Snak

Mere indhold efter annoncen

Nice-kamp udsat efter voldsomme fan-uroligheder

Skrevet af bold
tor 8. sep 16:44

Kampen mellem Nice og FC Köln er blevet udsat på ubestemt tid, efter der har været voldsomme uroligheder på mellem de to fangrupperinger på stadion. Læs hele nyheden her
Skrevet af CLkommerhjem
Fodbolden er alvorlig syg i øjeblikket. Sporten trænger for alvor til at komme ned på jorden igen.
Skrevet af Juvefreak92
Kølle er altid garant for action på den ene eller anden måde :’)
Tab og vind med samme sind er en tabermentalitet
Skrevet af Slettet(021211222109)
Imponerende mange fejl i en artikel på 10 linjer.

Det her skriger jo endnu en gang bare på at UEFA må på banen. Og ikke flere af de der alibi straffe. Kom nu med noget der batter! Det er helt vildt som fodbold er blevet en legeplads for folk der enten ikke har fået nok kærlighed i deres barndom eller ganske enkelt kun lige får ilt nok til hjernen til at holde sig oprejst
Skrevet af quazz
Fed video som viser et par stewards stå og smadre en fan
Skrevet af KiksetIndspark
Sikke en skændsel. De ligner ikke nogen, der er kommet for at se en kamp. Man er nok desværre nødt til at lave nogle strengere sikkerhedsprotokoller for fans generelt for at komme problemet til livs. Der er jo penge nok i sporten til at sikre sig bedre mod den slags.
Skrevet af Martinovic
Fed video som viser et par stewards stå og smadre en fan


Bed jeg også mærke i til sidst.

Der skal simpelthen hårdere straffe til de implicerede klubber.
Mojn do!
Skrevet af Vagn1896
Fodbold er en sygdom med alt for mange penge, magt , medier og magt syge mænd involveret…og i 2022 slutter af med en fest i Qatar hvor vi skal holde en fest på de dødes grav og vi er ikke et hak bedre i dk hvor vi sælger vores sjæl for penge bare spørg Michael Laudrup og Peter Schmeichel og til dem der vil udvide horisonten kan podcast serien BLOD SPORT informere på bedste vis….

En rådden sport er hvad fodbold er blevet
Skrevet af CopenhagenNoice
Nu har BIFs ikke-fans selv lige bragt DK på landkortet igen igen, så man skal passe på med at pege fingre. MEN franskmændene er ved at stikke fuldstændig af..nej, de ER stukket fuldstændig af. Det er jo nærmest en sjældenhed at høre om kampe med fransk deltagelse hvor det ikke er eksploderet i vold.
Skrevet af MR. Buur
I Frankrig er der store problemer socialt og der er voldsomme kampe mellem mennesker på den yderste højre fløj og mennesker med baggrund i de tidligere Franske kolonier.

Der er især problemer i områder omkring Marseilles, Lyon og Nice og i ghettoerne omkring Paris er det helt galt her er der områder hvor man ikke som hvid kan komme og hvor nynazister og elementer fra hooligans miljøet er i åben krig.

Vi så deres hærgen og angreb da Liverpool spillede i Paris tidligere på året og de samme problemer vil man finde i Grækenland og Italien hvor Nynazister og Hooligans har en voldsom udbredelse.

Kapitalismens og liberalismens store problem er at mennesker der bliver undertrykt gennem årtier på et eller andet tidspunkt går i kamp mod systemet og derfor kan UEFA ikke løse problemet det er desværre noget der skal løses på et højere niveau og her skal EU på banen - England har tidligere fået ned dæmpet miljøet.. men de seneste år ses der desværre en ny bevægelse i England også.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af brugerx
Der var også en del eksempler på dårlig opførsel i Frankrig i foråret. Kan ikke huske om det også var i Nice, men det har taget overhånd.
Skrevet af a j o o b a
20 sekunder inde er der også en steward der kaster et sæde mod Kølns folk.

Når stewards ikke engang kan opføre sig ordentligt...

@MR. Buur
Jeg havde lyst til at skrive noget, men du skrev det heldigvis på en pæn måde
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Boinkers
Ved ikke lige hvorfor BIF sjal drages ind i det her. Der har mig bekendt ikke været problemer på stadion af den slags. Du forveksler dem måske med FCK mod Dortmund.

Hvad angår de idioter der laver vold i samfundet iklædt en fodboldtrøje, så er det et socialt problem som fodboldklubberne har meget svært ved at kontrollere.

Men det der sker på stadions igen og igen må og skal der strammes op på.
Skrevet af DameNdoye2.0
Er det Køln der bliver angrebet eller er de lige gode om det? Svært at se fra de videoer jeg har kunne finde. Der bliver snakket om at der måske er en der er død ved at falde udfra den øvre tribune. Det er sindssygt.

Ved ikke lige hvorfor BIF sjal drages ind i det her. Der har mig bekendt ikke været problemer på stadion af den slags. Du forveksler dem måske med FCK mod Dortmund.


Du ved vel godt at der var BIF hooligans i Dortmund, ikke? De angreb også FCK fans inden kampen på stadion, det skrev bold også om. Måske det er det han henviser til.
Skrevet af Fiskeren92
Det var Brøndby der startede.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af Boinkers
Du ved vel godt at der var BIF hooligans i Dortmund, ikke? De angreb også FCK fans inden kampen på stadion, det skrev bold også om. Måske det er det han henviser til.

Jo, jeg er udemærket klar over det, selvom jeg har svært ved at sådan en flok idioter associeres med min klub.

Men… min pointe er bare, at ude i bybilledet kan klubberne jo ikke være ansvarlige for hvem fanden det tager en vilkårlig fodboldtrøje på. Her er det et socialt problem, dom politi og myndigheder må “tage sig af”.

På stadion har klubberne til gengæld et medansvar for hvem de lukker ind… og med hvad!

Så man er nødt til at skelne
Skrevet af CopenhagenNoice
@boinkers: er du seriøs, eller har du sovet de to sidste dage?
Læg også mærke til at jeg har pli nok til at skrive “ikke-fans”
Skrevet af Boinkers
Gu er jeg da seriøs. Hvad mener du jeg tager fejl i?
Mener du det er fodboldklubbers ansvar at en flok rockere tager en gul trøje på, tager til Tyskland for at banke mere eller mindre sagesløse fans fra en anden klub???

I så fald skal fodboldklubberne måske også løse (og bøde for) resten af kriminaliteten i samfundet… og klimakrisen
Skrevet af quazz
@Boinkers

Stop nu, det skyldes udelukkende at BIF har haft den mest nosseløsse tilgang til problemer på stadion i årevis, hvor man har nægtet at gøre noget som helst mens hooliganismen er blomstret. FCK var i en lignende situation for ca 10 år siden, men det slog FCK ekstremt hårdt ned på med indførsel af AWAY-kort samt utallige begrænsninger på Sektion 12.
Skrevet af CopenhagenNoice
Rolig champ. Før du farer i flint over mere, så var min pointe jo at det er ved at gå helt galt i Frankrig, men at vi ikke er for gode på vores kanter, efterhånden. Eksemplificeret ved de BIF hooligans der tog helt til Dortmund for at slå på tæven. Mht hvem der har og skal tage ansvar vil jeg henvise dig til andre tråde der handler dét emne.
Skrevet af Fiskeren92
Quaz

Hvad er det for utallige begrænsninger der er indført på S12?
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
annonce
0