Snak

Mere indhold efter annoncen

Nicolai Jørgensen står foran skifte: Kan gå to veje

Skrevet af bold
man 25. jul 08:44

Nicolai Jørgensen opererer med to scenarier i forhold til hans næste skridt i karrieren. Det fortæller den tidligere FC København-angriber til bold.dk.Læs hele nyheden her
Skrevet af 1992
Held og Lykke Nicolai, tror desværre du er en færdig mand.
Skrevet af Careca
USA eller Kina/Japan.
Skrevet af Slettet(241022222210)
Lige siden han brændte det straffespark mod Kroatien, har det desværre gået ned af bakke. Han var godt nok vild for FCK dengang for længe siden...
Skrevet af poh
Fuck lille lorte Danmark, som kastede dig under bussen i 2018, Tag ud og tjen kassen, Nico.
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Skrevet af Hammers/VB
Hvad med en tur "down under"?
Skrevet af Meefa
Den er god med dig Poh
Skrevet af Onkel Sømand
Ingen i superligaen kan bruge ham. Han er færdig.
Skrevet af MesutCazorla
Ingen i superligaen kan bruge ham. Han er færdig.

Hold nu op, så er han heller ikke værre. Jovist har han ikke niveauet til FCK længere, men selvfølgelig ville han stadig være brugbar for en lang række hold i ligaen.
Skrevet af Thiago Random
Stemmer i koret: han er færdig og har været det længe. Utroligt hvis han kan score en lukrativ kontrakt på en eksotisk adresse.
Skrevet af haraltidret
"- Jeg har jo stadig en tre/fire gode år tilbage at give af"

Nicolai Jørgensen lignede i sidste sæson på ingen måde en spiller der har tre/fire gode år i sig endnu. Jeg tror han skal være meget heldig, hvis han skal finde sig en klub på FCK niveau.
Skrevet af miks
Svært at se nogen skulle betale penge for ham. Tror Vitesse er skudt over målet. Nuff said.
Skrevet af Kay Kay
Jeg synes simpelthen der er en al for hård tone mod Nicolai Jørgensen i denne tråd. Hvorfor skal han svines til og nedgøres?

Hold k... hvor jeg savner respekt for tidligere storspillere.

Er Brøndby-fan btw.
- BRØNDBY IF -
Skrevet af Avillafan
@Kay Kay

Helt enig.
Skrevet af a j o o b a
En fodboldspiller der har været så meget skadet de sidste 3 år, der stiller krav og udelukker alle klubber i DK pånær FCK, som han ikke længere har niveau til. Så ligger han selv op til det. Jeg er personligt ligeglad med det straffespark, men han mangler ydmyghed ift hans niveau idag. Guldsæsonen med Feyenoord, hvor han lavede masser af mål - ligger 5 år tilbage

Det sjove med ham, så var han i FCK aldrig 9’er. Wing eller liggende bag 9’eren var han rigtig god. Faktisk ustoppelig

I Feyenoord blev han så netop brugt som 9’er og havde en kanon første sæson. Sæson 2 og 3 var lidt halvsløje. En 9’er i Ajax/PSV/Feyenoord bør lave mindst 16-17 ligamål.
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af a j o o b a
https://www.transfermarkt.com/nicolai-jorgensen/profil/spieler/100399

Se ‘marketvalue’. Sløj udvikling på hans karriere
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af jesaustralia
»Mit Vanvittige Svar« Altsaa folk har vel lov til at ytre sig - Hvis du kalder ham tidligere storspiller saa ser det altsaa skidt ud for fodbolden og for mig virker det meget fan baseret. Jeg syntes det er en haan imod gode teknikere hver gang jeg ser en fodbold spiller faar en professionel kontrakt og hans teknik er piv ringe i strataerne Forsvar-Midtbane-Angreb

Jeg er traet af man udvikler fodbold spillere uden teknik - gider ikke se paa fysiske pragt eksemplarer som WADA vel sagtens kan hive til siden til 2 aars karantaene.

Vi skal have nogle fodbold spillere som kan finde ud af at fore bolden frem med ydersiden af foden - Nogen der laere the power of the fake shot - skud finten (Pedri lavede et maal for et styk tid siden - som er et godt eksempel) Thomas Haessler var expert - Skud finten virker ikke kun en gang hvis man bruger den - den virker naesten hver gang - hvorfor skriver jeg det? fordi hvis du sidder som ung og laeser det her giver det dig maaske lyst til at udforske hvad jeg taler om.

»Tjek Youtube« Ydermere kan jeg sige tjek tillobet af David Beckham fra hans mange frispark - fleste af dem en naesten 90 graders tillob - forestil dig 90 graders tillob i aabent spil kombineret med at dreje indersiden af foden i skud ojeblikket - taenk paa alle de nye matematiske vinkler og nye taktiske tiltag man kan tag hvis man laere David Beckhams Tillob at kende i aabent spil - paa kanterne feks kan man kigge ned mod sit eget maal imens man slaar en bold ind over til DM strata som kan heades videre til AM strata osv - Magien bag Beckham er hans tillob og jeg er sikker paa han ikke engang selv ved det eller taenker over at det er det der var afgorende for hans succes.

Jeg ved der sikkert er mange der ryster paa hovedet fordi de godt vil vaere de klogeste men faktum er at fodbold er et spil med matematiske vinkler og taktik hvor teknik og udforelse er vejen frem til dominans - jeg ville onske jeg ku illustrere og overbevise de rigtige mennesker - maaske kan du komme frem til hvad jeg taler om ved selv at udforske nogle af de hints jeg giver her - altsaa til dig der laeser denne vanvids post som naermest er ude af fokus :D - sporten kraever nytaenkning men ser man paa det med opfinder briller - er der mange procenter man kan hente for sit hold - I siste ende kraever det solid teknisk finesse og bevisthed om hvad man kan stille op med den matematiske vinkel og position man er i lige nu - ogsaa udfore det - Det simpelt. Cheers
»Plads Til Alle - Eller Ingen!!«
annonce
0