Snak

Mere indhold efter annoncen

Newcastle klaskede United og Lindegaard

ons 4. jan 2012
Newcastle var på toppen og sendte med to perler ind bag Anders Lindegaard i aftenens 3-0 sejr over Manchester United på St. James Park. Phil Jones stod for klodset selvmål i overtiden.

Læs hele nyheden her
og... Sæt i gang!
AaB og Liverpool FC 2014 - Danske Mestre!
KLASK
Så viser Utd deres sande jeg; de kan ikke længere leve på heldet som i starten af sæsonen… Newcastle bare klasser bedre!
https://pbs.twimg.com/media/Ck8cb8pUoAA46Kx?format=jpg&name=large
underlig sæson i år
Brøndby IF Chelsea FC AS Roma Hannover 96
Man u skal ikke skamme os over at tabe til et bedre hold... De skal skamme dem over at Newcastle er markant bedre end dem i dag. Iøvrigt cadeaux til Demba Ba. Fuck han er en dygtig angriber. Primitiv spiller, der får det maksimale ud af hans talent. Når det er sagt kan jeg sku ikke lad være med at grine!
England: Manchester City F.C/Chelsea FC <3 Frankrig: Paris Saint Germain <3 Spanien: Málaga CF <3 Rusland: FC Anzhi Makhachkala <3 All since 1990
Tillader mig lige at citere Casper Christensen: "Fedt fedt fedt fedt.."
Fodbold er en fornøjelse!
Godt Newcastle!
Så var storebror City de eneste der kunne vinde i denne runde. I det mindste er United stadig med i Champions.... Nej vent... Det er de jo ikke...
CM 97-98: Bjørn Heidenstrøm Sympatiserer med Søren Frederiskens jubelscener, Heine Fernandez og Ruben Bagger.
Fantastisk kamp af Newcastle og en velfortjent sejr. Newcastle var ganske enkelt overlegne på den centrale midtbane. To virkelig, virkelig flotte scoringer fra Ba og Cabaye.
OB
lålålå HOWAY THE LADS :D
Toon 4life!!
annonce