Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(021211222109)
Nu tvivler jeg på fangrupper viser tifo eller bruger pure for at give seeren en stor oplevelse hjemme i stuen.
Det er et ligegyldig og symbolsk tiltag som ikke vil have nogen effekt overhovedet. Det tv irriterende at de skal bruge de der røgbomber, og at kampen så ikke kan fortsætte i flere minutter, men man skal også passe på med at gøre det hele så kønsløst. Skal vi også slukke mikrofonerne så vi ikke kan høre tilskuerne næste gang?
Skrevet af LaChrissen
Boohoo. Kom nu lidt NENT, det duer bare ikke det der
FCN - Arsenal - Vejle - Hillerød
Skrevet af Kimbkristensen
Det tror jeg ikke kommer til, at betyde noget.
Det er nu emgang på stadion stemningen skal fanges, ikke på tv.
Skrevet af Fodkoldt
...hvad er NENT´s holdning til hvis nogen letter en vind?
Skrevet af TroeLar
@Math553e

Men er "stemningen fra publikum" nødvendigvis lig med "affyring af pyro"?

Brølende grupper af fans med tropper, flag, halstørklæder og bajer er for mig langt mere publikumsstemning end et par fyre i hættetrøjer med et blus i hånden.

Og hvis et par (eller mange) fyre i hættetrøjer med blus i hånden fører til, at nogle fangrupperinger vises mindre end andre - eller at grupperingen ikke lige vises før blussene er brændt ud - så går det vel nok, tænker jeg.
Skrevet af claush24
Jeg synes det er så fint, at NENT holder fokus på det der for mig er det altoverskyggende når jeg ser Superligaen - nemlig fodbolden. Personligt synes jeg det er vældigt vigtigt, at folk har mulighed for at komme på stadion, men jeg havde ingen problemer med TV oplevelse under coronarestriktionerne.
Skrevet af ForzaRoma
Stemningen fra publikum er lig med det der foregår på tribunerne.

Det er TVs opgave at transmittere det der foregår og ikke gøre sig til dommer om det er godt eller skidt.
Skrevet af Tjoh
Det er TVs opgave at transmittere det der foregår og ikke gøre sig til dommer om det er godt eller skidt.


Det er TV´s opgave at formidle kampen og intet andet. I bund og grund kan de være ligeglade med hvad fansene gør eller om de er tilstede. Jo flere der ikke er på stadion, jo flere ser potentielt med foran TV´et. Det er desværre sandheden.
Skrevet af JEGerUenig
Kan forstå Brøndby Fans er så sure,... Nu har de jo slet ikke noget at se på længere, deres fans med vild opførsel var jo Brøndbys højdepunkt og nu får de at vide de ikke ville vise det på tv længere. ;)

Som FCM fan rammer det mig overhovedet ikke siden vores familie fans er så stille rolig anyway. Så vi ser allerede kun vores kampe kun for kampen for det er det eneste vi har ;)
Skrevet af Slettet(110556220810)
Ja, for den da. Det er jo røvsygt at se fodbold, hvis man ikke ser pyro på tribunerne eller hvordan?


Ja, det er i hvert fald - i et offentlighedsperspektiv (jeg er selv ligeglad med begejstringsperspektivet) - både irriterende og foruroligende at modtage reportager ude fra virkeligheden, hvor mediet har bortcensureret upassende dele af begivenheden, og lader som om de ikke eksisterer.
Om det nu er et ´Ned-med-diktatoren´-skilt, en baneløber, pyro eller noget helt fjerde ...
Minder om praksis i de lande, som ´vi normalt ikke sammenligner os med´.
Skrevet af Mathdaddy
Er der overhovedet fans i Herning?
Skrevet af TroeLar
Forza - det er jo ikke et nyhedsprogram, men et underholdningsprogram. De definerer vist selv deres opgave - og i hvert fald er det ikke at transmittere, hvad der foregår - altså udover måske troligt faktisk at transmittere den rette fodboldkamp.
Skrevet af DameNdoye
Jeg er ikke fan af det her tiltag og jeg er hellere ikke den store fan af romerlys eller pyro. Men spændende hvad det fører med sig.
Superliga og FCK fan
Skrevet af DameNdoye
Som FCM fan rammer det mig overhovedet ikke siden vores familie fans er så stille rolig anyway. Så vi ser allerede kun vores kampe kun for kampen for det er det eneste vi har ;)


Haha, fed selvindsigt.
Superliga og FCK fan
Skrevet af PUSB!
Overdreven politisk korrekthed er ikke så meget mig, så jeg stopper nok bare med at se Superliga - selvfølgelig også lidt nemmere når man ikke har et hold i rækken :)
Skrevet af NeverDefeated
Lazio hade rätt, Eguren har hjärtfel.
Skrevet af JEGerUenig
@DameNdoye

Haha, fed selvindsigt.


Ja selvfølgelig :) Eej føler det vigtigt have lidt selvindsigt når man tager pis på andre :D
Skrevet af mjdj
Det må vel i sagens natur betyde, at deres kommentatorer heller ikke nævner det i løbet af kommenteringen. Og dermed får et produkt, der ikke retvisende og fyldestgørende kan gengive, hvad der sker i løbet af kampen.

Tillykke til NENT med at have taget verdens nemmeste - og dummeste - standpunkt.
"It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." (Giorgi Muggiani, March 9 1908).
Skrevet af Giganten
Flertallet af kommentarerne (indtil videre) i denne tråd får mig til at tænke lidt over, hvorfor folk tager til fodbold på et stadion? Det kan næppe være for at nyde kampen?

Jeg er for mange år siden stoppet med at se SL-kampe "live" på stadion, fordi jeg ganske enkelt ikke vil udsættes for halvfyldte ølkrus i nakken og "bål & brand" på lægterne. Det har intet med stemning at gøre, det er ren idioti udført af lettere retarderede (såkaldte) tilhængere.

Det bliver naturligvis ikke bedre af, at diverse fangrupper finder det underholdende, nærmest påkrævet, at tæve hinanden før og efter kampen, så samfundet kan bruge en masse (politi) ressourcer på at holde acceptabel ro og orden omkring kampene.

Det er IKKE længere en familieoplevelse at tage til SL kampe.
FCK - der er intet alternativ Leeds - ren, men ægte, nostalgi Zlatan- fordi han er ... Zlatan
Skrevet af PeMr
Pyro er for tabere
annonce
0