Snak

Mere indhold efter annoncen
Stokholm er godt nok en overraskelse. Og nej - han er jo nok ikke fremtidssløsningen. Det vil nok være en overraskelse for mange at han formentlig har været med i en brutto-30 til landsholdet, men han har altid stået i skyggen af (hans iøvrigt gode ven) Poulsen.

Han er formentlig taget med som back-up og kommer sikkert ikke på banen. Men faktum er, at det pt. ikke er nogle relle alternativer til pladsen.

Ang. Juelsgaard/Mtiliga debatten er jeg enig i at Juelsgaard er den rigtige mand. Mtiliga har nogle mangler defensivt som Juelsgaard besidder omend jeg finder Mtiliga stærkere offensivt. Men Juelsgaard er fremtidens mand - i hvertfald indtil andre alternativer bliver klar.
På tide med Helenius, men forstår ikke valget af Lasse Vibe - selvom jeg havde det på fornemmelsen. Er det ikke lige lovlig tidlig han får lov til at komme på landsholdet? Synes der er andre spillere som har fortjent den plads, som også har kæmpet i længere tid for at nå målet.


Forstår ikke helt dit argument...?? Hvor fortjent det end er, at Helenius er røget på (og det er det) så har han været god i et lille års tid, og Lasse Vibe i et halvt år... Altså hvis det er på tide med Helenius, hvornår skulle han så ha´ været på, set i forhold til, at et halvt år ikke er nok for Vibe...??? Ville det være mere fair, at Helenius var røget på efter et halvt års god præstation, contra Vibe der har præsteret i et halvt år...???
annonce