Snak

Mere indhold efter annoncen

Niels F. efter exit: Bedre at slutte som nummer seks

Skrevet af bold
tor 11. aug 21:03

Niels Frederiksen fortæller, at det måske havde været bedre, hvis Brøndby sluttede som nummer seks i sidste sæson, fordi de har brugt mange kræfter i de europæiske kampe.Læs hele nyheden her
Skrevet af Michelino
NF har ret. De 120 minutter og skader bliver dyre på søndag.
Skrevet af Din ægte far
Godt nok noget af en taber-indstilling at have....
Skrevet af Cerezo
Ah, Niels. Man spiller vel for at opnå det bedst mulige resultat og derved bl.a. få adgang til de europæiske kampe og oplevelser dette medfører. Og var man blevet nr. 6 ville målsætningen jo langt fra være nået. Nu kunne CV trods alt gradbøje den lidt og anse den som opfyldt.

At truppen så tilsyneladende ikke er gearet til at spille med i to turneringer er en anden snak og måske det som NF i virkeligheden prøver at adressere her på en lidt snørklet og indirekte facon.
Skrevet af Duknukem
Det er ret tydeligt at denne udtalelse er et udtryk for at NF er træt af at truppen ikke er styrket det mindste over sommeren.
Skrevet af TFisch
Måske var det bedre hvis de var rykket ned og kunne satse på succes oplevelser i første division?
Success is temporary, loyalty is forever. Stoke og Esbjerg i hvert sit hjertekammer!
Skrevet af Ntx32
Jeg tror du heller ikke NF mener det som det blev sagt.
Han står mit i et interview lige efter kampen, som gik helt i straffe. Han er jo bare træt og ærgerlig og inderst inde monster irriteret over han ikke har fået forstærkninger. Han får det optimale ud af den trup... Men kan sgu godt forstå hvis han er ved at blive lidt modløs. Mangler jo rutinerede spillere og kvalitetspillere......Længere er den jo ikke.
Skrevet af LEEDSJE
Det er simpelthen så ærgeligt at Brøndby er blevet en så ´dårlig´ klub igen. Det var så fedt da de ku byde sig op til dans. Men har simpelthen været pinlige på transfermarkedet og ikke kunne erstatte nogen af dem de har solgt. Ærgeligt for dansk fodbold. Endnu ærgerligere for Brøndby
Skrevet af ClausFC92
Er det ikke bare endnu en kommentar, som er rettet mod CV. "Hvis vi alligevel ikke har tænkt os at købe spillere, så var det bedre at blive 6´er, for med den trup jeg har at arbejde med, så er vi ekstremt sårbare". Sådan læser jeg det. Det bedste havde også været for dansk fodbold, hvis Bif i sidste og denne sæson rent faktisk havde forstærket sig, så man kunne få nogle point ind i Europa.

Kigger selvfølgelig kun med på sidelinjen, men godt nok helt vildt, hvor ringe det momentum man fik fra det overraskende mesterskab er blevet brugt. Det var netop på det tidspunkt, hvor man ville have mulighed for at tiltrække spillere af en hvis kaliber, og bevar momentum. I stedet er de bare stagneret.
Jeg går fuldt ind for økonomisk ansvarlighed, men alle kan jo se, at der mangler 3-4 profiler på det hold. Sælges Hermansen næste sæson og måske Slimane, så er det jo ikke engang et top 6 hold længere.
Vejle Boldklub
Skrevet af Ntx32
@Clausfc92

Jeg er enig.
De har en strategi og den følges åbenbart 110 procent. Men som fan kan man sagtens med rette blive skuffet over at det momentum og sensationelle mesterskab ikke gav bare et lille boost med nogle nye kvalitetsspillere så man i det mindste kunne sætte sig på en sikker 3. plads nogle sæsoner.
August er ikke slut endnu og meget kan hurtigt vende men man tvivler jo på der virkelig kommer kvalitet ind for alvor. Det skal jo ske meget hurtigere i et transfervindue. Det er jo ikke så realistisk at BIF igen vinder 11 i streg. Top 6 kan blive et stort bjerg at bestige. Men igen det kan igen vende med et par sejre, noget selvtillid og lidt nye spillere. Så det er endnu for tidligt at begrave sæsonen:)
Skrevet af anygivenday
Med den nedjustering af de økonomiske nøgletal ser det ikke for godt ud mht. forstærkninger - mere til bredden
Skrevet af Balder24
Basel er ikke en nem modstander, og det var nogle hårde kampe, men hold nu op med det ævl.
Skrevet af FCK|Morfar
så sætter jeg da 12kr på bif bliver nr 6 , så de ikke skal ud i europa igen, puha ja det er da også alt for mange kampe, vil i så også ud af pokalen ? der kan i jo også komme ud for 120min :-D
F.C.København
Skrevet af Zinras
Det er jo bare et vink med en vognstang til CV om at tage sig lidt sammen. Indirekte siger han jo at CV har pisset 20 millioner kroner væk på manglende gruppespil og gjort det svært i ligaen, fordi han ikke har ageret tidligt nok på markedet og kommet med de nødvendige forstærkninger.

Desuden passer det ikke at man følger strategien med ringe placeringer, idet punkt nummer 1 er følgende: "Brøndby IF skal opnå en placering i top 3 i 3F Superligaen samt sikre, at Brøndby IF skal spille europæiske kampe"

Opnår man ikke dette mål kommer man heller ikke til at opfylde de økonomiske m.m. på sigt.
Skrevet af haraltidret
Det er lidt en skidt indstilling at have at NF ville ønske at Brøndby ikke skulle spille europæiske kampe, fordi det slider på spillertruppen. Og i stedet ville ønske sig at slutte så dårligt i Superligaen, at man ikke var kvalificeret til Europa. Hvis det virkelig er den indstilling NF har, så skulle han måske finde sig en ny arbejdsgiver. Det må da til alle tider være målet for Brøndby, og alle andre danske klubber, at være så gode i Superligaen, at det kaster europæiske kampe af sig. Ellers synes jeg man skal finde sig noget andet at lave.
Skrevet af nixcha
Cheer up, Niels! På søndag skal I spille mod OB. Det kan ikke gå galt. OB er på et lavpunkt, der ligger under 1990-sæsonen. Når man stiller i en 7-2-1 formation og parkerer bussen i eget felt fra kampstart imod AGF på hjemmebane, så giver det måske et fingerpeg om, hvad der venter søndag. Jeg gætter på boldbesiddelse 85-15 i BIFs favør og et massivt pres på OBs felt fra starten. Her kommer så det eneste spændingsmoment ind: OB har været utroligt effektive indtil videre på chancer (men bare haft lattervækkende få), Brøndby vel nærmest det modsatte. Men frygt ej, Brøndby-fans: OBs forsvar skal nok være leveringsdygtig i nogle kampafgørende personlige fejl. Jeg gætter på et selvmål efter hjørnespark, et rødt kort og en stille og rolig 3-1 til BIF, uden at de får for meget sved på panden.

Og hvis nogen tænker, at BIF nok bliver træt til sidst, så er det intet imod hvad OB bliver. Vi har været spillet ned under gulvbrædderne i samtlige kampe indtil videre de sidste 15-20 min. Alt i alt skal det nok blive en fin dag på kontoret for Niels og de trætte Brøndby-drenge på søndag
Skrevet af mimsdk
De skal lade være med at købe alle de pis-nordmænd ;)
Skrevet af VikingStar
Enig, heller fokusere på det fantastiske offensive spillet Bif har bygd opp.. og de gode straffespark skytterne..
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af Horseman
Claus, jeg er helt enig i det du skriver. Jeg har også meget svært ved at se at både CV og NF begge er i klubben i næste sæson. Tror ikke NF har lyst til at forlænge, hvis han forbliver sportsdirektør. Vil man beholde NF så skal man nok have fyret CV. Så må Brøndby jo finde ud af hvem de helst vil have. Jeg synes personligt ikke at valget bør være ret svært. Er glad for jeg ikke er Brøndby fan, det må være svære tider at se et hold som burde høre til i toppen af superligaen have et middelmådigt hold hvor man faktisk ikke kan være sikker på at ende i top 6 så tæt som ligaen er.
Skrevet af Mac2907
Tja, uanset hvad er det ærgerligt at ryge ud da næste rundes modstander er HJK. En “bedre” modstander i spil om min. 40 mio. kan næppe trækkes. Faktisk havde det været en enestående chance for at købe ekstra kvalitet til truppen, i stedet for de 4 mio. de nu får for deres exit. Hr. NF, klubben kan ikke “finde” de ekstra mio ved at spille i SL, og da slet ikke ved at blive nr. 6.
Skrevet af ibsen
Altid ærlige Niels, han er en super træner og har fået rigtigt meget ud sf sin trup de sidst par år. Alle skyder på CV, jeg tror nu mere på at det er JB og bestyrelsen som er problemet i Brøndby, eksempelvis tror jeg JB taler med flere tunger når han laver sit "spin" i offentligheder og på sociale medier.
Hobro4ever
annonce
0