Snak

Mere indhold efter annoncen

Niels F. om mulig Europa-kamp: Er urimeligt

Skrevet af bold
søn 22. maj 19:04

Niels Frederiksen er ikke fan af strukturen, hvor fjerde- og syvendepladsen mødes i kampen om en Europa-plads.Læs hele nyheden her
Skrevet af niculla
Jeg er enig med ham. Det er gøgleri.
Hvidovre IF - siden 1994 Dortmund - siden jeg kan huske Povlsen spillede der Chelsea - 1995-2021 (F*** ESL)
Skrevet af Vallensbæk

Totalt latterligt, at nr 7 kan få en chance i Europa. Hvis man er nr 4 har man fortjen5 det

Skrevet af Slettet(232135222111)
Nu har det været sådan, siden strukturen blev ændret.
Jeg synes egentlig det er fint, man prøver at holde noget tænding, så det ikke bare bliver træningskampe (udover nedrykning).

Men som Brøndby-fan er jeg da ærgerlig over, at man måske skal den vej i Europa.
Skrevet af TheUnitedWay
Problemet er at nummer 7 kan være et point fra top6 og vinde samtlige kampe i nedrykningsspil efterfølgende. Så der er vel også nødt til at være en gulerod til de nederste hold.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af jesperyellow
Tjooo- men nu spiller de også de sidste 10 kampe mod rækkens bund og dermed lettere at få point.
Det kan aldrig blive rimeligt at man kan nappe en Europa plads fra et hold der er tre placeringer bedre.

Ok med en gulerod- men hvad med en økonomisk gulerod? Det ville klart være mere rimeligt og der er således stadig noget at spille for i toppen af bunden.
Skrevet af TheUnitedWay
Ja det kunne man også, men nu er der jo også økonomi i en Europa-billet. Men ja hele systemet er lidt sportsligt unfair når alle ikke møder alle lige mange gange ude og hjemme. Det er lidt problemet med en 12-holdsstruktur. Man kan så sige at der er mere spænding ved den nuværende struktur, og det er den helt store styrke.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(231726222507)
100% enig med Niels F. Selvfølgelig burde man belønne de hold der klarede sig bedst. Det her en jantelovs model, hvor vi alle mødes om den laveste fællesnævner, fremfor at lade de hold der er bedst høste præmierne.
2012/2021/CFC/FullhamRoadSupporters
Skrevet af L. White.
18 hold - 34 kampe lige på.
Ikke noget gøgl med kvalkampe om Europa.
2 nedrykkere.
Så er der heller ikke 8 hold i nedrykningsfare, og man kan satse på unge danske talenter.
Skrevet af Augenthaler taler for sig selv
Niels F. har ret. Det er bare påfaldende, som den slags altid først bliver noget folk lufter deres utilfredshed med, når de selv står i situationen. Hans indlæg ville have mere vægt, hvis han havde bragt det på banen sidste sæson, hvor BIF ikke risikerede at skulle i playoff.
Skrevet af Shamran
Det er absolut en god ordning da man bevarer noget at spille for toppen af nedrykningsspillet og at der i forvejen ikke er særlig stor forskel fra den bedste i nedrykningsspillet og så nr. 5 som det muligvis bliver hvis FCM som forventet vinder pokalen.

Det er en Conference League kval plads vi snakker om og ikke en plads i Ch.L. og no offense der burde det sgu´ ikke fra et dansk perspektiv have betydning om det er nr. 5 eller 7 vi sender afsted fra ligaen. Alene at man i BIF frygter at skulle spille en PO kamp mod Viborg på hjemmebane fortæller da alt - nemlig at man har respekt for Viborg der forventelig vil gøre alt for succes i Europa hvis de fik chancen som Randers gjorde i sidste sæson.

Personlig er jeg kæmpe fan af den nye struktur inkl. den PO kamp som gulerod for nr. 7 og strukturen har i den grad været med til at højne interessen og kvaliteten herhjemme sidenhen.

Det er dog værd at bemærke at ingen 7´ere nogensinde rent faktisk har vundet den PO plads selvom det forhåbentlig sker på et tidspunkt til fremtiden for de bedste i et nedrykningsspil af spille for.

Hvad der er vigtigt er klubber og spillere der vil give alt når de repræsenterer DK i Europa, som vi så Randers gjorde sidste sæson og ikke klubber der er ligeglade som vi omvendt så AGFs pinlige indsats mod nogle amatører fra Nordirland og så er det jo ligegyldigt om de lige er havnet som nr. 4, 5 eller 7 i den forgangne sæson.
Skrevet af wombles
Det er sgu heller ikke specielt fair overfor hverken Brøndby eller Aab at de først ved på torsdag om de skal spille på søndag eller ej. Viborg har kunne forberede sig siden lørdag, de mangler blot at finde ud af om de skal til Aalborg eller Brøndby...
Skrevet af MKilgallon
Nej, Viborg ved ikke hvem de skal forberede sig på før kampen er færdig på torsdag.
Præcis samme scenarie som Brøndby eller AaB har.
De kan begge begynde at forberede sig på at møde Viborg mens Viborg skal tænke i to scenarier. Så fordelen her er på Brøndbys og AaBs side.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af wombles
Nej, Viborg ved ikke hvem de skal møde før på torsdag, men i det mindste ved de allerede nu at de skal spille. Så klar fordel til VFF.
Skrevet af Pantic
Når man som fan, ikke har noget investeret i det hold fra top 6 (her måske Brøndby), så er det klart mere interessant med nuværende struktur, da Viborg og OB ret hurtigt klarede frisag.

Når man så er holdet der måske mister sin Europa plads. Så er snakken en anden.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af JLS
Nej, Viborg ved ikke hvem de skal møde før på torsdag, men i det mindste ved de allerede nu at de skal spille. Så klar fordel til VFF.


Det er da ligegyldigt.. Både Brøndby og AaB ved da hvem de skal møde, og kan dermed forberede sig specifikt på Viborg.. Det hold, der så evt ikke skal spille, ja de har naturligvis forberedt sig forgæves - men de har forberedt sig.. Og det er sq da en klar fordel, "hvis" det viser sig, man skal spille..

Når det er sagt, og hvis man vil udvande interessen for fodbold, både på Stadion og i TV, så skal man bare gøre det, så pladserne 7-12 ikke har noget, at spille for.. Nuvel, man kan så slå på tromme for, at de har en forbliven i Superligaen, at spille for - men helt potentielt, kan det hurtigt være et overstået kapitel for både 2, 3, og endda 4 hold - og så skal I bare se tomme stadions..

Jeg skal så ikke kloge mig på, hvad der skal være guleroden.. Økonomisk, sidst indtræden i Pokalen, eller et par hjemmekampe ekstra i den efterfølgende sæson.. Der kan sikkert også være andre forslag..

Men hvis man vil bevare interessen i en opdelt struktur, så er man pine død nød til, at ha´ noget, at spille om - ellers bliver produktet simpelthen udvandet.. hvert hold i nedrykningsspillet, spiller altså 10 kampe.. Det ville sige 60 kampe, hvor langt langt størstedelen ret hurtigt, potentielt kunne være fuldstændig overflødige.. Det kan ingen være interesseret i.. Og slet ikke taget in mente, at der kun er 2, måske 3 hold, der hvert år er sikre i medaljespillet.. Resten er mere eller mere "tilfældigt" fra sæson til sæson.. Med andre ord, så kan 2-3-4 af de hold der er i medaljespillet i år, potentielt være i nedrykningsspillet næste år, og vice versa..

Og heey - så er det altså til dato, ikke lykkedes 7´pladsen én eneste gang endnu, at kvalificere sig.. Så måske blot en idé, at lade den ligge til det rent faktisk sker, istedet for, at den debat skal tages hvert år, uden det nogensinde er sket endnu.. Det vil så naturligvis ske på et tidspunkt.. Men skulle det så ske engang hvert 6-8 år i snit, så lever jeg ærlig talt rimelig godt med det..
Skrevet af bruger 132451
Tænk hvad NF mon havde ment hvis BIF var blevet nr. 7 måske noget i stil med ´Det er en supergod motivation i nedrykningsspillet at det sluttes af med en mini-pokalfinale mellem nr. 4 og nr. 7 - det skaber ekstra momentum og spænding i ligaen helt frem til allersidste kamp´ - men nu blev han jo så nr. 4….
Skrevet af Gmh0001
Man kunne lave en CS:go struktur

4-5 vinder i finalen (på 4 hjbane)
6-7 vinder spiller mod taber af 4-5 i lucky loser
Lucky loser
Finale

Skrevet af MKilgallon
Man kunne lave en CS:go struktur

4-5 vinder i finalen (på 4 hjbane)
6-7 vinder spiller mod taber af 4-5 i lucky loser
Lucky loser
FinaleSå at blive 6 og 7 er bedre end at blive 5?
Men ja, vi skal da endelig have så mange ekstra kampe lagt ind.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Werner Preben
Syntes det er fint at der er noget at spille for i nedrykningsspillet, det er alt andet lige ikke andet end en conference league plad der er paa spil
Skrevet af Gold Rush
David Nielsen havde noget mere format da han blev spurgt til kampen sidste år.

Den nuværende struktur i Superligaen gør det altså muligt, at sæsonens nummer syv kan løbe med en europæisk plads for næsen af nummer fire, men David Nielsen ser ingen grund til at kritisere formatet.

- Der skal jo være noget at spille om, for dem der er nede under os. Det er jo den struktur, vi spiller under. Jeg skal ikke gøre mig til dommer over, hvad der er rigtigt eller forkert, lød det fra David Nielsen mandag aften.
Aarhus Gymnastik Forening af 1880
annonce
0