Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er da også bare træls med al den fede stemning.
Og hvis man så samtidig kunne aftale, at kommentatorerne på kampen heller ikke hylder det og mener, det skaber en "fed, international atmosfære", så kunne vi måske komme det til livs.
Men der er ingen grund til at komme det til livs.
Traditionel, venstreorienteret tankegang - ´hvis vi lukker øjnene i forhold til det, vi ikke kan li´ at erkende, så findes det ikke´.
Næste skridt må være at en kommentator ikke må sige "han" i Superligaen. De ved jo ikke hvilket køn de identificere sig med.

Hvis de filmer hen på tilskuere, kommer de forhåbentligt også til at vise ligemeget kameratid fordelt på køn og etnicitet.

Måden det er på idag er sgu for stenalderagtigt.

Det skal være sådan, at jeg faktisk ikke rigtig kan se forskel på, om jeg ser fodbold eller en reklame for Zalando/H&M eller Boozt.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Jeg håber, at diverse fangrupperinger vælger at tage det som en udfordring, fremfor blot at blive sure og beklage sig.

Der findes vel næppe mindre kreative måder at skabe "stemning" på, end ved at tænde noget ild.

Når man hører folk mene, at det nærmest ødelægger stemningen og kampene, hvis ikke der må fyre pyro af (eller hvis ikke det vises på tv), så er det sgu da sørgeligt.

Det er noget af et nederlag for enhver fangruppe, at indrømme at man ikke kan skabe stemning uden blus, kanonslag, raketter og andet lignende.
Ynkeligt. Cancel-kulturen buldrer frem overalt.

NENT har i årevis udvandet deres eget produkt; det er ved at være på tide, at andre overtager rettighederne til dansk fodbold. DR og TV2 ville være optimalt.

Så kan NENT nøjes med at sende PL til sofatilhængerne med koloenorme priser til følge.
"AAb har ikke en chance.. Jeg ænder gerne mit navn til "aabelsker" - hvis de ikke ryger en tur i 1.division.." - engelsborg1896, 19-03-23
Så skal jeg da love for, at samtalen tog en drejning mens jeg skrev et indlæg.

Nu er det åbenbart ondsindet venstre-orienteret cancel-culture der fører til beslutningen.

Ja ja, der kan man se.
Det er da ganske fint NENT aktivt går ind i kampen om at få flere på stadion ved at nedsætte kvaliteten af deres udsendelser, så kan der være folk alligevel vil op af deres sofaer ;)
NENT er da idioter. Kæft de mister nogle fede billeder, som vil gøre produktet mindre attraktivt..

Så hvis der kommer en stor flot tifo, vil de ikke vise den, hvis der også er lys? Come on. Tag jer sammen. Man bliver så træt.
Midtjylland & Arsenal i hjertet!
Kompis
For mig er stemningen fra publikum er stor del af tv oplevelsen, når jeg ser Superliga, hvis jeg kun så det for spillet, havde jeg nok valgt at følge en anden liga.
Når NENT så vil fjerne de billeder, ødelægger det klart noget for mig som seer.
annonce