Snak

Mere indhold efter annoncen
Lasse Vibe, alligevel. Og olde-Stockholleren. Jeg tror godt nok, at Olsen er lidt på gal vej. Emil Larsen har været virkeligt god, og det har hans navnebror i AaBs mål i den grad også. Og som det står her, http://www.bettingexpert…spillerunde , så er Cornelius meget hurtigt blevet en spiller, man bør holde lidt øje med.
Lasse Vibe er vel den spiller der har haft højeste bundniveau det sidste halve år. Og han har imponerende nok kun været professional i et halvt år nu.


Nej, manden var naturligvis fuldtidsprof. i bl.a. FC Vestsjælland, da han spillede her. Og bl.a. var med til at smadre Næstved med et dejligt hattrick.:-)

Vibe er en super spiller, hvis han er inspireret. Og mon ikke han er det for tiden? :-)

Jeg savner ham ihvertfald hos FCV (sammen med Fester & Torpegaard)...
Jeg er til fodbold og fluefiskeri! http://www.kystfluefiskeren.dk
Stokholm er vel udtaget fordi alternativer til Kvist/Zimling er ufattelig svage. Og nu har vi et par vigtige kvalifikationskampe lige om hjørnet, hvor der ikke er tid til at spille et helt ungt, nyt, uprøvet og urutineret talent ind.

MO har selvfølgelig ikke planer om at Stokholm skal blive den nye stjerne på landsholdet, der skal bære os til slutrunden og til finalen i en sådan. Når han udtager i landsholdsregi "nye" spillere, så er det aldrig fordi, at de skal gå ind og være nye stjerner i start 11´eren.

Hans plan er at have et fornuftigt alternativ til en start 11´er, hvis nogen af disse skal blive skadet.
fartil3.
Du er da simpelthen for håbløs at diskutere med. Du vil diskutere i en fodbolddebat, og så aner du ikke en skid om hvem Vibe er og ser åben kun dit skod hold spille. Håbløst.
Jeg holder med: FC Midtjylland Manchester United I med og modgang! Jeg kan godt lide Liverpool, bare ikke deres fans :-)))
Stockholm udtagelsen er til grin...

jo han har gjort det flot, men hvad med at tænke fremadrettet?


Fordi man ved hvad man får med en rutineret spiller. Det er en "nu og her" udtagelse, fordi man først og fremmest skal kunne præstere omgående og ikke lære systemet og måden at spille på. Han spiller til dagligt i et system der ligner landsholdets, med vægt på de samme dyder som landsholdet.
Han er ikke nogen fremtidsløsning, det ved Morten Olsen også, men han kan udfylde pladsen fyldestgørende med det samme, såfremt Zimling eller Kvist ikke er helt klar eller ikke er helt oppe i gear.

Alderen er i øvrigt underordnet, er man god nok er det fløjtende ligegyldigt om man er 16 eller 36. En 36 årig vil formentlig heller ikke være lige så benovet over at spille i den røde trøje som en helt ung spiller vil være det.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
@fartil3

Ahr, men hvis du følger bare lidt med i dansk fodbold, så kan du ikke undgå at have stødt på Vibe det sidste halve år, SønderjyskE´s største profil måske kun overgået af Antipas og i mine øjne er han endnu vigtigere end ham. Men ja, det kan være det hjælper på hukommelsen at han lavede 3 assist mod Aab i 2 kampe sidste sæson..? Så altså ham ingen fra Aab kunne styre...
SønderjyskE Følg @SEfodbold på twitter for liveupdates, citater, statistik og meget mere!
Oviedo er ikke dansker? Så forstår da godt han ikke er udtaget;)
Arsenal! Gunnersman.
Fedt han endelig får chancen! Ligeså med Lasse Vibe.
Mikkel Thygesen før han kom til Brøndby havde fortjent at være med omkring landsholdet.

Mikkel Thygesen efter han er kommet til Brøndby har ikke engang fortjent sin løn, så nej glem ham i landsholds regi.

Thygesen er desværre gået fuldstændigt i stå han sætter ikke et ben rigtigt mere i kampene, hans kamp mod AGF var horribel
"Carsten Werge er tåkrummende pinlig efterhånden" OAHJ DK
Spelmann ville pynte men det skulle så være på bekostning af enten K-Lo eller J. Poulsen, typer lige efter MOs hoved.

Stokholm er vel en blanding af at vi pt. har 0 backups for Kvist (selvom brugere herinde bliver ved med at nævne spillere der kandiderer til Zimlings mere fremskudte plads som oplagte vikarer til Kvists defensive midt) og et skulderklap.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
annonce