Snak

Mere indhold efter annoncen

Niels F. måber over AGF-mål: Det går jo ikke, det der

man 24. okt 09:29

Niels Frederiksen forstår ikke en brik af, at Mads Hermansen ikke fik frispark ved AGF's 2-1-mål. Altså det går jo ikke, det der, siger Brøndby-træneren.Læs hele nyheden her
Er det marginalt at du har en spiller der slår en anden i hovedet og derved får bolden eller frit løb med bolden?

Og nej man må ikke holde målmandens arm, men omvendt så har man vel også marginalerne med sig, når ens målmand ikke bliver smidt ud for at slå og skubbe en anden spiller, er man ikke?
Det klinger hult når han starter med at sige det går ikke at han holder i ham til derefter at sige, men det to marginal afgørelser. Han modsiger sig selv jo. Udover det starter Mads jo tydeligt selv den bryde kamp. Fandme vildt hvor mange artikler der skal laves om den kamp.
Forza JUVE 96! Viva Barca 98! Kom så DE HVIIE 85!
Men Hermansen må gerne umotiveret skubbe og slå til Brandhof.
Brandhof stiller sig jo blot i vejen, indtil Hermansen begynder.
Er der så ikke straffe og rødt kort i stedet?
Så kom VAR i fokus igen igen...
Afskaf nu det fodboldødelæggende redskab, og lad dommerne begå de fejl de altid har gjort og som vi fans så har haft "fornøjelse" af at diskutere efterfølgende :-)
Der forekommer jo stadigvæk graverende/kampafgørende dommerfejl, nu er de bare et helt hold om at levere dem, og bagefter bruger vi nu endnu mere tid end tidligere på at diskutere om dommerne og deres hjælpere i VAR vognen traf den rigtige beslutning.
Det handler efterhånden mere om dommerkendelser og VAR end det handler om at forholde sig til selve fodboldkampen og hvordan man leverede der.
Trænere og spillere kører med på pressens konfliktoptrappende journalistik. Stop det nu.
Jeg havde sgu også været træt af det, hvis jeg havde været Niels Frederiksen. Og jeg holder med AGF. For med lidt mere dommerheld, kunne begge kendelser være faldet ud til BIFs fordel. Men altså:

- Ohis frispark på Mortensen er klokkeklart. Det er rigtigt set af dommeren. Nogle dommere havde set igennem fingre med det, men det havde været en fejl. I stedet for at bruge energi på det, skulle Frederiksen hellere bruge energien på at spørge Ohi, hvad han egentlig laver

- Hermansen opsøger i den grad kontrakten. Som jeg ser det, kunne man godt have fløjtet frispark. Man kunne også have fløjtet straffe til Brandhoff. Og man kunne have udvist Hermansen for (forsøg på) slag i ansigtet. Igen burde Frederiksen nok nærmere bruge energien på, at hans målmand bliver efterladt i en position, hvor han skal bokse så meget med en modstander.

Jeg er enig i, at AGF har marginalerne med sig. Men jeg syntes faktisk, at dommeren tager de rigtige beslutninger.
Så kom VAR i fokus igen igen...
Afskaf nu det fodboldødelæggende redskab, og lad dommerne begå de fejl de altid har gjort og som vi fans så har haft "fornøjelse" af at diskutere efterfølgende :-)

Ellers tak. VAR fungerer meget bedre end alternativet.

Der forekommer jo stadigvæk graverende/kampafgørende dommerfejl, nu er de bare et helt hold om at levere dem, og bagefter bruger vi nu endnu mere tid end tidligere på at diskutere om dommerne og deres hjælpere i VAR vognen traf den rigtige beslutning.

Så medmindre vi kan komme af med ALLE fejl, så skal vi ikke kigge på måder vi kan mindste antallet af fejl?

Godt man ikke bruger den slags argumentation, når man laver love i det virkelige liv; "Jamen det går ikke at lave love imod bandekriminalitet, de er der stadigvæk, selvom vi laver de love jo!"
L. White, jeg tænker også at det måske er derfor se dømmer målet, hvis det skal give nogen mening.
Havde Brandhof lagt sig, skulle der nok være atraffe og rødt kort, for det var voldsomt af Hermansen.
Godt det ikke var mig der var dommer i den situation.
AGF, Landsholdet og følger de danske spillere i Europa.
Niels’ overlevelse som traner i Brøndby hænger i en tynd tråd, som han her kalder marginaler.
Der er marginaler (og tynde tråde som denne) alle steder. De skal bare findes og påpeges.

Længe (over)leve Niels.
Freja & Thor!!
Jeg forstår godt, at man i Brøndby føler sig lidt uheldig, da der ikke skal meget til, før kendelserne kunne have gået til Brøndbys fordel. Især når der er to afgørende kendelser, der kan diskuteres.
MEN det ændrer ikke på, at kendelserne er rigtige.
JA, man kan finde et splitsekund, hvor Brandhof har fat i armen og dermed kan man finde et stilbillede, hvor det ligner, der er frispark. Situationen er dog helt anderledes, når man rent faktisk ser på det i realtid. Målmanden står jo og bruger ufattelig mange kræfter på at skubbe Brandhof væk og fokuserer alt for meget på det. Samtidig kan man se, hvor ubetydelig kort tid det er, at Brandhof har fat i ham. Med lidt mere fokus på sig selv, havde Brandhof ikke været et problem. Hvis den der skal dømmes, så er der virkelig mange, der skal dømmes
annonce