Snak

Mere indhold efter annoncen

Neymar: Ved ikke hvor meget mere jeg klarer

Skrevet af bold
tor 11. feb 2021

I en følelsesladet opdatering på sociale medier fortæller Neymar, at han er i tvivl om, hvor mange flere skader og negativitet han kan tage.Læs hele nyheden her
Skrevet af unvraiparisien93300
Pascal Dupraz er også lidt af en hat, når man udtaler sig sådan om andre.
Skrevet af Allez Paris!
Det er trist med alle de skader han har været igennem de sidste par år. Han fortjener bedre, og fodboldverden fortjener at se ham spille. Han er en af de utrolig sjældne spillere, som bringer flair til spillet. Dem er der ikke mange af, nu til dags.

Stay strong, Neymar.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af langtfraliverpool
Man kan kritisere ham for hans eskapader på banen i forhold til skuespil osv, men manden har virkelighed heller ikke haft det nemt i forhold til skader. Tonen rettet mod ham, er ofte også hetzlignende, håber han kommer ovenpå igen, og folk retter deres had til ham (og PSG) andetsteds. Man må da snart komme over, at han skiftede til Paris, og bare nyde hans talent lidt mere (mens vi har ham aktiv).
gunner since 94’
Skrevet af Slettet(341332211312)
With great power ...
Skrevet af Campeones32
stay strong neymar hahahaha
Real Madrid C.F. Siden 2000 F.C. København siden 2004
Skrevet af Ljoninho
Skader er der ikke nogen mennesker med sund fornuft der ønsker til andre!

Derimod i forhold til attitude-problemet - Så bliver det simpelthen så hul en omgang, at høre på fra Neymar! Fodboldverdenen får aldrig nogensinde sympati med spillere der gang på gang, smider sig og vrider sig rundt som om de er blevet skudt..

Efterfølgende video kan så vise, at de ikke engang er blevet ramt af en tackling!

Nærmest samtlige fodboldspillere gør sådan - Men selv Neymar må simpelthen vågne op og indse, at han selv bærer en enorm del af skylden til de problemer han har mødt på sin vej!
Chelsea siden 97/98 - Min farmors TV, DR1(da man fik noget for pengene), og PL var min religion, og Zola gud!
Skrevet af MartinHerold
Han er en nydelse at se på banen, uanset hvor teatralsk han også har været, så opvejer hans talent så rigeligt.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af 7000 FCF
Jeg kan sagtens sidde og nyde Neymars spil, og i samme kamp blive rasende på ham, når han overspiller en situation eller flere.
Skrevet af Slettet(552212212504)
Så stop med at opføre dig som en forkælet lille prinsesse.

Nøj hvor er Neymar bare en svær person at holde af

Kunne være en fin løsning at han bare lukkede og slukkede og blev en reality stjerne i hjemlandet i stedet for

Skrevet af Socialistens
Pascal Dupraz er også lidt af en hat, når man udtaler sig sådan om andre.


Nu er jeg enorm modstander af alle legetøjsklubber, men sådan en udtalelse bør give en udelukkelse ... spillerne skal ikke opfordres til at overtræde reglerne og specielt ikke i forhold til at skade en kollega!
Skrevet af bruger 132904
Somme tider er han nødt til at smide sig, for ikke at blive invalid af de syge taklinger han bliver udsat for! Manden er nærmest den eneste af sin slags, med den tekniske formåen, og udover det sædvanlige talent.. ja der bliver filmet lidt i ny og næ når de ikke rammer, men de fleste "dives" er beskyttelse for ham.. dommerne passer ikke altid ordentlig på spillere som ham
Skrevet af Rettelse
Allez Paris!

For at fortsætte samtalen herfra:
https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=6016227&start=10&vis=0

Jeg har ikke spildt min tid medmindre dine svar er trolling. Det går jeg ikke ud fra at du tænker om dig selv også selvom du er en omvandrende joke her på siden i alle andres øjne.

Du kaldte Pochettino for den absolut bedste træner PSG kunne få. Nu har du så set konsekvensen af at ansætte en mand, der aldrig har trænet et storhold før. Neymar er skadet, som du selv skriver, pga Pochettino. Forestil dig hvor mange procenter PSG har tabt i forhold til Barcelona netop med fyringen af Tuchel og ansættelsen af Pochettino. Hvis man havde beholdt Tuchel, så havde PSG stået med Neymar på Camp Nou! Det ville alligevel give PSG lidt bedre chancer for endelig at slå Barcelona ud.
Skrevet af Slettet(370955222502)
F
EL MAS GRANDE!
Skrevet af 7000 FCF
Hvem er Pascal Dupraz og hvad har han udtalt ?
Skrevet af UnderMåler
Han skal da ikke stoppe med alt hvad han elsker.

Han kan stadig poste på instagram og gå til fester.

Jeg nyder hans fodboldspil, men attituden trækker den anden vej.

Jeg mener hans personlighed er med til at han har fået så mange skader. Når man ved hans uanset hvad ligger og vrider sig for at trække et kort, så kan de andre spillere lige så godt sparke ham ned. Han prøver jo at trække kort uanset hvad.

Det var en skændsel da han fik smadret ryggen og VM i 2014, men jeg tvivler på det var sket for mange andre spillere. Mit gæt er at han selv er vanvittigt provokerende.

Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Skrevet af THboldDK
Det er sgu synd for ham. Han tjener også kun lige 5 millioner kroner om ugen og lever af hans hobby
Skrevet af Lasse Fair
@rettelse

PSG slog vel retteligt Barcelona (med Koeman) ud i 1995.
Skrevet af ChandlerBing
Lille pus.....møz
Hattrick: FC Bing United - IV.31 www.pesdanmark.dk - Dansk Pro Evolution Soccer Fansite!! Hvorfor er jeg pludselig banned?? Og hvorfor kan jeg ikke se hvorfor - og hvorfor står det ingen steder hvad reglerne er?? Gudfader!
Skrevet af Allez Paris!
@Rettelse

Selvfølgelig har du spildt din tid, når du kommer med så latterligt et indlæg. At jeg kritiserer Pochettino for en handling er ikke ensbetydende med at jeg pludseligt ikke mener, han er en god træner. Jeg fatter ikke hvad der gik gennem dit hoved, når du kom til den konklusion.

PSG vinder mod Barcelona selv uden Neymar. Jeg kan ikke forestille mig, at de vinder. Jeg har set Barcelona i denne sæson, og jeg synes de er så ringe, at jeg ville kalde den en 50-50 kamp, hvis PSG manglede både Neymar og Mbappe. Så kan du grine over det i din lille kælder, men det smil er helt væk fra dit ansigt, når den første kamp er overstået på tirsdag.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af Skov82
Jeg nyder at se Neymar spille. Hans tekniske kunnen er blandt de ypperste og utroligt underholdende at se på :)

Det er dog ikke noget nyt at modstanderne går (ufint) hårdt til de bedste spillere. Kunne godt ønske han havde noget mere mental coolness og hårdhed. Hvad Neymar jo også er, er en passioneret og temperamentsfuld spiller der selv skaber konflikter og snakker skrald på banen.

Lidt sammenligning mellem stjernerne - All time stats: (statbunker.com - ikke helt up to date men man får tegnet et billede af Neymars mentalitet)

Neymar - 321 kampe - 79 gule - 6 røde

Messi - 706 kampe - 67 gule kort - 2 røde

Cristiano - 908 kampe - 115 gule - 9 røde
annonce
0