Snak

Mere indhold efter annoncen

Neymar så rødt og Mbappé blev matchvinder i dramatisk PSG-sejr

Skrevet af bold
ons 28. dec 22:09

PSG vandt onsdag aften med 2-1 over Strasbourg i Ligue 1 efter en dramatisk affære, der indebar et rødt kort til Neymar og en overtidsscoring af Kylian Mbappé.Læs hele nyheden her
Skrevet af MesutCazorla
I henhold til Neymars udvisning, så er der en relevant detalje at få med. Minutter inden han får sit første gule kort, der langer en Strasbourg-spiller en arm i ansigtet på ham, hvilket end ikke resulterer i en "sænk lige armene"-påtale fra dommeren. Herefter modtager Neymar så et gult kort, for en helt identisk hændelse, hvilket er fuldstændig skørt i min verden - altså, ikke det gule kort, sådan isoleret set, men derimod, at akten, med et par minutters mellemrum, går fra ikke at give kort til nu pludselig at gøre det. Han følte sig åbenlyst bortdømt her, hvilket jeg godt forstår, for det blev han ganske enkelt.

På det her tidspunkt, skulle træneren eller en holdkammerat nok lige have talt ham til ro, for han tjekkede helt tydeligt ud, rent mentalt, efter de to situationer, og jeg tror det var på PSG´s efterfølgende angreb, at han rigtigt nok filmer sig til sit andet gule kort. Denne hændelse er særligt dum, fordi dommeren allerede havde haft fat i ham omkring det skuespil i første halvleg.
Skrevet af JesperA46
Mbappé må være den klart mest kampafgørende spiller i Verden
Skrevet af Olzen JM
Neymar får jo helt bevidst rødt i aften, så han har fri til at holde sin store nytårsfest med familie og venner. Det er efterhånden komisk.
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg synes bare at det er fedt at Neymar ryger ud for film 👍
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Kick and rush
Jeg har ikke set situationerne, men man skal vel primært vurdere om Neymars første gule kort var rimeligt. Ikke så meget om en anden også skulle have gult (dommerfejl). Hvis det er nok til at slå manden helt ud af kurs, er der i hvert fald et forbedringspotentiale i forhold til den mentale del af spillet.
AGF 1880
Skrevet af MesutCazorla
Jeg har ikke set situationerne, men man skal vel primært vurdere om Neymars første gule kort var rimeligt. Ikke så meget om en anden også skulle have gult (dommerfejl).

Kortet var isoleret set i orden, men hvis man sætter det i kontekst af, hvordan dommeren vurderede lignende situationer, så var kortet ikke i orden. Og problemet er, at den første hændelse ikke var en dommerfejl i den forstand, at han ikke så den; dommeren står få meter fra situationen, med øjnene i den retning og vurderer den tilsyneladende som fuldstændig acceptabel, men få minutter senere er en identisk hændelse åbenbart til gult. Det giver simpelthen ingen mening.
annonce
0