Snak

Mere indhold efter annoncen

Newcastle-bet: Krul og reservekeeper skadet

tor 11. dec 2014
Newcastles reservekeeper Rob Elliot er ude indtil februar med en skade. Med også førstekeeper Tim Krul ude, hviler ansvaret på unge Jak Alnwick.

Læs hele nyheden her
Ikke ligefrem en nyhed....
Åh gud... STOP dog med at skrive "bet" i jeres overskrifter. Igen og igen og igen...
At der er sat tid på Elliots skade er vel lidt af en nyhed.

Bliver spændende hvilken startopstilling vi får at se i weekenden og ligeledes hvor opsat Arsenal er på at spille fodbold. Lidt en gave, at de havde Galatasaray i midtugen, som ikke har været andet end boksebold og selvtillids-provider i denne sæson.
Ja, nyheden om at både krul og elliott begge er skadede er ikke ny. Længden på elliotts skade er ny.
unge alnwick ka gå begge veje..krul fik sin debut som 19-årig, og må siges at have slået igennem.

Resten af holdet er ungt, men spændende. Hidtil i sæsonen har de bevist, at de kan slå alle hold.. Man C, Pool, Spurs og senest Chelski er sgu imponerende.

For en gang skyld kan jeg slet ikke lure hvor vi ender.. et sted mellem 4-12.. kommer også an på om der blir solgt ud af profilerne i januar.
fodbold er ikke længere en sport, hvor hjertet spiller ind. Der er kun en ting, der tæller. MATADOR PENGE
Åh gud... STOP dog med at skrive "bet" i jeres overskrifter. Igen og igen og igen...

Gider ikke brokke mig for ofte men er enig her, er det et "bet" hver gang en spiller bliver skadet? Bold.dk må gerne forklare hvorfor det er et bet, er det fordi han har været skadet op til kampen eller bare fordi han spiller eller hvad?
Er så alle reservespillere et "bet"?
I min verder er et "bet" hvis man har en halv-skadet spiller og man vælger at bruge ham i en kamp. Hvad er et bet for bold.dk?
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
En bet...
Støt dit lokale fodboldhold
Selvfølgelig er det rart, at få sat en tidshorisont på. Jeg mente bare, at målmandssituationen har været kendt længe, uden bold.dk har skrevet om det.

En bet? Tja hvis man har prøvet at spille mousel, så har man en ide om hvad det er.

Edit: Newcastles skadessituation er vel nærmest en mouselbet.
Hvis man ikke ved hvad der menes med en bet er, så er man blevet for anglificeret. Jeg ville skynde mig at slette mit indlæg, hvis det var mig der havde skrevet noget så pinligt.
Det danske landshold over alt andet VFF 1860 München
annonce