Snak

Mere indhold efter annoncen
Martino

Hvorfor er det skuffende at vinde en sikker 1-0 sejr?
Det må være væsentligt mere skuffende st skulle slås for at overleve og så bare parkere bussen og ikke skabe noget som helst?
Bell har en afslutning fra kanten af feltet som er en fin mulighed. Bjørk har det samme.
Det er muligt Brøndby ikke skabte en masse 100% chancer men de skaber dog nogle muligheder som åbenbart er glemt. Og når man fører 1-0 og har kampen under kontrol så behøver de jo ikke skabe så meget mere.
Og hvis Brøndby intet skabte så gjorde sønderjyske da slet ikke og så var sejren jo ikke i fare.


SE scorede, men blev korrekt vinket offside.

I sidste minut må Rosted redde på stregen.

Brøndby havde ikke så meget kontrol, som de ville, for så havde de gået mere efter 2-0.
Mojn do!
Vildt nok at sidde og disse et hold, der havde fuldstændig kontrol over kampen før og efter udvisningen. Det var total overlegenhed, og defensiven var brølstærk, mange vundne dueller og perfekt positionering. Fejlene sker i opspillet, fordi man tager let på opgaven... ser stadig et hold der hænger bedre sammen end de to hold der ligger til sølv og guld pt. Hvad siger det så om dansk fodbold?
Hæmsko… jep havde SønderJyske fået udvist 3 spillere var det endnu sværere… Come on, sgu da altid en fordel at spille i overtal


Bestemt ikke altid. I dag kunne det være lige meget. Kampen ændrede ikke karakter efter Brøndby kom en mand i overtal. Det så hverken ud til at være en fordel eller ulempe for Brøndby.

Men der er faktisk klubber som absolut ikke er gode til at spille i overtal og bliver dårligere af det - ligesom nogle klubber er rigtig godt i undertal eller ikke bliver dårligere af det. Man har eksempelvis set City blive ved med bare at klø på og jorde en modstander selv i undertal. At blive dårlige i overtal kan både være psykologisk fordi presset for sejr bliver større eller taktisk hvis man pludselig skal spille på en måde man ikke kan. Bedst eksemplificeret ved et hold som Spurs i PL som bliver mere ufarlige i overtal fordi de ikke har det godt med at være dominerende med bolden, hvilket jo oftest sker når man er i overtal. Hvis man skal bruge SJE som eksempel spillede de også mod Randers på udebane for nogle år siden og var presset totalt i bund selvom de var kommet foran 1-0. Så fik SE rødt kort og det var tydeligt på Randers at presset nu var på deres side. Selvom de var i massiv boldbesiddelse og fik udlignet til 1-1, så blev det alligevel en større og større ulempe for dem som kampen skred frem. De begyndte at vælte sig i fejl fordi de overforhastede sig for at skabe et resultat og blev faktisk rædderlige til sidst. SE endte endda med at vinde kampen, ved netop at udnytte en af Randers stressfejl.
Marino

Men en chance man får på en offside kan du jo ikke tælle med.
Ja der er en den med Rosted, men når du tæller den med hvorfor så ikke dem hvor Thomas taber bolden og en sønderjyske spiller redder ved stregen?
Godt nok dårlig dommer
Mit problem med linjen er, at sådan vil den aldrig være i en kamp mellem FCK og Brøndby. Den ville nok ende med 5-5 hvis det var. Synes det var elendigt
Fortjent Brøndby sekr
SE scorede, men blev korrekt vinket offside.

Så de scorede altså ikke, må det forstås.
Den Dommer er så skandaløs ringe.
Hilsen en neutral seer
Point havde været en glædelig overraskelse men er sgu ærgerlig over karantænen.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Prm

Hvordan skulle bif kunne score 5 mål i en kamp, når de kun kan score et mål mod det ringeste sl hold plus de er en mand i overtal.

Synes virkelig de andre sl hold burde kigge på denne kamp, for så ville de kunne se at det ville være utrolig let at slå Bif. Lad bif have bolden også bare stå nede i feltet og køre på kontra. Vil mene at alle hold i sl ville kunne slå bif på den måde
annonce