Snak

Mere indhold efter annoncen

Niels F. måber over AGF-mål: Det går jo ikke, det der

Skrevet af bold
man 24. okt 09:29

Niels Frederiksen forstår ikke en brik af, at Mads Hermansen ikke fik frispark ved AGF's 2-1-mål. Altså det går jo ikke, det der, siger Brøndby-træneren.Læs hele nyheden her
Skrevet af 100% AGF
Er det marginalt at du har en spiller der slår en anden i hovedet og derved får bolden eller frit løb med bolden?

Og nej man må ikke holde målmandens arm, men omvendt så har man vel også marginalerne med sig, når ens målmand ikke bliver smidt ud for at slå og skubbe en anden spiller, er man ikke?
Skrevet af Simonlebon
Det klinger hult når han starter med at sige det går ikke at han holder i ham til derefter at sige, men det to marginal afgørelser. Han modsiger sig selv jo. Udover det starter Mads jo tydeligt selv den bryde kamp. Fandme vildt hvor mange artikler der skal laves om den kamp.
Forza JUVE 96! Viva Barca 98! Kom så DE HVIIE 85!
Skrevet af L. White.
Men Hermansen må gerne umotiveret skubbe og slå til Brandhof.
Brandhof stiller sig jo blot i vejen, indtil Hermansen begynder.
Er der så ikke straffe og rødt kort i stedet?
Skrevet af kejserjohn
Så kom VAR i fokus igen igen...
Afskaf nu det fodboldødelæggende redskab, og lad dommerne begå de fejl de altid har gjort og som vi fans så har haft "fornøjelse" af at diskutere efterfølgende :-)
Der forekommer jo stadigvæk graverende/kampafgørende dommerfejl, nu er de bare et helt hold om at levere dem, og bagefter bruger vi nu endnu mere tid end tidligere på at diskutere om dommerne og deres hjælpere i VAR vognen traf den rigtige beslutning.
Skrevet af Kåssådehvie
Det handler efterhånden mere om dommerkendelser og VAR end det handler om at forholde sig til selve fodboldkampen og hvordan man leverede der.
Trænere og spillere kører med på pressens konfliktoptrappende journalistik. Stop det nu.
Skrevet af Eskapisten
Jeg havde sgu også været træt af det, hvis jeg havde været Niels Frederiksen. Og jeg holder med AGF. For med lidt mere dommerheld, kunne begge kendelser være faldet ud til BIFs fordel. Men altså:

- Ohis frispark på Mortensen er klokkeklart. Det er rigtigt set af dommeren. Nogle dommere havde set igennem fingre med det, men det havde været en fejl. I stedet for at bruge energi på det, skulle Frederiksen hellere bruge energien på at spørge Ohi, hvad han egentlig laver

- Hermansen opsøger i den grad kontrakten. Som jeg ser det, kunne man godt have fløjtet frispark. Man kunne også have fløjtet straffe til Brandhoff. Og man kunne have udvist Hermansen for (forsøg på) slag i ansigtet. Igen burde Frederiksen nok nærmere bruge energien på, at hans målmand bliver efterladt i en position, hvor han skal bokse så meget med en modstander.

Jeg er enig i, at AGF har marginalerne med sig. Men jeg syntes faktisk, at dommeren tager de rigtige beslutninger.
Skrevet af Xinx
Så kom VAR i fokus igen igen...
Afskaf nu det fodboldødelæggende redskab, og lad dommerne begå de fejl de altid har gjort og som vi fans så har haft "fornøjelse" af at diskutere efterfølgende :-)

Ellers tak. VAR fungerer meget bedre end alternativet.

Der forekommer jo stadigvæk graverende/kampafgørende dommerfejl, nu er de bare et helt hold om at levere dem, og bagefter bruger vi nu endnu mere tid end tidligere på at diskutere om dommerne og deres hjælpere i VAR vognen traf den rigtige beslutning.

Så medmindre vi kan komme af med ALLE fejl, så skal vi ikke kigge på måder vi kan mindste antallet af fejl?

Godt man ikke bruger den slags argumentation, når man laver love i det virkelige liv; "Jamen det går ikke at lave love imod bandekriminalitet, de er der stadigvæk, selvom vi laver de love jo!"
Skrevet af Martan
L. White, jeg tænker også at det måske er derfor se dømmer målet, hvis det skal give nogen mening.
Havde Brandhof lagt sig, skulle der nok være atraffe og rødt kort, for det var voldsomt af Hermansen.
Godt det ikke var mig der var dommer i den situation.
AGF, Landsholdet og følger de danske spillere i Europa.
Skrevet af irtysh
Niels’ overlevelse som traner i Brøndby hænger i en tynd tråd, som han her kalder marginaler.
Der er marginaler (og tynde tråde som denne) alle steder. De skal bare findes og påpeges.

Længe (over)leve Niels.
Freja & Thor!!
Skrevet af 8000Aarhus1880
Jeg forstår godt, at man i Brøndby føler sig lidt uheldig, da der ikke skal meget til, før kendelserne kunne have gået til Brøndbys fordel. Især når der er to afgørende kendelser, der kan diskuteres.
MEN det ændrer ikke på, at kendelserne er rigtige.
JA, man kan finde et splitsekund, hvor Brandhof har fat i armen og dermed kan man finde et stilbillede, hvor det ligner, der er frispark. Situationen er dog helt anderledes, når man rent faktisk ser på det i realtid. Målmanden står jo og bruger ufattelig mange kræfter på at skubbe Brandhof væk og fokuserer alt for meget på det. Samtidig kan man se, hvor ubetydelig kort tid det er, at Brandhof har fat i ham. Med lidt mere fokus på sig selv, havde Brandhof ikke været et problem. Hvis den der skal dømmes, så er der virkelig mange, der skal dømmes
Skrevet af Darios Joint
Jeg gentager mig selv. Begge mandskaber virker i ubalance. At Brøndby kan bruge så meget energi på at Wass scoring annulleres er helt sort. Eneste fejl i den sekvens er jo at frispark ikke bare dømmes med det samme. Omi har ikke rørt bolden inden hånden sidder solidt i Patricks ansigt.
Skrevet af Mikesas
Nu handler denne artikel ikke om hvad Hermansen gjorde i andre situationer, men at der bliver holdt i hans arm og der så bliver scoret.

Hvis man fremadrettet kan holde en målmand i armen, helt frem til bolden får sit første nedslag på en eventuel modspiller, der retter bolden mod mål, så er det jo en helt anden form for fodbold vi kommer til at se fremadrettet.

Ud fra denne kamp, må man jo dette på målmanden fremadrettet. Det skal nok blive interesant og vi vil helt sikkert vende tilbage til denne situation, når andre hold får annulleret deres mål for samme forseelse.
Skrevet af BoroDane
Nu handler denne artikel ikke om hvad Hermansen gjorde i andre situationer, men at der bliver holdt i hans arm og der så bliver scoret.


Det kan du jo ikke sige. Det er en del af sekvensen. Hermansen er selv skyld i det, da han hiver og flår i Brandhof.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af vbkfyn
Niels Frederiksen, det går jo heller ikke, at trænere og spillere fra hvert eneste hold efter hver eneste kamp skal udtale sig i medierne om hver eneste kendelse.... :-(
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af Sebos
Den her tråd fortæller alt om, hvorfor fodbold ikke længere har nogen status.

Der er ingen saglighed tilbage. Det handler kun om at få ret i sin sag, og så der sku ligegyldigt hvor rigtig eller forkert den end måtte være.

Hold kæft det er en joke!
Skrevet af L. White.
@ Mikesas

Andre situationer?
Hermansen nærmest overfalder Brandhof, det kunne give rødt kort og straffe. Og det er i sekundet op til Brandhof gør modstand. Havde han blot selv haft fokus på bolden, i stedet for manden, så havde han nok ikke set så dum ud!
Skrevet af klykke
Måske man skulle lave en regel for fans.. "inden man kommentere på en kamp, så sov lige på den, læs reglerne, og se hele sekvensen og ikke bare et stilbillede. Derefter så træk vejret, og tænk over om der måske er 5% sandsynlighed for at du ikke har ret, og dem der er uddannet til det arbejde de udfører, ved mere end dig der sidder på din sofa med en øl i hånden (eller står på station med en øl i hånden"

Go dag
Skrevet af Ntx32
Det er jo Brandhof der starter med at holde fast i Mads. Det må man ikke.
Det kan alle jo se for fanden. Mads prøver jo blot at vriste sig fri...
Dårlig dømt. Intet mindre.
Skrevet af bruger 164642
Måske fredriksen skulle Overveje og tag Målet på sin kappe. Det jo helt skidt at hans målmand skal så alene med en spiller og tag position kamp, der burde jo ha været en Brøndby spiller der som så vil have gjort det letter for Hermansen
Skrevet af Trefemto
Spot on Sebos!

Kan læse at der er flere af "de hviie" som har travlt med at retfærdiggøre en hævnaktion...
For det må vel være en hævnaktion, når man river målmanden i armen efter man påstår at være blevet puffet til...??
100% Ajacied! P.S. Superligaen bør barberes ned til 10 hold som møder hinanden 2 gange både forår og efterår = 36 runder! Og \"Den Danske SuperCup\" burde genindføres...
annonce
0