Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tænker at du nok lige skal se kampen igen, hvis du ikke mener at Newcastle havde chancer nok til flere end to kasser.


Ja bestemt. Det var uden diskussion Newcastle der havde de fleste, og største chancer. Og blev snydt for mindst et klokkeklart straffe. Men FA har jo allerede været ude at anerkende at VAR har lavet klare "fejlfortolkninger" i to situationer mod Newcastle i år der har kostet 4 point samlet At dommerne altid er modstandere på lige fod med holdet de spiller imod er et veletableret faktum der ikke kan bestrides.
Lad os se når XG kommer ud

Kan godt være jeg har misset nogen men kan virkelig ikke huske nogen nævneværdige. Kan heller ikke huske nogen lloris redninger men du må da gerne fortælle mig hvor jeg tager fejl

Og hvilket straffe blev Newcastle klart snydt for?
moderator
"Det var uden diskussion Newcastle der havde de fleste, og største chancer."

xG peger på at Tottenham havde mest. Jf. Understat hedder den 1,57-1,13 i Spurs´ favør.
https://kortlink.dk/sudv
Mega forkælet 😘 vi har nemlig vadet os i trofæer og succes i de senere år.

Eller noget 😂

Men så ser vi da noget flot spil? Nårh nej. Heller ikke 🤪
Spurs havde de største chancer, men udnytter dem ikke. Udover de 2 mål er den største chance vel Joelintins skud der går snert forbi.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Tjoh..

Ja forkælet sammenlignet med os Newcastle fans!
Fortjent Newcastle-sejr.
Synes dommeret gjorde det godt - mest fordi han ikke dømmer de 2 gange hvor bolden rammer hånden i feltet. Det er fint at de har lavet den linje om i Premier League, så de ikke bliver dømt - sidste sæson var de nok blevet dømt til straffe på begge (eller Superligaen i år).
Højdepunkter i mit liv: 1987: Bliver fan af Dynamo Kiev 1988: Bliver født 1995: finder lykken i engelsk fodbold via Arsenal 2005: AGF sympatiser med: Wolves, Rushden & Diamonds, Santander, Athletic Club og Werder Bremen.
Viste med al tydelighed Højbjergs betydning
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
1-2 ude mod Pool
3-3 hjemme mod City
2-1 ude mod Spurs

Og så kan man diskutere dommere, tidsudtræk, skader osv..

Det er fandme stærkt at Howe og drengene. I dag var der otte ud af 14 spillere på banen, som også var der under Bruce, og det så noget anderledes ud under Bruce.
Ej at forglemme 0-0 ude mod Man Utd.

Så ud af 4 kampe mod top6 klubberne, så har vi tabt en af dem på et mål i 98 minut.

Sæsonen er mere end godkendt indtil nu. Specielt taget i betragtning af vores mange skader undervejs.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
annonce