Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af XSDU
Dejligt at se Brøndby fansene reagere. Joy Mogensen er den mest inkompetente minister der nogensinde har set dagens lys.


Jeg er helt enig i, at det er en fremragende protest, ingen tvivl om det.
Men du glemmer bare, at Joy Mogensen ikke er den rette at skyde på her.

For ja, hun er sportens minister det er jeg klar over. Men som jeg har sagt i andre tråde, så kommer der i denne sag diktat oppefra, så hun er helt og aldeles låst, i forhold til om hun kan gøre noget eller ej. Så kan det nok være, at hun har forsøgt at gøre noget for ikke at ramme sporten så hårdt, det ved vi reelt set ikke. Men faktum som vi må forholde os til er blot, at uanset hvad, så er beslutningerne om nedlukninger, taget helt andet sted end i de enkelt ministerier.
Det har intet at gøre med om hun er en god minister eller ej. Det er nemlig ikke en relevant diskussion, da hun i den konkrete sag, hverken kan gøre fra eller til uanset.

Endelig er jeg også meget nysgerrig efter, hvordan Statsministeren skulle kunne true NENT, og med hvad?
Hun har som jeg kan se det, intet at komme med rent konkret, og hun har jo også selv flere gange udtrykt, at det er helt legitimt, at være uenige med hende og regeringen i strategien og politik i det hele taget. Det skal bare fremføres ordentligt. Det mener jeg netop BIF fans gjorde her. De lavede nogle fine bannere med en tekst, hvor de tilkendegav en holdning. Det er en helt anderledes sober måde at gøre det på, end at man kaster kanonslag, brænder dukker af og anden destruktiv adfærd.
Skrevet af Swup
Fedt folk tror Mette sidder og ser Brøndby spille fodbold, og får sin Tuborg galt i halsen, kaster sig over telefonen og ringer til et TV selskap og brokker sig...

NENT skal jo sige fra fra starten, da dette potentielt kan udvikle sig meget mere politik = Pludselig brokker FCK fans sig over at de ikke får lov til at være politiske.

Tag nu den pokkers sølvpapirshat af!

Skrevet af UnderMåler
Tag nu den pokkers sølvpapirshat af!


Nemlig

NENT skal som medievirksomhed være objektiv. Det er selvfølgelig utroligt dum de filmede bannerne og transmitterede budskaberne. NENT bør bare holde sig fra at bringe positive eller negative budskaber om navngivne politikere og partier.

Hvis det er orden at skrive noget pænt om Mette F skal det også være i orden at skrive noget pænt om Rasmus Paludan eller kommunisterne og så foretrækker jeg der i stedet slet ikke er budskaber hvor bestemte politikere og partier nævnes.
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Skrevet af Boesen03
@UnderMåler.
LGBT+ og Black Lives Matter er da i den grad bevægelser som er gjort storpolitisk af visse partier, stærkt omfavnet og forankret i deres identitetspolitik som illusion af venstrefløjens patent på godhed og de rette holdninger.
At det i sig selv ikke er propaganda skriger mod himlen.
Skrevet af JUXTAPOZ
Hold da kæft hvor er NENT nogle hyklere! Føj for satan.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af UnderMåler
Boesen

LGBT+ og Black Lives Matter er da i den grad bevægelser som er gjort storpolitisk af visse partier, stærkt omfavnet og forankret i deres identitetspolitik som illusion af venstrefløjens patent på godhed og de rette holdninger.
At det i sig selv ikke er propaganda skriger mod himlen.


Jeps, men de stiller ikke op til folketingsvalg. Der er for det meste forskel på en bevægelse og et politisk parti.

Det er netop enkeltsagsbevægelser. Om det så er ok, er ikke det jeg vil diskutere. Jeg skriver bare at NENT er nødt til at trække en linje, og så skriver jeg hvorfor jeg mener og tror de trækker linjen i forhold til det der er omtlt i atiklen
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Skrevet af steady
Vi ser det ene land efter det andet lukke ned rundt om i verden til den tredje bølge. Der er ingen lande, der har kunne åbne op for sporten for publikum endnu. Og i Italien betalte de prisen ved ikke at lukke ned i tide.

Jeg synes vi som fans skal slappe af. Nyde at der er bold i fjernsynet og så støtte vor klubber hvor vi kan. Jeg køber ikke, at Mette lukker landet bare fordi hun kan, men fordi hun er overbevist om, at det er bedst. Den overbevisning er der en del beviser på har været korrekt indtil nu og en del færre på det modsatte.

En eksakt videnskab er det næppe med denne pandemi.
Skrevet af UnderMåler
Steady

+1
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Skrevet af Boesen03
Det er blot et kæmpe skråplan at diktere hvor skillelinjerne går for klubberne og grænsende til overdrevet censurpoliti. Hvad bliver det næste? At de får frit lejde til at mute lyden ved visse slagsange?
Skrevet af Manajohn
En ting er at nent ikke vil vise det, jeg er mere spændt på hvor UEFA står. De vil ikke have politiske budskaber, i forbindelse med fodbold. Og helt ærlig, det er skønt.
Skrevet af UnderMåler
boesen

Man kan diskutere hvor grænsen skal gå, men da ikke om der skal være en grænse.

Tjek eventuelt OL1936
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Skrevet af DOM
For en gangs skyld er jeg enig og på linie med NENT.... politiske budskaber ...uanset farve og blok osv høre ikke hjemme til en fodboldkamp eller stadion.... og det gælder alle klubber. En fodboldkamp og stadion skal kun danne ramme om fodbold og intet andet.

Der er også blevet nævnt om det næste kunne være en form for mute censur for nogle slag sange.... JA TAK det ville være befriende
SønderjyskE fan I medgang og modgang
Skrevet af Slettet(262034210205)
@SW6 Ja de er i deres fulde ret... Det er bare dobbeltmoralsk at bruge Bannerne som MEGET AKTIV del af udsendelsen, og så derefter brokke sig over dem.

Og hvad vil de gøre når der kommer bannere med "XXX Raus" Det er jo også politik... det er bare intern fodbold politik..Dobbeltmoralsk synes jeg nu ikke det er, men jeg kan sagtens se hvad du mener. klub politik har jo intet med sagen at gøre, det handler i sgaens natur om noget større end bare fodbold.

Og spørgsmålet er jo hvor de som firma skal trække grænsen, og her forstår jeg dem faktisk godt, når det kommer til landsdækkende politik. Det er jo lidt som med Aviser, sociale medier osv. Alle sætter jo deres grænser for hvad deres platform skal bruges til.
Skrevet af Fodkoldt
...hellere politiske reklamer, end spilreklamer.
Skrevet af Mikesas
Hun var nu ligeså inkompetent som borgmester i Roskilde. Frygter det værste, da hun blev minister og det har holdt stik. Også før Corona.
Skrevet af Lars Koefoed
Hørt. Det virkede amatøragtigt med de mange politiske budskaber på lægterne. Jeg bakker op om min klub, Brøndby, men ønsker ikke at min klub skal være aktiv politisk på den måde!..
Skrevet af Lars Koefoed
Jeg synes også det er forkert at knæle inden startfløjt. Man bør ikke blande sport og politik på den måde..!
Skrevet af Slettet(522254212008)
"...vi i fremtiden ikke vil transmittere, hvis så markante og synlige politiske budskaber ikke fjernes fra vores kameralinser."


Super. I så fald vil jeg se frem til, at der fremover ikke vil blive vist flere regnbueflag og knæfald til ære for BLM og alt det andet, som har intet med fodbold at gøre....

Denne ene gang, vil jeg stå med Brøndby. Godt brølt!
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af bruger 185402
censur nej tak. bannere til resten af kampene, og så må vi se hvad der sker, når der ikke kommer penge i kassen.
Skrevet af Manajohn
Racisme er sådan set ikke rigtig politisk, det samme med hvilket køn man er til. Det er nærmere menneskerettigheder, hvilket bør være velkommen alle steder
annonce
0