Snak

Mere indhold efter annoncen
Meget enig med det Yildis skriver. Selvfølgelig savner man som Brøndbyfan de gode, gamle dage hvor der også var tryk på til derbykampene og hvor FCK kunne drille os på dagen, men stort set aldrig var en trussel i tabellen. Og starten af årtusindet med de legendariske mesterskabsdueller var da også en fed tid i forhold til de seneste mange år.

Vi er dog også nødt til at være realistiske. Vi er blevet overhalet af dygtige konkurrenter og et af problemerne var at Per Bjerregaard, som selv havde været så visionær og gjort så meget godt for klubben i sine yngre dage, var for længe om at opdage og reagere på den nye virkelighed, hvilket var tæt på at koste både en konkurs og en nedrykning i 2013.

Sidenhen kom der en delvis genoprejsning af klubben og både 17/18-sæsonen og sidste sæson gav minder om det vi var vant til i sluthalvfemserne og det var fantastisk at endelig vinde mesterskabet igen, men træerne vokser ikke ind i himlen af den grund.

Personligt synes jeg at Brøndby til en start bør have fuld fokus på at komme i top 6 med den åreladning der har været og når nu man skal i europæisk gruppespil for første gang i 16 år. Når den plads er sikret kan man sætte en ny målsætning for slutspillet og hele sæsonen.
Ja NF er en fremragende træner og sensationelt han skaffede mesterskab.
Mediernes opgave er jo hele tiden at prøve at vinkle det og forsøge at få trænere til at "koge" over. Men hverken NF eller CV falder i på nogen måde:) Det er god ledelse.
Ja, som FCM-fans så er NF desværre en god træner. Det så vi sidste år, hvor han fik utrolig meget ud af en ung og smal trup. Derfor tror jeg da også på, at Brøndby vil være at finde i Top-3, når sæsonen slutter.

Brøndby skal vel også ud og have investeret i et par spillere mere. Derudover ved vi jo ikke , hvorledes vores trup eller for den sags skyld FCK´s trup kommer til at se ud.

Det vi har set indtil videre, er vel kun Randers, der kan være en joker omkring top-3.
FCM
@Fatass:

Det vi har set indtil videre, er vel kun Randers, der kan være en joker omkring top-3.


Det er for tidligt at sige, synes jeg. Når vi nu ser Brøndby som en top 3 bejler på trods af en pointfattig start, så er det også for tidligt at afskrive andre. Derudover synes jeg også, at Nordsjælland ser spændende ud, særligt med ham den 17-årige nordmand, der godt kunne brænde banen af det næste års tid.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Falliterklæring?? Så hvis du skifter 6-7 eller 8 af de bærende kræfter på et hold, så er det en falliterklæring at kalde det en genopbygning? Man skal ikke være professor for at se at sidste sæsons mesterskab var baseret på en hel del held, og andre holds vanskeligheder.
At man så melder ud, at man stadig går efter top 3, men forventer udsving, Som iøvrigt hele tiden har været indenfor klubbens strategi. Så er det en falliterklæring??
Har du overvejet en smule realisme?
@Yildis

Ja, det er selvfølgelig tidligt, men det vi har set indtil videre plus der kan jo ske ting og sager i transfervinduet, der kan få en betydning.

Og FCN har et utroligt højt top-niveau, det vil jeg give dig ret i. Men tilsvarende har de også et utrolig lav bund-niveau. Set ud fra de sidste par sæsoner, så har de svinget meget kamp per kamp. Men hvis de kan øge deres bundniveau, ja, så vil de da bestemt kunne være en joker.
FCM
Jeg er begyndt at få respekt for Brøndbys håndtering af medierne og ledelsen i klubben. Flot arbejde
@Tipzy:

Jeg kunne ikke være mere enig! Dagene med Oscar-gate synes at være længe væk. Man fremstår enige, kompetente og ordentlige. Jeg er vild med det.

Jeg synes dog, at Troels Bech kunne noget af det samme udi mediehåndteringen. Men han formåede så bare ikke at få hele klubben til at gå i samme retning, hvilket CV synes at have formået.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
BIF beviste så sent som i søndags at de ikke ligger langt efter FCK i niveau på trods af at have mistet flere af deres profiler fra mesterskabssæsonen. Top 3 virker på alle måder meget realistisk.

Og ja, hvor er det bare herligt at bevidne NF og CV skøjte let og elegant henover mediernes søgen efter en historie der ikke er der. Strategien er lagt for længst, og den følger de til punkt og prikke. Det er glimrende, og det er vejen frem.
@BB
Hold der vinder guld bliver jo næsten altid rippet for deres bedste. Det tager gerne noget tid at bygge et nyt hold op, så at tro man kan stå ligeså skarpt næste sæson er lidt naivt.
Den eneste undtagelse vi har set længe var FCM sidste år. Pga Corona var markedet dødt og de kunne beholde deres mesterhold stort set intakt. Også derfor ret påfaldende så lidt kritik de har fået for hvor dårligt de forvaltede den fordel.

Reel kritik, fine pointer selvom de måske er en anelse unuancerede for min smag.

Jeg synes faktisk FCM gjorde det (rigtigt) fint i efteråret med samlede sejre over Slavia Prag og Young Boys. Vi blev smadret, da vi mødte endnu bedre modstandere, men det er vel vores plads i hierarkiet, er det ikke? Vi trak trods alt et af de bedste hold fra 3. seedningslag i CL-gruppespillet. Hvis man ser på spillet, så var vi fint med over to kampe mod Liverpool, en enkelt kamp mod Atalanta og som jeg husker det også den ene mod Ajax. Desuden var vi fint med i Superligaen ved årsskifte.

Jeg kunne dog også bruge nogen af de samme argumenter til at sige det modsatte, som for eksempel, at FCMs spillere havde mistet sulten, netop fordi der ikke havde været udskiftning, specielt til sidst i topstriden. Men dette er til gengæld FCMs eget ansvar at undgå dette!

Det nok fordi de fleste andre end deres få fans er pisse ligeglade med dem når de ikke er en sportslig konkurrent.

Ligegyldig stikpille. Er FCM i øvrigt ikke en sportslig konkurrent pt.?
Hvis du er så "pisse ligeglad", så lad dog være med at tale sådan om os. Og nej, jeg råber ikke, at du er misundelig el. lign., men, at du ikke anerkender FCM som et tophold, som minimum midlertidigt, virker måske en anelse påtaget/søgt.
annonce