Snak

Mere indhold efter annoncen

Niels F. om nederlag: Manglede marginalerne

Skrevet af bold
man 4. apr 08:14

Brøndby manglede ifølge Niels Frederiksen de små marginaler, da de forsvarende mestre søndag tabte med 0-1 til Randers. Læs hele nyheden her
Skrevet af Ephedrine
Arg, det er vist ikke kun marginalerne der mangler.

Jeg har alt respekt for strategien og CV´s arbejde.
Men jeg tror desværre man har fået et fejlagtigt indtryk af at man kan spille med om top3 pladserne, fordi man hev et mesterskab hjem og har fået et hav at heldige 1-0 sejre.

Niels F får virkelig meget ud af det materiale han har til rådighed og han brokker sig yderst sjældent. Men måske der skal justeres bare en lille smule på enten strategien eller på ambitionsniveauet.
Blackburn, Brøndby, Real Madrid + En lille svaghed for Newcastle udelukkende pga Shearer i sin tid. ......Shearer.....Sutton Wilcox Sherwood Batty Ripley Le Saux Hendry Peacock/Pearce Berg ..............Flowers
Skrevet af Tom Wanks
BIF skal være meget tilfredse med at man ligger som man gør; når holdet ikke har en topdag og Slimane ikke leverer gennembrudsspillet, så er man frygteligt ordinære og tæt på knoldeparkere. Men hold fast i filosofien - og sørg for at introducere jeres unge talenter i a-truppen snarest muligt. I får brug for dem.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Bløde babser
Men jeg tror desværre man har fået et fejlagtigt indtryk af at man kan spille med om top3 pladserne


De ligger nummer tre meget langt inde i turneringen. Hvordan kan det det være et fejlagtigt indtryk at de kan spille med op Top3. De gør det jo as we speak.

Niels F får virkelig meget ud af det materiale han har til rådighed og han brokker sig yderst sjældent. Men måske der skal justeres bare en lille smule på enten strategien eller på ambitionsniveauet.


Enig, men det da også den udmelding der er kommet at man vil gøre det.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0