Snak

Mere indhold efter annoncen

Neymar: Ved ikke hvor meget mere jeg klarer

tor 11. feb 2021

I en følelsesladet opdatering på sociale medier fortæller Neymar, at han er i tvivl om, hvor mange flere skader og negativitet han kan tage.Læs hele nyheden her
Pascal Dupraz er også lidt af en hat, når man udtaler sig sådan om andre.
Det er trist med alle de skader han har været igennem de sidste par år. Han fortjener bedre, og fodboldverden fortjener at se ham spille. Han er en af de utrolig sjældne spillere, som bringer flair til spillet. Dem er der ikke mange af, nu til dags.

Stay strong, Neymar.
Ici, c'est Paris!
Man kan kritisere ham for hans eskapader på banen i forhold til skuespil osv, men manden har virkelighed heller ikke haft det nemt i forhold til skader. Tonen rettet mod ham, er ofte også hetzlignende, håber han kommer ovenpå igen, og folk retter deres had til ham (og PSG) andetsteds. Man må da snart komme over, at han skiftede til Paris, og bare nyde hans talent lidt mere (mens vi har ham aktiv).
gunner since 94’
With great power ...
stay strong neymar hahahaha
Real Madrid C.F. Siden 2000 F.C. København siden 2004
Skader er der ikke nogen mennesker med sund fornuft der ønsker til andre!

Derimod i forhold til attitude-problemet - Så bliver det simpelthen så hul en omgang, at høre på fra Neymar! Fodboldverdenen får aldrig nogensinde sympati med spillere der gang på gang, smider sig og vrider sig rundt som om de er blevet skudt..

Efterfølgende video kan så vise, at de ikke engang er blevet ramt af en tackling!

Nærmest samtlige fodboldspillere gør sådan - Men selv Neymar må simpelthen vågne op og indse, at han selv bærer en enorm del af skylden til de problemer han har mødt på sin vej!
Chelsea siden 97/98 - Min farmors TV, DR1(da man fik noget for pengene), og PL var min religion, og Zola gud!
Han er en nydelse at se på banen, uanset hvor teatralsk han også har været, så opvejer hans talent så rigeligt.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Jeg kan sagtens sidde og nyde Neymars spil, og i samme kamp blive rasende på ham, når han overspiller en situation eller flere.
Så stop med at opføre dig som en forkælet lille prinsesse.

Nøj hvor er Neymar bare en svær person at holde af

Kunne være en fin løsning at han bare lukkede og slukkede og blev en reality stjerne i hjemlandet i stedet for

Pascal Dupraz er også lidt af en hat, når man udtaler sig sådan om andre.


Nu er jeg enorm modstander af alle legetøjsklubber, men sådan en udtalelse bør give en udelukkelse ... spillerne skal ikke opfordres til at overtræde reglerne og specielt ikke i forhold til at skade en kollega!
annonce