Snak

Mere indhold efter annoncen

Niels F. om Vallys: Han kommer til at gøre alt for klubben

Skrevet af bold
søn 4. sep 18:26

Niels Frederiksen har ikke meget tilovers for de fans, som har skrevet grimme beskeder til Nicolai Vallys, og han opfordrer alle fans til at samle sig bag holdets spillere og tro på, at Vallys vil give alt for klubben.Læs hele nyheden her
Skrevet af Kompis
Man bliver jo desværre ikke overrasket.
Skrevet af Slettet(331423221810)
Word…
Skrevet af Ntx32
Selvfølgelig gør han det:) Han kan blive kæmpe stor for dem....
At han har boet på Østerbro og set FCK kampe som teenager er jo reelt fuldstændigt ligegyldigt.
Han er 26 år og professionel og har spillet i flere klubber hvor han har givet alt. Det er følelser det her.
Giv ham tid og han skal nok blive fan favorit:)
Skrevet af jesperyellow
Jeg tror alle har fattet, at den modtagelse vallys fik fra NOGLE af vores “fans”, er uacceptabel.
Holder man med Brøndby støtter man ALLE holdets spillere. Så er den ikke længere.
Fede bannere bag målet i dag btw! Det viser at der er 100 % opbakning til både Ohi og Vallys.
Skrevet af JimmiStreet
Tænker det samme. Lad Alpha tro de er over klubben, og lad os andre nyde Vallys. Taber mentalitet.
Skrevet af Slettet(472039221712)
Alpha har officielt meldt ud, at de vil forholde sig neutralt ift. Vallys, dvs. de vil ikke buhe af ham, men heller ikke byde ham velkommen til klubben. Suk!
Skrevet af SP1954
Alpha består ikke af rigtige Brøndby fans. Alpha er ødelæggende for den i øvrigt stolte og traditionsrige Vestegns klub. Derudover: Stor tak til guttere for en tiltrængt sejr i Horsens!
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Hold da op nogle taber “fans” sørgeligt.
Skrevet af Kay Kay
Jøsses altså!!

Kan man ikke udelukke Alpha fra at komme på stadion? Fint nok med stemning osv - men det er der hurtigt andre, der finder ud af at styre.
Det er totalt tabermentalitet, og Alpha sætter sig igen, igen i dén grad over klubben. Føj!!
- BRØNDBY IF -
Skrevet af Fiskeren92
Skulle vi ikke lige trækket vejret? Det er jo ikke Alpha der står bag de grimme beskeder, som selvfølgelig er langt over grænsen - tværtimod har de da været med til en fælles udmelding med klubben om at det ikke er OK.

At Alpha ikke vælger at lave en fenerbache til Vallys må de vel selv om, så længe de ikke ligefrem står og buher eller tvinger andre til ikke at tiljuble ham. Når man har en kontroversiel fortid er det vel i orden at han liiiige skal kæmpe lidt for logoet, inden han bliver hyldet alt for meget - sådan var det også med Allan Nielsen, Martin Albrechtsen, Zohore, Pavlovic, you name it. Og også Peter Møller, Stephan Andersen, Wilczek osv den anden vej rundt. Hvis bare han kæmper for den gule trøje er jeg sikker på at Alpha mv nok skal tage ham til sig inden længe.

Alt i alt fik Vallys en rigtig fin velkomst med både banner, fødselsdagssang og flag. Det er da langt mere end man kunne forvente, hvis rygterne passer med at han er glødende FCK´er, hader Brøndby, har en klubtatovering og er kommet fast på S12.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af Florafobi
Genial historie, man har ventet længe på den, og den bliver kun bedre hvis det ligefrem er sandt at Vallys har en tattoo med negative BIF vibes -
( Og nej, dette er ikke skrevet af en pro FCKer, tværtimod), men synes bare det sender et signal om, hvordan mange, måske især unge mennesker, ofte er og handler i deres følelsers vold/ kærlighed.

At man kan hade andre mennesker, fordi de evt. holder med et andet fodboldhold, siger jo unægtelig en del om hvilket niveau man bevæger sig på, og samtidig også hvad fanmiljø og liv kan afstedkomme af fanatisme, der kan kan bruges både positivt og negativt.

Men det er sgu da lidt sjovt, at der nu er en knægt, som tidligere boede på Sjælland og ligesom alt for mange andre, måske??, fulgte strømmen??, og kastede sin kærlighed på FCK.
( Undskyld Vallys hvis du har KB eller B1903 i hjertet, eller blot er Østerbro dreng ).
Og som spiller fodbold på et højt niveau og ender i Jylland, og bliver en, set med danske øjn, stor spiller i SIF, og ender med at blive solgt til ungdommens " hadeklub ".
Det er en god historie, som forhåbentlig kan bruges af mange af fantastiske fans i BIF og FCK til måske lige at tænke, at det her er altså "kun" fodbold.

Elsk din næste ( hahaha )
annonce
0