Snak

Mere indhold efter annoncen

Nicolai P. roser Rösler: Losser ikke længere langt

Skrevet af bold
man 1. aug 13:45

Nicolai Poulsen mener, at AGF spiller bedre fodbold under Uwe Rösler, som er meget afklaret med, hvordan han gerne vil spille fodbold, siger midtbanemanden.Læs hele nyheden her
Skrevet af rambro
Mellem linjerne er det lidt en bredside til David Nielsen.
Skrevet af Toon Toon!
Men det er rigtigt - spillet er blevet rigtigt godt og sjældent har jeg glæder mig så meget til at se næste AGF-kamp som nu.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Thiago Random
Tror ærligt talt også David Nielsen havde tabt tilliden i spillertruppen til sidst. Han manglede ideer, særligt taktisk, og med U.R. ser det allerede bedre ud, så det er forståeligt hvis spillerne er glade. Når det er sagt, så har jeg dyb respekt for D.N. og hvad han gjorde i sin tid hos de hviii
Skrevet af BoroDane
Det bliver sjovere at være midtbanespiller nu. Nu får de ikke primært ondt i nakken af at kigge op efter bolden. Selv Poulsen virker knap så febrilsk længere og skal ikke på samme måde konstant være brandslukker og lukke ned med frispark.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Snigskytten
Tror også det det er en kombi af en træt DN og en træt spillertrup

David skal stadig have en kæmpe tak for indsatsen og ja det ser lysere ud nu. Men er sgu også svært andet med den sæson :)
Moral er godt.....
Skrevet af Du er ikke Peter Schmeichel ?
jeg er helt enig, det har været en fornøjelse at tage på stadion i de første kampe og jeg glæder mig til næste kamp.
mht. david så tror jeg også det hænger sammen med at den type fodbold som klubben gerne ville til at spille - lå meget langt fra den type fodbold david står for.
jeg syntes vi havde massere af gode løb for hinanden i bronze-sæsonen - men da vi skulle til at spille en anden type fodbold og andre formationer så virkede det som om der ingen plan var.
man ser det jo også med fodboldspillere der kan se fantastiske ud på nogle hold også falder totalt igennem efter et klubskifte eller en ny træner.

1. AGF 2. Leeds 3. Atletico Madrid 4. Fiorentina
Skrevet af Kompis
Har en ven der er en del af 1. holds truppen i AGF. Han storroser Rösler og glæder sig over de er begyndt at træne seriøst igen. Det har de ikke gjort længe under David!
Skrevet af RFC-Kronjylland
Der er noget pudsigt i formuleringen "hvis det havde været for 1 år siden, havde vi sikkert tabt denne kamp". Det var jo netop præcis i samme spillerunde for 1 år siden, at den tilsvarende kamp blev tabt 2-1, så det der "hvis" er et lidt finurligt ordvalg.

Jeg forstår dog godt, hvad han mener, og for 1 år siden var AGF også bedste hold på banen, men tabte. Denne gang uafgjort.
Randers!
annonce
0