Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg gentager mig selv. Begge mandskaber virker i ubalance. At Brøndby kan bruge så meget energi på at Wass scoring annulleres er helt sort. Eneste fejl i den sekvens er jo at frispark ikke bare dømmes med det samme. Omi har ikke rørt bolden inden hånden sidder solidt i Patricks ansigt.
Nu handler denne artikel ikke om hvad Hermansen gjorde i andre situationer, men at der bliver holdt i hans arm og der så bliver scoret.

Hvis man fremadrettet kan holde en målmand i armen, helt frem til bolden får sit første nedslag på en eventuel modspiller, der retter bolden mod mål, så er det jo en helt anden form for fodbold vi kommer til at se fremadrettet.

Ud fra denne kamp, må man jo dette på målmanden fremadrettet. Det skal nok blive interesant og vi vil helt sikkert vende tilbage til denne situation, når andre hold får annulleret deres mål for samme forseelse.
Nu handler denne artikel ikke om hvad Hermansen gjorde i andre situationer, men at der bliver holdt i hans arm og der så bliver scoret.


Det kan du jo ikke sige. Det er en del af sekvensen. Hermansen er selv skyld i det, da han hiver og flår i Brandhof.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Niels Frederiksen, det går jo heller ikke, at trænere og spillere fra hvert eneste hold efter hver eneste kamp skal udtale sig i medierne om hver eneste kendelse.... :-(
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Den her tråd fortæller alt om, hvorfor fodbold ikke længere har nogen status.

Der er ingen saglighed tilbage. Det handler kun om at få ret i sin sag, og så der sku ligegyldigt hvor rigtig eller forkert den end måtte være.

Hold kæft det er en joke!
@ Mikesas

Andre situationer?
Hermansen nærmest overfalder Brandhof, det kunne give rødt kort og straffe. Og det er i sekundet op til Brandhof gør modstand. Havde han blot selv haft fokus på bolden, i stedet for manden, så havde han nok ikke set så dum ud!
Måske man skulle lave en regel for fans.. "inden man kommentere på en kamp, så sov lige på den, læs reglerne, og se hele sekvensen og ikke bare et stilbillede. Derefter så træk vejret, og tænk over om der måske er 5% sandsynlighed for at du ikke har ret, og dem der er uddannet til det arbejde de udfører, ved mere end dig der sidder på din sofa med en øl i hånden (eller står på station med en øl i hånden"

Go dag
Det er jo Brandhof der starter med at holde fast i Mads. Det må man ikke.
Det kan alle jo se for fanden. Mads prøver jo blot at vriste sig fri...
Dårlig dømt. Intet mindre.
Måske fredriksen skulle Overveje og tag Målet på sin kappe. Det jo helt skidt at hans målmand skal så alene med en spiller og tag position kamp, der burde jo ha været en Brøndby spiller der som så vil have gjort det letter for Hermansen
Spot on Sebos!

Kan læse at der er flere af "de hviie" som har travlt med at retfærdiggøre en hævnaktion...
For det må vel være en hævnaktion, når man river målmanden i armen efter man påstår at være blevet puffet til...??
100% Ajacied! P.S. Superligaen bør barberes ned til 10 hold som møder hinanden 2 gange både forår og efterår = 36 runder! Og \"Den Danske SuperCup\" burde genindføres...
annonce