Snak

Mere indhold efter annoncen

Newcastle spillede sig i top 4 med vigtig sejr over Spurs

søn 23. okt 17:24

En god første halvleg fra Newcastle blev udslagsgivende, da The Magpies besejrede Tottenham på eget græs med 2-1 og dermed spillede sig ind i top 4 lørdag aften i Premier League.Læs hele nyheden her
Hele Premier League i maj:

Endelig slap vi for Burnley og deres tidsudtræk og tonserfodbold

Eddie Howe:

Hold my beer
Hvorfor spillede Højbjerg ik?
Fantastisk kamp af Newcastle.

Flot teknisk spil. Flot presspil. Flot forsvarsarbejde de par gange det var nødvendigt.

Lidt billig baggrund da Spurs intet havde. Utroligt de lå top 4 før kampen. Newcastle fik dem til se ud som det bundhold de rettelig burde være.

Er det bare mig eller er Newcastle bare det eneste hold der er værd at se på i denne sæson. Fantastisk intensitet de altid har. Og så er troldmand på midtbanen der får alle modstandere til at se ud som afdankede ludere.
Tjoh - Cry A Lot
Tjoh..

Mener du at Newcastle kørte tidsudtræk meget mere end andre hold, som fører med en enkelt pind 10min før tid?

Burde jo have ført 3-0 ved pausen.
Endnu en omgang røv elendig “Conte fodbold”.
Ganske fortjent nederlag.
Son der ikke gad score på sine kæmpe chancer og så 2 kæmpe gaver til Newcastle, som sad på det meste, indtil vi kom på 1-2, hvorefter Newcastle gik fra at spille fodbold og over til pinlig teater. Film, overspilleri og absurd tidsudtræk, hvor dommeren viste at han slet slet ikke var sin opgave voksen.
At Wilson ikke får rødt i dag, er vel næsten en gåde, og Pope trak vel 8 minutter alene, så 5 lagt til var en ren joke.

Med vores skader pt, har vi ikke noget spændende i start-elleveren, men endnu mindre at skyde med fra bænken. Tror vi går en skidt skidt periode i møde
Det kilder alle de rigtige steder
COYG
Normalt ville jeg sige "raus [trænernavn]", men i dag var ikke Contes skyld. Det var ren inkompetence i Spurs forsvarsspil. Først Lloris med en kæmpe brøler, derefter uduelige Sessegnon, der egenhændigt sørger for 0-2 scoringen.
Selvsamme Sessegnon var i øvrigt også totalt uduelig i angrebet, ja, over det hele faktisk. At han fik spilletid i 2. halvleg er vist kun Conte, der kan svare på det.

Noget andet er så hvor imponerende det er at Nick Pope kan spille 90 min. uden et gult for tidsudtræk. Og spillere som Joelinton helt bevidst trækker tiden, når han i oven i købet har et gult i forvejen, ved at gå ud på sidelinjen i stedet for baglinjen hvor han er tættest på. Men dette tidsudtræk undskylder ikke Spurs uduelige fodboldspil. Newcastle ved hvordan man tirrer modstanderen og Spurs spillerne lader sig påvirke.

Men nej, efter 2 sløje præstationer, tror jeg ikke på top 4 mere. Det er simpelthen udueligt!
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Tjoh

At kaldes Newcastles spil for tonserfodbold vidner om at du ikke har set mange Newcastle kampe i denne sæson.

Til gengæld kan man jo spørge sig selv om ikke Spurs er bedre end at spille på omstillinger på hjemmebane mod Newcastle.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
annonce