Snak

Mere indhold efter annoncen
Somme tider er han nødt til at smide sig, for ikke at blive invalid af de syge taklinger han bliver udsat for! Manden er nærmest den eneste af sin slags, med den tekniske formåen, og udover det sædvanlige talent.. ja der bliver filmet lidt i ny og næ når de ikke rammer, men de fleste "dives" er beskyttelse for ham.. dommerne passer ikke altid ordentlig på spillere som ham
Allez Paris!

For at fortsætte samtalen herfra:
https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=6016227&start=10&vis=0

Jeg har ikke spildt min tid medmindre dine svar er trolling. Det går jeg ikke ud fra at du tænker om dig selv også selvom du er en omvandrende joke her på siden i alle andres øjne.

Du kaldte Pochettino for den absolut bedste træner PSG kunne få. Nu har du så set konsekvensen af at ansætte en mand, der aldrig har trænet et storhold før. Neymar er skadet, som du selv skriver, pga Pochettino. Forestil dig hvor mange procenter PSG har tabt i forhold til Barcelona netop med fyringen af Tuchel og ansættelsen af Pochettino. Hvis man havde beholdt Tuchel, så havde PSG stået med Neymar på Camp Nou! Det ville alligevel give PSG lidt bedre chancer for endelig at slå Barcelona ud.
F
EL MAS GRANDE!
Hvem er Pascal Dupraz og hvad har han udtalt ?
Han skal da ikke stoppe med alt hvad han elsker.

Han kan stadig poste på instagram og gå til fester.

Jeg nyder hans fodboldspil, men attituden trækker den anden vej.

Jeg mener hans personlighed er med til at han har fået så mange skader. Når man ved hans uanset hvad ligger og vrider sig for at trække et kort, så kan de andre spillere lige så godt sparke ham ned. Han prøver jo at trække kort uanset hvad.

Det var en skændsel da han fik smadret ryggen og VM i 2014, men jeg tvivler på det var sket for mange andre spillere. Mit gæt er at han selv er vanvittigt provokerende.

Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Det er sgu synd for ham. Han tjener også kun lige 5 millioner kroner om ugen og lever af hans hobby
@rettelse

PSG slog vel retteligt Barcelona (med Koeman) ud i 1995.
Lille pus.....møz
Hattrick: FC Bing United - IV.31 www.pesdanmark.dk - Dansk Pro Evolution Soccer Fansite!! Hvorfor er jeg pludselig banned?? Og hvorfor kan jeg ikke se hvorfor - og hvorfor står det ingen steder hvad reglerne er?? Gudfader!
@Rettelse

Selvfølgelig har du spildt din tid, når du kommer med så latterligt et indlæg. At jeg kritiserer Pochettino for en handling er ikke ensbetydende med at jeg pludseligt ikke mener, han er en god træner. Jeg fatter ikke hvad der gik gennem dit hoved, når du kom til den konklusion.

PSG vinder mod Barcelona selv uden Neymar. Jeg kan ikke forestille mig, at de vinder. Jeg har set Barcelona i denne sæson, og jeg synes de er så ringe, at jeg ville kalde den en 50-50 kamp, hvis PSG manglede både Neymar og Mbappe. Så kan du grine over det i din lille kælder, men det smil er helt væk fra dit ansigt, når den første kamp er overstået på tirsdag.
Ici, c'est Paris!
Jeg nyder at se Neymar spille. Hans tekniske kunnen er blandt de ypperste og utroligt underholdende at se på :)

Det er dog ikke noget nyt at modstanderne går (ufint) hårdt til de bedste spillere. Kunne godt ønske han havde noget mere mental coolness og hårdhed. Hvad Neymar jo også er, er en passioneret og temperamentsfuld spiller der selv skaber konflikter og snakker skrald på banen.

Lidt sammenligning mellem stjernerne - All time stats: (statbunker.com - ikke helt up to date men man får tegnet et billede af Neymars mentalitet)

Neymar - 321 kampe - 79 gule - 6 røde

Messi - 706 kampe - 67 gule kort - 2 røde

Cristiano - 908 kampe - 115 gule - 9 røde
annonce