Snak

Mere indhold efter annoncen

Nicolai Boilesen efter knæskade: Det er ærgerligt

man 17. okt 13:11

Nicolai Boilesen har nu udtalt sig for første gang, siden han blev ramt af en knæskade mod Brøndby, som han kalder for ærgerlig.Læs hele nyheden her
Har ikke set Amoo støtte på lægterne?
Anygivenday
Kom nu videre..
I love the smell of napalm in the morning...
Sæsonen eller året? I skriver i den første artikel, at han er ude resten af året. Konsistens, bold.dk.
Rigtig god bedring! Hilsner fra Vestegnen☺
Danmark er det eneste land, hvor man skal have VAR til VAR.

1. Ærgerligt man bliver skadet, det er en ting.

2. At man nu misser Landsholdet til VM, er endnu mere ærgerligt for Boilesen personligt, er en anden ting.

3. Men at vide, man skal gå alt det igennem, og man ikke fik et frispark/straffe for den skade man går igennem, må bare være ekstra bittert. igen hvor er VAR ???

Kan godt forstå NF til sidst i kampen, råbte skandale til dommerne. Brøndby skulle aldrig have haft det røde kort. Som nok resulteret i FCK fik scoret. 8 min tillægs hvordan???

Endnu en kamp, som endte i et resultat, ikke på grund af kvaliteten af holdene. Men på grund af den sørgelige kvalitet man igen, og igen, ser fra danske dommere. Synes det tæt på at være hver Superliga kamp, som ender i resultater styret af dårligt dommerarbejde og ikke af hvordan klubberne præstere.
3. Men at vide, man skal gå alt det igennem, og man ikke fik et frispark/straffe for den skade man går igennem, må bare være ekstra bittert. igen hvor er VAR ???


Ifølge flere dommere er der ikke straffespark da Boile er på vej ned ved kontakten med Wass. Kenn Hansen har blandt andet svaret Jes Mortensen som stillede spørgsmålet på Twitter. Man kan selvfølgelig undre sig over Jes Mortensen som er Head of Communications F.C København har behov for at stille det spørgsmål på Twitter, men det er så en anden snak.
https://twitter.com/HansenKenn/status/1581991110637154304

Det er sgu synd for Boilesen. God bedring, håber du kommer stærkt tilbage.
FanafBold, om der en forseelse ifm Boiles uheld kan vist diskuteres (jeg er FCK-fan).
Hvad der derimod ikke bør være skyggen af tvivl om, er det andet gule kort til Rosted. Han rammer ikke bolden (som han prøver at give udtryk for, for at redde situationen) og derfor skal han klart have gult kort. Problemet er måske det først gule kort som han får da begge lejre ryger i totterne på hinanden. Her ved vi bare ikke rigtig hvad der er sket og hvad der er blevet sagt i kampens hede. Men det har ihvertfald INTET med VAR at gøre, det er en ren dommervurdering. Og hvis nu at Rosted har kaldt dommeren for en f....... c... el. lign, er det vel fair nok at han får et kort....
God bedring fra en FCM-fan.
Sammen dyrker vi Drømmen
annonce