Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er godt nok svært at forsvare NP, den mand fortjener ingen sympati. Men med børn i hånden, det gør man bare ikke. Hvis folk råber noget efter ham på gaden, når han ikke har hans børn med, så synes jeg det er okay.
I hvilken verden er det okay at råbe efter folk på gaden? Alene fordi man ikke bryder sig om ham på en fodboldbane. Det er bare fodbold… men også herinde findes der afskum der hylder den slags taber adfærd.
Rystende at man kan få sig selv til at ytre det er forståeligt den slags sker … det handler kun om gigantisk mangel på opdragelse og respekt for andre mennesker når man tillader sig at blande sport og privat liv på den måde
Nisi Dominus Frustra ...
Skal vi ikke snart have nogle flere artikler om dette emne?
KSDH!
Råb efter ham på stadion, og lad han vide hvilken usympatisk lortespiller han er. Men når manden har fri, så har han fri og skal ikke antastes af hr og fru frikadelleranders.
Klassisk Randers opførsel
Jeg siger ikke, at den gode hr. Poulsen er genfødt som helgen, absolut ikke, men efter at have fået en gang østtysk pølsetysker, er der sgu sket ét eller andet med ham. Udover at han faktisk spiller bedre, synes jeg også, han har markant færre konfrontationer på banen.
Og nej, Nicolai Poulsen har aldrig været min kop te som fodboldspiller. Men i denne sæson er han underligt nok pludselig begyndt at spille fodbold og begår samtidig færre frispark. Jeg sidder ikke længere med konstant mavekatar, når han har bolden. Han afleverer pludselig lige så meget frem ad banen som til siden eller bagud og fører ikke kortklubben.
Alt kan naturligvis ikke tilgives i løbet af et fingerknips, men hvis det er muligt at pause Poulsenhadfilteret under de næste par kampe, håber jeg, at nogen kan se en forandring. Han bliver med stor sandsynlighed aldrig supersymptatisk som fodboldspiller, men det er der sgu også mange andre i Superligaen, der ikke just er.
Uanset hvad er det aldrig ok at antaste nogen i offentlighed på den måde - fodboldspiller såvel ikke-fodboldspiller.
Istanbul05.

Forskellen er at det bare er noget vi leger inden for kridtstregerne.

Udenfor stregerne begynder virkeligheden og så opfører man sig derefter.

Ærgerligt det kan være så svært at forstå. Men der er også mange lortemennesker i denne verden.
Folk er bare pinlige. Nok de samme mennesker som går amok på div sociale medier.

Sørgeligt
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Hold op nogle sørgelige eksistenser herinde som derude. Må i blive ramt af karma.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce