Snak

Mere indhold efter annoncen
@8000 - Og sikke mange kloge hoveder herinde, som mener at de bestemmer, at man ikke må være en hård hund i dueller og samtidig slå sig og vise dommeren at der bliver begået et frispark.

Vi vil ikke bestemme, bare pointere at han er et skvat at se på. Tror da også NP er ligeglad, det lyder bare ikke sådan, med de udtalelser. Kender som sagt flere GF fans som syntes det samme, som ikke kun kan lide ham, fordi han spiller for deres klub.
@DetHvideSnit - du kan seriøst ikke sammenligne de navne med NP. Som sagt hverken nogen over eller ved siden af Polle fra Snave :-)
du kan seriøst ikke sammenligne de navne med NP. Som sagt hverken nogen over eller ved siden af Polle fra Snave :-)

Ikke i hårdhed i dueller, men i evnen til at overdramatisere.
Glæder mig at du har selvindsigt nok til selv at kalde Randers for Snave
KSDH!
Jeg har altid holdt af ham. Jeg synes, at alle hold bør have sådan et bolværk og slider. Fodbold er ikke hæl og tå. Fodbold er slid og sved og man kæmper om alt.

Så respekt og kærlighed herfra.

Puting: Måske folk som faktisk har set ham spille og følger ham hver uge, vil huske ham for at være en central brik i genrejsningen af AGF? NP har overall været rigtig vigtig i vores projekt, både for mentaliteten og spillet på banen, hvis ikke man kan se det, fatter man ikke en klap af fodbold og hvilken situation vi som klub var i, inden han kom tilNu synes jeg ikke at jeg kritiserer ham. Jeg synes jo netop han er en fed type og som du skriver en type der er vigtig for mange hold at have.

Men han behøver jo ikke at tage SÅ meget afstand fra at han er en hård spiller , når det er det han er.

Hvordan han er som menneske osv som flere nævner det aner jeg intet om. Og det er heller ikke vigtig for mig i forhold til fodbolden. Som en anden skriver så er folks stil på banen ikke nødvendigvis sådan de er udenfor kridtstregerne:)
For filan NP.. Skid da hul i det. Sociale medier er proppet med lortemennesker, der larmer og fylder. Skidt pyt med dem.

Der er masser af god og nuanceret debat derude. Læg fokus på det istedet.

Hvad er iøvrigt værre end film på en fodboldbane? Film begået af en “hård hund”. Den går bare ikke. Hvis du giver, må du også tager imod. Og hvad der ellers findes af lækre argumenter i vores forudindtaget holdninger om typer på en fodboldbane. NP er ikke værre til at filme end så mange andre i SL… men han er 6’er og tilmed en hård en af slagsen. Så den går ikke.
annonce