Snak

Mere indhold efter annoncen

Niels F. affejer alle spørgsmål om sin position

Skrevet af bold
fre 29. apr 09:20

Niels Frederiksen mener ikke, at der bør stilles spørgsmålstegn ved, om han er den rette cheftræner for Brøndby. Det fastslår han over for bold.dk. Læs hele nyheden her
Skrevet af clary
NF har fået det optimale ud af en pauver trup. At der har været ret meget stolpe ud med dumme røde kort f.eks. at en markspiller på seniorniveau bruger hænderne til at redde på stregen og nogle mildt sagt horrible dommerpræstationer, toppet i mandags, i slutspillet, er hvad der sker. Især når man sælger og angriberkvaliteten mangler hos erstatningerne.
Skrevet af Ephedrine
Præcis.

Der har været en tendens til at tro det er normen at man kan blive mester eller top 2, fordi man fik et heldigt mesterskab og nogle yderst heldige sejre i træk i denne sæson.
Men det er truppen jo slet...slet ikke til.

Niels F er den optimale træner til at udføre den strategi der er lagt. Om man så er enig i den eller ej.
Og så er det dejligt forfriskende som han bare yderst sjældent brokker sig, men bare affinder sig med situationen og prøver at se lyst på det og få det bedste ud af det.

Men derfor kan vi jo godt håbe på at CV kan oppe sig bare en liiiiiille smule i forhold til indkøb. Ikke nødvendigvis 30-40 millioners køb, bare ikke flere middelmådige spillere fra Norge og Sverige, tak.
Blackburn, Brøndby, Real Madrid + En lille svaghed for Newcastle udelukkende pga Shearer i sin tid. ......Shearer.....Sutton Wilcox Sherwood Batty Ripley Le Saux Hendry Peacock/Pearce Berg ..............Flowers
Skrevet af law
Tror slet ikke han er i fare. De overpræsterede i mesterskabssæsonen og så er truppen ikke blevet forstærket i vinduerne siden (nærmere tværtimod).

Synes NF præsterer temmelig godt med det han har til rådighed.
Skrevet af Cerezo
Jeg har ikke hørt en eneste der kræver Niels Frederiksens afgang her og nu. Går ud fra at man evaluerer sæsonen når den er slut. Men med sidste års mesterskab må snoren være noget længere end ellers. Er desuden enig i at sidste års resultat var en overpræstation og mener desuden også at man nu befinder sig i en genopbygningsfase som kræver tålmodighed.

Den dårlige stime gør ondt men samtidigt er Brøndby et meget bedre sted nu end for tre år siden hvor både Niels F og CV kom til klubben. Til forskel fra dengang har man nogle talenter der har slået til på førsteholdet og man har leveret nogle ok salg, som dog ikke er på niveau med konkurrenternes, men det skyldes også at man er nødt til at have lidt flere succesrige salg.

Nogle showcases der kan hjælpe med at øge klubbens brandværdi så man igen betragtes som en klub med en stærk talentudvikling i udlandet ville være rart. En stærkt spillende Lindstrøm i en evt. EL-finale og med et landsholdsgennembrud kunne være en bidragende årsag til at ændre dette på sigt. Men man er nok også nødt til at spille i Europa lidt mere kontinuerligt.

Hvis de dårlige resultater fortsætter og man ligger langt fra top 6 i november når der er VM-pause er man nødt til at gøre status og om nødvendigt tage affære også på trænerposten. Men lad os nu først se hvordan truppen og resultaterne ser ud til den tid.
Skrevet af Slettet(200820220707)
NF har yder mirakler med Brøndbys trup, særligt sidste år med en DM titel, selvom spillermaterialet i bedste fald var til top 3.

I år er truppen dårligere, og top 6 var et rimeligt mål. Det er opnået, og selvom 6 nederlag i træk er skidt, så er der intet at udsætte på den samlede pointhøst.

I mine øjne er han den bedste træner i superligaen - sagt af en FCK tilhænger!
Øverst FCK Derefter Brønshøj og Aston Villa siden slut 70'erne
annonce
0