Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ImodGammeldagsFodbold
Vil lige nævne at jeg synes det er en fjollet beslutning af NENT, samtidigt med at jeg ikke ser det som en venstreorienteret cancel culture ting.

Jeg tror man skal være meget fanget i sit internet-politiske trolde-univers, hvis man mener det her er "venstreorienteret".

Måske skal man prøve at komme lidt ud af det der algoritme fængsel, og prøve at få lidt nuancer ind i sit liv. Det er sku skræmmende hvor mange vrede frustrerede single mænd der findes efterhånden.
Skrevet af DameNdoye
Giganten

Prøv Familie tribunen.
Superliga og FCK fan
Skrevet af Niller93
Nåååååårh ja... for så meget røg og pyro er der jo også, man får da lange nosser!! Alt ses jo alligevel på nettet, fatter det ikke.
Skrevet af falbert
Super så mangler vi bare at også klubberne gør noget ved problemet
Skrevet af PFFChelsea
Helt fint. Hvis tumperne vil lege med fyrværkeri, så er der en dag om året som er dedikeret til det.
Hvis de gerne vil lege med ild, så kan de gøre det hjemme i bunkeren.
Skrevet af Yus84
Latterligt. Mere pyro
Skrevet af losamigoss
Jamen Gud forbyde stemning på internationalt niveau.. Mon ikke der kommer en lille gave til NENTs nye tiltag på søndag :)
Skrevet af Giganten
@DameNdoye - god idé, der er kun ølkastning fra afsnittet oven over ... men fair nok; jeg tilhører sikkert den (efterhånden uddøende) race, der tager (tog!) på stadion for at se fodbold og ikke for at blive "lemlæstet".
FCK - der er intet alternativ Leeds - ren, men ægte, nostalgi Zlatan- fordi han er ... Zlatan
Skrevet af Slettet(491505222808)
Fis nu på stadion i stedet i frem for at sidde og græde over at I ikke kan se se pyro på tv.

Og hvem betaler stadig til NENT anyways. Fjernsyn ud af fodbolden tak og alle mand på stadion. Så får vi også de rigtige mennesker som rigtige fans af i deres lokale klubber og ikke alle de falske jydefans/udkantsdanskere af Københavnerklubber osv.

Skrevet af Kenken
Jeg er imponeret over, hvor mange herinde, der hylder at fremme det ulovlige. Er i også for vold, skatteunddragelse og spritkørsel?

NENTs reaktion er jo en konsekvens af, at det rent faktisk er ulovligt.
Skrevet af Jaaja8000
Suk for de der ser Superliga på TV, og fedt for dem der nyder en tur på stadion. NENT er ved at forringe sit produkt, så mon ikke det betyder flere på lægterne.. Hvis man vil have hele oplevelsen fra kampen er man nødt til at tage på stadion. Problemet er jo så bare at mange af os der fast følger et hold på stadion, også nyder at se andre Superliga klubbers kampe og mister en stor del af den oplevelse nu. Jeg elsker et godt pyro show og det giver et stemningsboost til hele stadion.
Skrevet af haraltidret
Fornuftig beslutning af Nent. Man viser jo med vilje heller ikke billeder af baneløbere, for netop ikke at tilskynde folk til at gøre dette. Samme effekt kan sikkert også opnås ifht fyrværkeri.
Skrevet af Detstrafbart
Prøv at hør - blot fordi noget er ulovligt nu, kan man sagtens argumentere for, at loven bør ændres. Det er forhelvede essensen af et demokrati.

Så stop de der argumenter med at vi støtter ulovligheder osv. At diskutere lovgivningen er helt på sin plads.
Skrevet af Slettet(172333222811)
Er i også for vold, skatteunddragelse og spritkørsel?


Det er også cirka det samme som at stå og vifte med et romer-lys.
Skrevet af peanuts(s)
detstrafbart@

men nu er pyro fortsat forbudt, så må i tage den op med diverse parter, men så længe det er forbudt, så skal man lade være
Skrevet af GammelBitterMand
Det kan godt være et par knallerter på havnen synes det er fedt at der står fire mænd med hætter og et romerlys i fuld dagslys, men for alle tv-seerne, som er dem, NENT skal tjene penge på, ser det dumt ud og bliver decideret åndssvagt, når kampen først må afbrydes og efterfølgende genoptages med tv-billeder, der primært er røg.
Batman Close. London W12.
Skrevet af hojst
Der var ca 33000 tilskuere i mandags. Ligeligt fordelt ca 8000 på hver tribune afsnit (andre kan nok give mere passende tal), men er det rimeligt at de 8000 i den ene ende skal ødelægge så meget af oplevelsen for de fleste af resten af de betalende tilskuere.

Jeg kender heller ikke seer-tallet men mon 200000 er helt ved siden af, samme her med hensyn til oplevelsen af kampen. For slet ikke at tale om at spillere/officials der måtte "koldstarte" flere gange.

Hvad kan der gøres aner jeg ikke .

PS: Ses aldrig (eller ret så sjældent) i Tyskland/England - hvorfor ?

//hjst
Skrevet af krøllet ben
Min første tanke var, at det måtte handle om, at NENT kan registrere et tab på reklameindtægter ved forsinkelser af kampe osv. Men det er så ikke tilfældet, kan jeg læse i den oprindelige artikel på BT.

Så synes jeg det er lidt overkill af NENT at beslutte sådan noget. På den anden side viser TV jo helst heller ikke baneløbere, for at undgå at det danner mode. Men så må man jo formode, at de heller ikke viser slagsmål på tribunerne eller hooliganisme uden for stadion.

Jeg forstår ikke prioriteringen. "Vi viser ikke baneløbere. Vi viser ikke romerlys. Men hvis de slås, så glemmer vi kampen og dyrker volden!"
Holder fast med landsholdet. Skifter klubfarve i ind- og udland sæson efter sæson.
Skrevet af Nr Ib
Herligt!

Elsker fodbold, god stemning og dedikerede fans - er ikke vild med pyro.

Det er for farligt og for dumt, når det afbryder kampen. Og man kan heldigvis lave fantastisk stemning uden.
Skrevet af The Goat
Haha er folk vanvittige? Det er jo ulovligt.
annonce
0