Snak

Mere indhold efter annoncen
Caroll skal ikke sælges. 200 mil er mange penge, men jeg tvivler på, at Newcastle kan finde en angriber, der passer bedre ind i vores spilsystem. Selvfølgelig skal han ikke sælges - Han er Georgie to the bone!Newcastle - We'll support you ever more.
Nemlig, Spurs kan byde £50m så kan der snakkes om det...
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Synes hellere de skulle smide 200mill for Hulk eller Neymar
Priserne er fuldstændig eskaleret de seneste par år. Real, City, Chelsea og Barca kan til dels klandres for dette. Kan stadig grine af, at Barca har investeret 180 millioner i Mascherano, der kunne bidrage med mere til barca hvis han var snedker. Så kunne han i det mindste fikse bænken efter alle de splinter som han og andre stjernespillere får i bagdelen. Det samme kan siges om City, her er det endda noget værre end i Barcas tilfælde.
\\\"Mellor, lovely cushioned header for Gerrrraaaard!!! Ohhhhh ya beauty!!!!! What a hit son, what a hit\\\"

Nej, det ville derimod være arrogant og sælge Carroll. Han er om nogen manden, der er skyld i, at vi ikke ligger i den kedelige halvdel af tabellen.

Han har scoret 11 af vores 36 mål, og vel været dybt involveret i 8-10 af de resterende.

Han kan stadig blive forskellen på nedrykning og PL status i de kommende sæsoner.

Fakta er, at engelske spillere er meget dyre, og Carroll har et potentiale, der allerede har vækket opsigt omkring landsholdet.

Det skal koste...Husk nu, at det ikke er FM. Tror ikke Hulk eller Neymar ville kunne klare sig i Premier League.

200 mio. burde være til at acceptere. Men manden passer perfekt ind, og man finder nok ikke en bedre angriber til Toons koncept. Hvis Spurs smed Crouch oveni, ville det være nok, tror jeg.
He\'s a wizard with his feet and is blessed with a gift for scoring goals. His best quality is his speed while the ball is at his feet. He may be the fastest man ever to lace up a football boot. No defender in the world can keep up with him.
Han har større værdi for Newcastle end 200 mill. Tænk på hvor befriende det er for holdet at være mere eller mindre fri for nedryknings kampen. På den måde får de mange flere penge i placeringsbonus osv. Hvis han er med til at generere en sikker indtægt på + 201 mil ville det være dumt at sælge ham for under? I det manden er ung stiger hans værdi nok kun...
Hahaha! Hvad i himlens navn skal Spurs også med den store klodsede tosse? Han er da en ok giftig boksspiller, men han passer jo overhovedet ikke ind i Redknapps system...
Rasmus XF...
Har han ikke præsteret nok?
Han er 21 år, har scoret 11 mål i premier league og lagt op til lige så mange! og han har altså kun spillet i omegnen af 15-17 kampe! Resten har han været småskadet! Desuden er han landsholds spiller nu!
Kom igen med et skarpt comeback du!

UNITEN...
Er Newcastle dumme ikke at sige ja til 200mio? Hvorfor?
Hvorfor skulle de dog sælge ham? Det kunne jo være at Newcastle har ambitioner som rækker længere end blot en midter placering i ligaen på sigt, og så sælger man ikke sine stjerner! Newcastle har i mange år haft svært ved at lokke stjerner til klubben... Selvom de lokkede med højere løn, end Chelsea, Man U osv... Der blev budt på Rooney, Anelka, Deco osv.. Og de blev alle tilbudt mere i løn, men ingen ville op til det kolde nord!
Nu er man efter et sundt ophold i næstbedste række, tilbage i premier league, med et super sammenspillet hold! Flere spillere har ikke stjerne status, men er bestemt ligeså gode som flere af dem Chelsea, Man U osv har! Barton, Nolan, Enrique, Collocini og ikke mindst Carroll! (dertil kommer indkøbet af Ben Arfa, som jeg glæder mig til at se på banen igen) Carroll havde nok ikke fået chancen, hvis Newcastle var blevet oppe i premier league, så held i uheld at man rykkede ned! Man fik en ny Shearer i Carroll!!! Og så sælger man ham ikke! For nogen som helst pris!
Man U, City, Chelsea, Gunners og Spurs.. FUCK OFF!!!! Hellere spille med om top placeringer, end sælge ud og ende i bunden af ligaen!

TooninStoke...
50 mio pund er ikke nok! Det ved du også selv! Man smider ikke guld på gaden for en pose slik!
fodbold er ikke længere en sport, hvor hjertet spiller ind. Der er kun en ting, der tæller. MATADOR PENGE
Yido...
Hvor meget har du set Carroll spille?
Ikke meget lyder det som!!! Lad nu være med at udtale dig om noget du ikke ved det fjerneste om!
Ja, han er fysisk meget stærk, men han har også gode sparke egenskaber! Dertil er hans blik for spil og medspillere også sublimt! Hans teknik er heller ikke så ringe endda... Hans eneste problem er uden for banen..
Det skal han nok vokse fra ;o)
fodbold er ikke længere en sport, hvor hjertet spiller ind. Der er kun en ting, der tæller. MATADOR PENGE
annonce