Snak

Mere indhold efter annoncen

Niels F: FCK bruger 4 gange så meget som os

Skrevet af bold
tir 19. apr 14:12

Niels Frederiksen mener, at FCK har mere individuel kompetence end Brøndby og forklarer, at det ikke burde komme bag på nogen, hvis man tager et kig på de to klubbers spillerbudget.Læs hele nyheden her
Skrevet af Spændhjelmen
Den bruger du jo hver gang i taber såvel som vinder, bliver den aldrig gammel?
Skrevet af Nemt
Niels Frederiksen "Hvad med FC´?"
Skrevet af rolignu
Budgettet har de gjort sig fortjent til gennem de seneste mange år med sportslig succes i ligaen samt internationalt, og kan ikke bruges som en undskyldning af nogle klubber til hvorfor man taber til fck.. Synes bare at dette tema har været oppe og vende så mange og er egentlig lidt trættende at høre på, da der ikke er noget unfair i det. Der er dermed sagt en forventning til en klub når de investerer så meget i et mesterskab, men det er til fck´s egen fortjeneste at de har muligheden for det - og det går da også rimelig godt spillemæssigt og resultatmæssigt pt. desværre.
brøndby
Skrevet af Birkeroed4ever
Bif smider alt da de sælger Uhre for peanuts
Skrevet af Bløde babser
Pointen er naturligvis fin nok.
Selvfølgelig er det en fordel at have flere penge til at købe bedre fodboldspillere for.

Der hvor den halter lidt er at det nemt kan komme til at lyde lidt ynkeligt når det bliver fremført gang på gang - ikke mindst efter et nederlag.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af bruger 161612
Hvis nu Brøndby ville investere lidt håndører på nogle forstærkninger ville de måske stå lidt bedre i kampen imod FCK og andre hold. De har vel tjent en klatskilling på spillersalg, som måske burde videre investeres?
Skrevet af Slettet(501108221611)
Gjort sig fortjent? Prøv at tag et kig på PS&E årsregnskaber og se hvor mange penge F.C. København reelt set indbringer kontra Lalandia - det er ikke pænt. Hvis FCK stod på egne ben og leverede egne regnskaber ville verdenen se lidt anderledes ud og lur mig om ikke det ville være lidt tættere i SL. FCKs tal alene ligner utrolig meget de andre klubbers ift. positiv/negativ omsætning alt afhængigt af europæisk gruppespil og salg af spillere, men tror du/I virkeligt at FCK ville være den størrelse de er pt. uden PSE og ryggen? Mit bud er nej. Ja, de ville nok få kapital igennem folk som Lars Seier, ligesom Brøndby igennem Jan Bech, men de siger os nok er nok på et tidspunkt hvis klubben ikke kan drive sig selv og det afspejler tallene i PSEs årsrapporter ikke, MEDMINDRE de opnår gruppespil i CHL/EL og spørgsmålet er så os om de vil dette, hvis de ikke havde PSE i ryggen til finansiering af en trup der sparker alle andre klubber ud af vandet i SL, når man kigger på lønkroner og værdi.

Synes simpelthen det er naivt af dem som siger "det ikke betyder en skid at fck bruger flere penge end de andre tud tud". Kom nu lidt. Penge driver fodboldklubbers succes og FCK bliver holdt i live af PSE set på den lange bane, fordi FCK som enkelttilfælde er ikke en god forretning når man kigger på regnskaberne medmindre de har opnået gruppespil og det er fakta.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Men er det usandt? Det er jo præcis sådan det forholder sig, budgettet er større. FCK er ganske enkelt et bedre hold på nuværende tidspunkt. Man kan godt opfatte det som en "hvad med FC" hvis man virkelig vil, og så alligevel slet ikke, han forholder sig netop til fakta og til sit eget hold såvel som FCK. Tænker NF er blevet spurgt ind til styrkeforholdet, og det svare han jo fint på
Skrevet af Wiseguy1
Man kan vende og dreje den så meget som man lyster, men faktum er det NF pointere. FCC er DKs PSG, eller Englands MCFC. Penge betyder meget i fodbold sådan er det. At FCK så ikke har levet op til deres enorme økonomiske fordel i mange år (som man ser City gøre det) er jo selvforskyldt. Også derfor hele organisationen har ændret sig uden mærkbare resultater.
Skrevet af MortenM
Hvis man argumenterer mod at det ikke gør en forskel at have et budget der er 4 gange så stort som konkurrenten, så har man vidst ikke fulgt moderne fodbold de sidste 20 år.

Selvfølgelig har det en enorm betydning og hvis ikke så ville det jo være håbløst at investerer meget i truppen.

Men det er nu en gang vilkårene ligesom vejle ikke kan konkurrere med Brøndby når det kommer til budget. For spændingen og det konkurrencemæssigt aspekt, det kunne man godt ønske at der ikke var så stor forskel så der blev konkurreret lidt mere på kompetencer fremfor pengepung. Der kan jeg nogle gange godt se fordele ved den amerikanske model som i NBA hvor holdene er meget mere lige og dermed flere spændende kampe.
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Skrevet af Slettet(491505222808)
Hvem er FCC "wiseguy"

Enten gør du dig dummere end du er eller også er du slet ikke så "wise" men nærmere en troll.
Skrevet af Wiseguy1
@MortenM

"Hvis man argumenterer mod at det ikke gør en forskel at have et budget der er 4 gange så stort som konkurrenten, så har man vidst ikke fulgt moderne fodbold de sidste 20 år.

Selvfølgelig har det en enorm betydning og hvis ikke så ville det jo være håbløst at investerer meget i truppen.

Men det er nu en gang vilkårene ligesom vejle ikke kan konkurrere med Brøndby når det kommer til budget. For spændingen og det konkurrencemæssigt aspekt, det kunne man godt ønske at der ikke var så stor forskel så der blev konkurreret lidt mere på kompetencer fremfor pengepung. Der kan jeg nogle gange godt se fordele ved den amerikanske model som i NBA hvor holdene er meget mere lige og dermed flere spændende kampe.
"

Præcis. Men det er jo kun FCK fans der ikke vil indse det. Det er desværre en kamp man ikke kan vinde på et debatforum som bold.dk.
Skrevet af Toon Toon!
Jeg ville da ønske, at det var AGF der kunne hente Claesson, Vavro og spillere på det niveau. Så tror jeg rent faktisk at vi også kunne komme ud af vores krise.

FCK og FCM har en stor økonomisk fordel og det gør da alt andet livet nemmere ift placeringer i tabellen. Men forventningerne følger også med millionerne.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Mr.Slotved
Wiseguy1 du er bare en troll der vil have folk til at skændes !

Skrevet af KommerNu
Præcis. Men det er jo kun FCK fans der ikke vil indse det. Det er desværre en kamp man ikke kan vinde på et debatforum som bold.dk.


Kan du ikke lige fortælle hvem det er der ikke kan se at penge betyder noget i fodbold?
Skrevet af Slettet(491505222808)
Du er godt klar over at det kun bruges internationalt, ikke "kloge"?

Du blameren dig jo igen og igen i tråde der omhandler FCK.
Skrevet af nixcha
@aristo: helt enig. Naturligvis er det ikke en dårlig undskyldning fra NF; det er knastør markedslogik.

Jeg kan ærgre mig over, at man godt vil indføre de tarveligste regler fra amerikansk sport m VAR, tale om timeouts, ekstra udskiftninger, osv. Men der er ikke vilje blandt de rigeste klubber til overhovedet at overveje de bedste ting fra amerikansk sport; wage cap og draft. Ja, ja, jeg ved godt at wage cap bliver omgået med personlige sponsoraftaler, og så er uligheden bare et andet sted. Men både lønloft og draft kan være med til at gøre konkurrencen langt mere lige og uforudsigelig.

Selvfølgelig ville det være synd for alle dem, der bare elsker at holde med det samme hold, der vinder altid, fordi de har flest penge. Det er sikkert også dejligt at kunne skrive ´en dag på kontoret´ på sociale medier, når ens hold har vundet igen. Men er det den rigtige mentalitet at opmuntre? Det er jo et åbent spørgsmål, og jeg er sikkert i mindretal her, men hvor meget ´åben kappestrid´ er der over at møde hold, der har 4,5,6 eller 10 gange så stort budget?
Skrevet af Wiseguy1
@Kilgaron

"Du er godt klar over at det kun bruges internationalt, ikke "kloge"?

Du blameren dig jo igen og igen i tråde der omhandler FCK."

Jo ved jeg udemærket. Du spurgte bare uvidende om hvem jeg hentydede til, men det ved du nu.
Skrevet af Osgood
Og 10 gange så mange som Silkeborg.
Men Silkeborg slog da FCK
annonce
0