Snak

Mere indhold efter annoncen
hvad er det der ligger til grund. det er et spændende spørgsmål. superleague, stigende billetpriser, dårligere pølser, flere kampe på flere kanaler. fodbolden har bevæget sig fra fra sin grundvold og fra sine stiftere. Et oprør? Men et mærkeligt oprør!
Det eneste hold der kan vinde superligaen er fck - som dog, taber dét ind imellem til andres glæde
Hvad er det for utallige begrænsninger der er indført på S12?


Man lukkede i sin tid den øvre tribune, reducerede antallet af pladser på Sektion 12 markant, forbød flag og trommer, smed om sig med karantæner og mere. Jeg kan ikke præcis huske det, da det som sagt er i omegnen af 10 år siden. Da det var på sit værste var S12 kun en tredjedel af Nedre B.
Det endte ganske enkelt med at, hvis du forsøgte at tænde pyro på S12, så ville der være 5-10 mennesker over dig med det samme som ville tvang dig til at slukke det. Det tog FCK og S12 mange år at genopbygge forholdet, men det viste bare at FCK ledelsen har nultolerance for ballademagere og det gik desværre udover helheden i en periode.
Hvorfor er det, at man må have maske på? Skal man ikke bare direkte ud? Hvordan kan man have pyro med ind? Er det ikke bare at sige man skal komme en time før, for at være sikker på at komme ind
Med svaghed for Liverpool, vil svarene nok være lidt farvede...
annonce