Snak

Mere indhold efter annoncen
Så man skal bare finde sig i usaglig kritik? Hvordan vil du have det hvis der var en der mente at du skulle fyres eller omplaceres på et lavere niveau? Det er da helt fair at de har en holdning til det.


Ja det ville jeg sikkert synes er virkelig træls, men jeg ville omvendt heller ikke diskutere min fyring eller dispositioner omkring en fyring i medierne. Og da slet ikke når chefen og den tidligere træner har fået på puklen i “møllen” for ganske kort tid siden, ligesom William Kvist og Per Wind i øvrigt. Så havde jeg nok i alvorlig grad lukket røven, med den viden at det ikke bragte noget positivt med sig at begynde at kritisere retur med undertoner af uvidenhed og uprofessionalisme.

Men i virkeligheden er dit spørgsmål ligeså pseudo som alt det andet pis du bidrager med herinde.
Silkeborg IF
Det er mindst ligeså sødt at du udtaler dig om hvad han har brug for, uden overhovedet at bakke det op med noget konkret.

Meget få personer ved hvor dygtig eller dårlig Neestrup reelt set er. Det lyder som om du ikke er deriblandt.


Det er nu det som langt de fleste trænere har gjort. Han har jo ikke kunne vende den nuværende form for spillerne sammen med Thorup. Hvordan i alverden skal den kunne vende nu, når han sammen med Thorup har haft ansvaret for de dårlige præstationer.

Men kom du med dine vise ord.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Ja, jeg er enig på den måde, at i forhold til FCKs normale selvforståelse, burde de hav ageret på anden vis, end det nu har vist sig tilfældet.


FCKs selvforståelse er ikke at de er på samme hylde som Chelsea som dig og NCF sammenligner med. Din præmis er way off.

Faktum er, at han var assistent under Thorup, og derfor i al fald ikke er uden skyld i at det er gået som det er.
Jeg er fuldt ud klar over, at han ikke bærer hovedansvaret, men mit syn på det er bare, at det ville være mere logisk om assistenten også røg samme vej, i samme moment.


Faktum er at han var assistent under Thorup og før det under Ståle. Tænker du at hans input er blevet fulgt 1:1 af begge trænere, for jeg synes godt nik udtrykket er noget anderledes de to imellem? Men i din logik må det forstås at Neestrup har haft en (forholdsvist) stor del af ansvaret, omend ikke hovedansvaret, under begge trænere da han jo besad samme stilling.
Du ved ikke hvad stillingen indebærer, men konkluderer alligevel. Er han en væsentlig del af både Thorups og Solbakkens stil? Eller er det mere plausibelt at de har udstukket hver sin retning og at Neestrup har arbejdet for at stimulere den retning? Alene det at han har arbejdet i samme funktion med to så anderledes trænere bør bevise at han ikke er ansvarlig for retningen som assistent, for hvis han var det havde de nok lignet hinanden væsentligt mere end tilfældet var.

Desuden er det tydeligvis ikke praksis i FCK at smide assistenten ud sammen med træneren for det blev han heller ikke tidligere.

Det har intet at gøre med hvem der konkret er tale om, det er en mere generel og principiel betragtning jeg gør mig her.


Så uanset om de er overbeviste om at han er den rigtige skal han bare ud af princip? Jeg går langt mere ind for at man bearbejder den konkrete case og ikke et eller andet misforstået one-size-fit-all princip om at assistenttrænere partout skal ud når træneren ryger.

Jeg er således ikke ude på at tale ham ned, kalde ham en dårlig træner, eller andet negativt.
Men skulle der ryddes op, kunne man lige så gøre det fuldt og helt, og dermed afskedige assistenten også.


Det er, for god ordens skyld, heller ikke mit indtryk at du har en agenda mod Neestrup eller FCK for den sags skyld. Men det er mit indtryk at du ikke ved noget om Neestrup og hans kompetencer eller forudsætninger for succes og alligevel konkluderer at det er en forkert beslutning. Det opponerer jeg imod.

Det er en kedelig sandhed NFC påpeger, men ikke desto mindre, så er det jo netop SANDHEDEN! Ledelsen i fck vil jo ikke have en international træner, med et team der kan skabe resultater, fordi så vil de i processen miste noget magt.
Det var jo lige præcis derfor de slagtede Ståle i sin tid, og derfor at de var nødt til også at slagte Per Wind, fordi også han var for populær til at ledelsen kunne have total styring, med William som kuglestøberen på bænken.


Vrøvl. NFC har slet ikke forudsætningerne for at kunne fortælle “sandheden”, han aner ikke noget om den mand han udtaler sig om. Han sammenligner FCK med Chelsea for derefter at pege på Thomasberg som et eksempel på et ambitiøst valg af cheftræner. Det er i bedste fald boarderline vrøvl som oser af at han skal have en holdning, uanset om den giver mening eller ej.

Fyringen af Per Wind var tåbelig. Hans årsløn var peanuts ift at holde klubbens på det tidspunkt største salgsobjekt, Jonas Wind, glad så foruden det åbenlyst tåbelige i at fyre end mand med mindre end 12 måneder til pension (og som sikker gladeligt havde taget i mod et tilbud om at trappe ned) er hele business casen dårlig. Men du Per Wind havde 0 indflydelse og det var ikke et eller andet latterligt magtspil mellem Kvist og Wind der førte til en fyring, blot dårlig ledelse. Du er galt afmarcheret i din motivforskning som du tilmed har frækheden at kalde sandhed, hvilket er et ord du er godt igang med at udvande.

De vil have nogen de kan styre. Det er vigtigere for dem end resultater, klub dna eller noget som helst andet.


Og hvorfor skulle de så styre Thorup? De ansatte ham, i følge din logik, i stedet for Ståle så de kunne styre ham. Nu fyrer de ham så pga resultaterne og smadrer hele din teori i et hug.

Så ja, kedelig sandhed NFC kommer med, men ikke desto mindrer er det netop det: SANDHEDEN, om det nye fck.


Du ville ikke kunne se sandheden om den så ramte dig i hovedet.

Hvor er det sødt alle de mennesker, der forsvarer Neestrup med ligegyldige indlæg der ikke omhandler om noget som helst.


Og hvor er det ubegavet og dumt at gå nedladende ind i en debat, hvor man ikke selv kan bidrage med noget som helst brugbart.
Har du som Bayern-fan fortrudt at de ansatte den ukendte, uprøvede assistenttræner, Hansi Flick i München dengang? Eller er Bayern bare ikke ligeså store som FCK hvor det forventes at man henter en udefra?
Hvorfor kaldes NFC for ‘ekspert’. Han har aldrig været og bliver aldrig ekspert … hans fodboldfaglighed er ikke eksisterende og bunder kun i observationer og (omfattende) historiske referencer. Han har ikke spillet fodbold på noget nævneværdigt niveau og han har aldrig været træner. Han er journalist (tror jeg) og kommentator men har aldrig været eksperten i kommenteringen på tv - selv om han muligvis ser sig selv sådan.

Hvorfor er det uambitiøst at forfremme Neestrup?
Han spillede Viborg i Superligaen og mon ikke der var en bagvedliggende grund til, at han skiftede til FCK som assistenttræner i stedet for at fortsætte som cheftræner i Viborg.

Muligvis ser ledelsen i FCK (og har hele tiden set) en succesfuld cheftræner in spe … at der er sammenhæng med den langsigtede strategi, hvor talentudviklingens både sportligt og økonomiske er et vigtigt langsigtet indsatsområde, kan vel aldrig betegnes som negativt eller uambitiøst. Hvad skulle en udenlandsk træner kunne bidrage med? Ikke Sammenhængskraft …

Kan godt komme i tanke om dygtige trænere, som har taget skridtet fra næsthøjeste niveau. Eksempelvis Guardiola. Eller Bo Svensson, som FCK burde have gjort alt for at tilknytte … hvilket de muligvis gjorde … da Thorup var en åbenlyst mismatch. Hvor er vi alle kloge i bagklogskabens klare lys :-)
@pib

Jeg kender ikke Neestrup nok til at komme med vise ord. Derfor undlader jeg.
Men Hansi Flick er et glimrende eksempel, hvis du kender ham.
For hvis det passer at han ikke har set ham træne, så vil jeg forholde mig kritisk til Viaplay måde at dække fodbold. Det er et journalist arbejde nfc bestrider og hvis han ikke er ude og research, må jeg sige det desværre fortæller mig mere om NFC’s journalistiskeevner end Neestrup’s trænerevner, når han vælger at udtale sig!


Præcis. Her er en bid af hvad NFC sagde til tipsbladet omkring om han egentlig har været på 10’eren (FCK’s træningsanlæg):

- Det har jeg tidligere været rigtig mange gange, men det er korrekt, at jeg ikke har været der i lang tid. De må forstå, at jeg har haft utrolig travlt med at kommentere Bayern München, Paris Saint-Germain, Manchester City og Liverpool i Champions League. Der har FCK trods alt været fraværende i seks år, så det har jeg ikke prioriteret så højt, siger han.


Så er det nok hellere ikke ham der er den bedste til at vurderer Neestrup.
FCK - Dansk fodbold i Europa - Landsholdet
Han er journalist (tror jeg)


En journalist uden research i bedste fald 😄
FCK - Dansk fodbold i Europa - Landsholdet
Jeg læser rigtig mange kommentarspor herinde, men kommenterer dog sjældent selv. Det er for det meste sjovt og spændende, da der er alligevel er en del med reel indsigt og viden. Så er der selvfølgelig også de andre, men det sorterer jeg fint fra :)
Her vil jeg dog meget gerne smide mit besyv! NCF er simpelthen den mest håbløse kommentator og selvudnævnte ekspert i min verden. Han prøver at lyde så klog spille vigtig i branchen, og så oven i købet med en arrogant attitude. Jeg er helt på Neestrups side på den her! Jeg arbejder selv på et akademi i en licensklub. Jeg kan egentlig holde ud at se og høre på de fleste eksperter/kommentatorer, men NCF kan bringe mit pis i kog som meget få. Han overgås vist kun af William Kvist.
Helt fint at andre skyder mod Neestrup - dette er blot min personlige holdning.
Kæft Neestrup virker allerede fra dag 1 af at han får det meget meget svært når han starter med at lægge sig ud med pressen og den kritik der SKAL følge med at være manager for skandinaviens største klub.

Jeg tænker ikke NCF og resten af Ch.L set-up´et er specielt imponeret af hvordan man håndtere lidt kritik og når NCF sammenligner med hvad andre Ch.L. klubber i de større ligaer reagerer så har manden jo helt ret - Neestrup har da netop været helt inde i maskinrummet på det skib der er endt med en kulsejling af JT.

Jeg sidder bare og tænker på de 12 år hvor Ståle stod i spidsen og måtte stå model til lidt af hvert år efter år og hvordan manden håndterede pressen og kritikken professionel som hele tudekiks korpset der sidenhen har reageret i FCK åbenbart ikke har kunnet klare og da slet ikke Neestrup der vil opleve at der altså er en helt anden bevågenhed og derfor også kritik i Skandinaviens største klub vs. en random klub som Viborg hvor han kom fra.

Jeg spår ikke Neestrup overleve sæsonen ud og at FCK kommer til at fyre mange trænere inden man fatter man bør se længere op i systemet. Først da kan man ændre en tudekiks kultur til en vinder kultur hvor man spiller med det pres der kommer via pressen og ikke imod den.
@ Pep Guadiola

Som du rigtigt påpeger, har jeg ingen negativ agenda, hverken mod Neestrup eller FCK.
Derfor det helt enkle spørgsmål, om det er så forkert at mene, at den største effekt ville kunne komme ved den mere gennemgribende oprydning, hvor både Neestrup og måske endda også "PC" var røget med ud, nu man alligevel var i gang?
Fair nok at være uenige, men at have den holdning er jo ikke ensbetydende med at jeg siger at Neestrup ikke har trænerkvaliteter vel?
annonce