Snak

Mere indhold efter annoncen

Niels F. om fremtid: En stor beslutning for mig også

Skrevet af bold
søn 31. jul 19:16

Niels Frederiksen understreger, at det ikke kun er en stor beslutning for Brøndby IF, om de vil forlænge med ham - det er også en stor beslutning for ham selv. Læs hele nyheden her
Skrevet af kasseren
Bliv Niller
Skrevet af Jaaja8000
Hvoror finder han sig i en sportschef, som nu to gange har tøvet med at forlænge ham, selvom han har gjort det super ift. materialet? Umiddelbart kan NF sagtens finde sig et nyt job minimum på samme hylde som bif jobbet.
Skrevet af Harder2000
Hvis det er korrekt at man i Brøndbys ledelse er i tvivl om hvorvidt man ønsker at forlænge med NF forstår jeg det slet ikke, han har gjort det eminent og er da SLs bedste træner!

Til gengæld ville jeg da tro at NF gerne vil prøve noget andet på en større hylde med et bedre budget og bedre materiale, det må trods alt være lidt enerverende at skulle spille dårligt materiale op hele tiden. CV har ikke gjort det let for ham.

Håber absolut ikke at han ender i FCM, det ville være ubehageligt at se dem med en reel træner.
Skrevet af mimsdk
NF gør det godt og er fantastisk i interviews!
Skrevet af Done
Jeg forstår intet af CV/Brøndby tøver. BIF får ikke en træner i den kaliber der gider deres budget/spillermateriale/CV sløje ageren det ene transfervindue efter det andet. Se at få forlænget, altså hvis NF overhovedet gider forlænge!
Skrevet af L. White.
Vil sige det på denne måde - hvis NF havde været træner i FCM sidste sæson var de blevet mestre. Tror han flytter til Jylland.
Skrevet af Lord Harrasmus
Brøndby har givet NF en Skoda Fabia til at kører ræs i. En helt fint bil, men ikke hvis man vil have medaljer.

FCM står med en stor fed Mercedes, og ingen vil klandre NF for at tage springet, med henblik på at Brøndby har midlerne til at stille med meget bedre udstyr.

Men at FCK´s Ferrari nu har haft motorproblemer i Viborg og for nyligt også i egen garage, hvor AC´en stod helt af, viser at bilen ikke er alt.
Skrevet af Edwards7
Kan godt forstå hvis han ikke vil blive.
Når man tænker på hvor mange spillere der er solgt og hvor lidt man har investeret, så er det sgu svært for selv NF.
Skrevet af ibsen
Niels bliver i Brøndby, hvis han skulle vælge en anden og større hylde bliver det i uden for Danmarks grænse, FCM er et trin ned.
Hobro4ever
Skrevet af Aussie
“FCM er et trin ned” - Aha!
Skrevet af TheUnitedWay
FCM er et skridt til siden, mindre fanbase men til gengæld bedre økonomi. Jeg tror godt det kunne friste hvis CV bliver ved med at henholde NF.

Måske er der dårlig kemi mellem NF og CV. NF har jo offentligt kritiseret kvaliteten af truppen og kaldt på nyindkøb.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Peter Nielsen
Selv hvis vi går med på at FCM er en mindre klub og på det sæt er et skridt ned, så arbejder FCM med et større budget både mht. løn budget og transferbudget. Alt andet lige gør flere penge det lettere for en træner at få succes.

Når det er sagt er jeg langt fra sikker på at FCM vil gå efter NF. Hvis NF nogensinde skal være FCM træner tror jeg han skal have en mellemstation mellem BIF og FCM.
Skrevet af Horseman
Hvis man så det interview så lugtede det langt mere af at det er NF som ikke ønsker at forlænge lige nu mere end det er CV, eller også går det begge veje. NF sagde ganske direkte, da han skulle forholde sig til CVs tøven, at det jo sagtens kunne tænkes at det var træneren som ikke havde løst til at forlænge lige nu. Tidligere i interviewet sagde han også, at hvis han havde haft Helenius på holdet, så havde han scoret 10 mål i dag. Så det er jo ret tydeligt en indirekte lussing til CV over at man for snart lang tid siden solgte hans eneste målscorer og at han endnu ikke har gjort noget for at erstatte det tab. Hvis jeg var træner i en sådan klub, som oven i købet gerne vil være i top 3 hver sæson, så ville jeg dælme også tøve med at forlænge, for der er helt sikkert andre der kan bruge hans kvaliteter bedre, hvis man da gider give ham nogle ordentlige redskaber. Som jeg umiddelbart tolker det interview har man kun en chance for at beholde NF, hvis der sker noget offensivt, og i den forbindelse forstår jeg ikke, hvis man ikke i enten Brøndby eller FCK forsøger at få fat i Helenius. Og grunden til at jeg skriver forsøger, er at det jo godt kan tænkes Helenius ikke vil, men hellere vil til udlandet igen, økonomisk skulle det jo kunne lade sig gøre for begge klubber.
Skrevet af Jpp
Håber for Brøndby, at de beholder Niels. Jeg kan ikke komme i tanke om nogen der kan få lige så meget ud af en trup, som den de havde sidste sæson.

Men med en pistol for panden, ville jeg holde på CV fremfor Niels. Hvis BIF skal klare sig uden kapitalindsprøjtninger i tide og utide, så skal der være en strategi som er stram ift. økonomien, som de åbenbart ALTID skal kæmpe med. Med en ny træner og uden forstærkninger, så bliver der dog andre problemer for CV. Der skal ske noget - og det virker det da også til, at han er i gang med.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af quazz
Jeg ser det nu også mest som om at Niels Frederiksen tøver overfor Brøndby fremfor CV som tøver overfor Niels Frederiksen. Det er jo meget muligt at han har stillet nogle krav overfor CV og Brøndby, som de går og tygger på. Det giver jo også ganske god mening ift. Brøndbys interesse i Vallys, som vel burde være udenfor deres budget. Det virker en anelse desperat af Brøndby at melde sig ind i kampen om Vallys og være klar til at smide 20 mio for ham. Vallys er rigtig dygtig, men 20 mio for Brøndby er mange flere penge end 20 mio for FCK.
Skrevet af kampito
Det skriger til himlen at Niels skal ha kvalitet ind i den nuværende Brøndby trup inden d. 1/9, sker det ikke er han fortid i Brøndby..
AK1978
Skrevet af Malresi
@Lord Harrasmus ...Men Skodaen formåede trods alt at køre fra både den store fede Mercedes og Ferrarien. Den mindre flashy men mere økonomisk sikre og miljøvenlige Skoda er måske en ganske udmærket bil for de fleste.

Med det sagt/skrevet... så håber jeg også på at man i BIF indser at NF er en vigtig del af projektet. Alene i går mod SIF, ser man at han har fået lavet nogle justeringer, der vil med en skarpere offensiv havde givet 3 point. Tit hører man folk fra klubber, der ikke præsterer på dagen, sige, at de spillede skidt i dag og det skal vi gøre bedre i næste runde. Jeg synes jo tit at det skyldes modstanderens taktik - måske var det rent faktisk NF og spillerne, som gjorde at SIF ikke spillede som de plejer.

NF tiltales som alle andre af kvalitet, men ikke nødvendigvis flashyness. Hvis han ikke kan få kvaliteten i BIF - sikkert det som bil-kommentaren foreslår - kan han dog nok fristes af at gå på kompromis og sætte sig i en fed Mercedes.
Skrevet af fark
Man kan jo ikke helt bebrejde ham, hvis han ikke vil forlænge. Så rejser vi en statue af ham, og så ansætter vi Agger...

Jeg kunne også godt have en fornemmelse af at NF sidder og venter på den nye investor, og ser hvad der egentlig kommer til at ske
Få det gamle bold.dk tilbage
Skrevet af bendixboogie
Man kan jo ikke helt bebrejde ham, hvis han ikke vil forlænge. Så rejser vi en statue af ham, og så ansætter vi Agger...


Agger?
Den røvhat skal holde sig langt væk fra vores klub.
Den store redningsmand der skulle komme tilbage og hjælpe klubben, men hvis primære bidrag blev at han var medvirkende til at få Thomas Frank fyret, og hele Oscar gate.
Han satte sig selv over holdet og klubben. Forhåbentligt har vi set det sidste til ham i BIF.

Derudover har han da ikke vist noget som helst i 1. Div. der indikerer at han har niveau til Superliga.
Skrevet af Slettet(382112220209)
Niels er en udemærket level træner. HAN fik det optimale ud af trup på rette tid for pokalen. Niels er faktisk produkt af 442. Brøndby skal bruge fase 3 spillere , der evner i profil og stats at bryde gennempå ydersiden og levere flere lomme / cuts, samt mere speed i afslutningsspillet på bolden.

CV kender jeg. Han er lurepasseren i sine udtalelser, samt han siger aldrig direkte hvad plan er. Men ingen tvivl om,at der er noget i gære. Begyndende opstød fra to lejre?-- ikke befordrende med al den off. meninger...

I bund og grund er det ærgerligt, at man lufter sine tanker via sociale platforme...utilfredshed evt. holder man inden for murene. It stays in lockerroom. Jeg er ikke tilhænger af, at spillere og trænere mm ytrer sig om alt. Den klub jeg har rep.er det forbudt, at bruge facebook, instagram mm til ytting af utilfredshed Her slås der hårdt ned fra klubben, hvis det opdages.... træn og spil og hvil..

Når det er sagt så kunne det være fint med evt. Thomas som ny træner---men mit ( frække) bud er en træner, som jeg har haft mange stats på gennem tiden. Udfrodring er, at han kræver fuld kontrol, og det er ikke miljøet i BIF. Men jeg er tilbøjelig til, at sige Alexander...nok en mundfuld og det vil der være holdninger til...Men Alex vil være min favorit Hvad siger i?

annonce
0