholde FCK det, men han kan altså ikke konkludere det, heller ikke på egne vegne, for så er det for billigt og for let.
Det kan da sagtens være at Neestrups råd gennem længere tid er blevet affejet og at Thorup har valgt andre veje end Neestrup har villet. Sådan har jeg det i hvert fald jævnligt med min egen chef, hvor der da er ting jeg ville gøre anderledes, selvom jeg ikke opfatter mig selv som illoyal.

Neestrup har ret i at det er billigt al den stund NFC ikke har forudsætningerne for at konkludere at Neestrup er et uambitiøst valg. At spekulere i det er fair nok, men håndteringen skulle have været at man forholdt Neestrup eller PC som ansatte ham den del. I sidste ende må Neestrup dog acceptere, uden at blive provokeret, at der er folk udefra der har holdninger til ham og FCK, for det er præmissen for jobbet. På godt og ondt.

At han så siger fra overfor en journalists vinkel synes jeg kun er fedt. Ståle fandt sig heller ikke i hvad som helst fra journalisterne og det er kun fedt han tør sige fra, selvom det for FCK-haters nok tolkes som dårlig kommunikation.


SÅ enig!!!

Samtidig er det jo direkte løgn, at storklubber ikke forfremmer deres assistenter - og endda med succes. Hansi Flick i Bayern München er allerede nævnt, og Zidane gjorde det også ret så hæderligt i Real Madrid, selv om Zidane "kun" havde været assistent og reserveholdstræner indtil da.

At Neestrup så reelt også har været cheftræner før i en - trods alt - relativ stor dansk klub, gør kun udtalelsen endnu mere latterlig. Og ja, Viborg er ikke FCK. Men når NCF kan nævne en træner for Randers, burde han altså heller ikke gøre nar af en succestræner for Viborg.

For mig slår NCF sig som en, der har spillet for meget managerspil. Neestrup ligner til at have alle de kompetencer, der skal til. Han har været oplært under både Ståle og Thorup og stået på egne ben med stor succes. Han kender truppen ud og ind og virker til at have en klar plan for, hvad der skal gøres.

Og nej, NCF. Neestrup kunne - som alle andre assistenter - ikke "bare" have fortalt Thorup, hvad der skulle gøres, og så var det jo nok blevet gjort. Thorup havde sine tanker og satte sin retning, og Neestrup sætter naturligvis den retning, han tror på.

Kom ud i virkelighende, NCF og få bare et gram indsigt i det, du udtaler dig om. Ellers bliver det for letkøbt og pinligt.
annonce