Snak

Mere indhold efter annoncen

Niels F: Ikke definitivt reddet endnu

man 14. apr 2014
Esbjerg har ni point ned til stregen, men træner Niels Frederiksen tør endnu ikke vide sig sikker på redning.

Læs hele nyheden her
Sådan som EfB spiller, så er de reddet. Jeg har heller ikke for alvor troet, at de ville rykke ned.
AGF. <3 Manchester United. Når mænd jeg kasted min handske, opslog jeg min ridderhjelm, de så, jeg var Holger Danske og ingen formummet skælm.
Jeg tror, at 35 point er nok.
L’enfer, c’est les autres!
Det starter jo endnu engang debatten om en udvidet Superliga. Virker underligt en træner skal udtale sig om nedrykningsfarer efter at være placeret på 5. pladsen efter 26 runder
esbjerg er ikke en del af nedrykning kampen,den står i mellem 4 hold sønderjyske og vff og fcv og agf,men esbjerg var heldig i dagens kamp
Det er sjovt som trænere (og andre folk i klubberne) kan have så forskellig tone i pressen. Hos AGF vil man næsten ikke nævne nedrykning som en mulighed, mens man i Esbjerg ikke vil sige sig fri for nedrykningskampen.

Interessant at observere de forskellige måder at agere på, samt trænernes forsøg på at benytte forskellige mekanismer i forhold til medierne.
http://fshirt.dk/ - alt om fodboldtrøjer
Det starter jo endnu engang debatten om en udvidet Superliga. Virker underligt en træner skal udtale sig om nedrykningsfarer efter at være placeret på 5. pladsen efter 26 runder


+ en milliard thumbs up. Det er så godt som mine ord.

Nu ved jeg ikke præcis hvad din holdning er, men jeg er stadig overbevist om, at 16 hold ville gavne Superligaen meget mere. Der er så mange positive faktorer i det, bl.a. at man ikke skulle snakke om nedrykning, når man ligger nummer 5 efter 26 runder. Der vil være plads til opbygningsfaser og ikke latterlige indkøb, som kun gavner pengepungen på en gammel fodboldspiller. Dem der ligger i bunden nu, ville kunne holde bedre på talenter. Og meget mere. Gider ikke skrive flere. Lad os nu bare få de 16 hold. Slut.
Brøndby I.F. <3
Hvor mange point er nok for at opnå medaljer? Tja, jeg vil nok sige 45point. Som minimum og det er vel heller ikke urealistisk at EfB kan nå at hente det antal point.
T.V.L er redningsmanden!
45 point for medaljer? Så skal FCK og Brøndby tabe resten af deres kampe.
45 som minimum, så stop dig selv og lad være med at kommentere så provokerende til mine indlæg. Alle har lov til at komme med sin mening uden at blive hakket ned. Vær konstruktiv og positiv i din måde at kommentere andres kommentar på.
T.V.L er redningsmanden!
annonce